ns75 כתב:מעניין אותי לאן נעלמו כל אלו שצרחו להעיף את בוזגלו הביתה
אוהדי הפועל ב"ש מתחלקים לשניים: אלו שיש להם כבוד עצמי וצרחו להעיף את בוזגלו, ואלו שאין להם כבוד עצמי. ברוך ה', המאזן הכמותי הוא 10-90 לטובת הראשונים.
ns75 כתב:מעניין אותי לאן נעלמו כל אלו שצרחו להעיף את בוזגלו הביתה
תודה רבה לכם שאתם שומרים על הכבוד העצמי שלנו.אורי אדום בנשמה כתב:
אוהדי הפועל ב"ש מתחלקים לשניים: אלו שיש להם כבוד עצמי וצרחו להעיף את בוזגלו, ואלו שאין להם כבוד עצמי. ברוך ה', המאזן הכמותי הוא 10-90 לטובת הראשונים.
נכון לנקודת הזמן ההיא הוא עשה רעש והסריח תדשא. היום הבנאדם סופר מחוייב וגורם לגל מי שדיבר עליו רע לחשוב על זה שנית. זה לא אומר שכל מי שירד עליו סמרטוטizguy83 כתב: תודה רבה לכם שאתם שומרים על הכבוד העצמי שלנו.
מעריכים את זה מאוד.
בינתיים, תנגבו לו את התחת.
כן כן, מכיר מצוין את ה 90 אחוז האלואורי אדום בנשמה כתב:
izguy83 כתב: תודה רבה לכם שאתם שומרים על הכבוד העצמי שלנו.
מעריכים את זה מאוד.
בינתיים, תנגבו לו את התחת.
izguy83 כתב:יאללה, הביתה.
לא מעלה אותו למטוס.
אין מקום לדברים האלה בקבוצה.
וזה רק על קצה המזלג.izguy83 כתב:הדו קוטביות פה משגעת את השכל.
נתן פה 3 שנים יפות. תרם המון. לא חייב להיפרד ברע. אני תמיד אודה לו על מה שעשה כאן.
טוב לדעת שלקחנו אליפות בגלל שסכנין פתחו רגליים. זו אחלה תחושה.
יחד עם זאת, אם אני הגורם המחליט, הוא לא עולה על המטוס אתמול. הענישה צריכה להיות מיידית. למען יראו ויראו.
צריך לדעת גם להיפרד יפה!
יש פה רק אחד שהטיל ספק ביכולתו המקצועית של בוזגלו (zivmay) וכשהוא עשה זאת, היה צדק גדול בדבריו. היתר ואני ביניהם, מלינים על ההתנהלות הבוזגלואית הטיפוסית סביב חוזים והתקשרויות ובזה דבר לא השתנה מלבד משהו אחד; טובת הקבוצה מעל הכל ובוזגלו הוא שחקן מרכזי בה.אורי אדום בנשמה כתב:
נותר רק לתהות אם אתה עין או מקושקשת...![]()
אתה עצמך נמנת על ה-90% שקראו בשצף קצף להעיף אותו לכל הרוחות!!![]()
ניתן לתגובותיך בנושא, לדבר בעד עצמן:
וזה רק על קצה המזלג.
אז עם מה אתה מעדיף לנגב לבוז'י - לילי 3 שכבות או מגבונים? כי לשיטתך אתה צריך להיות הראשון...
עזוב, כלב נובח לא נושך.Totti כתב: זו לא האסטמה, אלא המכות שכמעט באו בעקבותייה
מסכים.dor69 כתב: נכון לנקודת הזמן ההיא הוא עשה רעש והסריח תדשא. היום הבנאדם סופר מחוייב וגורם לגל מי שדיבר עליו רע לחשוב על זה שנית. זה לא אומר שכל מי שירד עליו סמרטוט
כן,הייתי בדיוק ס"מ מאחורי האסמטי והאבא היעני מודאג/מוטרד/וואחש.Totti כתב: זו לא האסטמה, אלא המכות שכמעט באו בעקבותייה
נו, אז לפחות יכולת להציג את עצמך...אדום זקן כתב: כן,הייתי בדיוק ס"מ מאחורי האסמטי והאבא היעני מודאג/מוטרד/וואחש.
הייתי מת שידבר איתי באותו רגע.
צודק.delta7 כתב: נו, אז לפחות יכולת להציג את עצמך...
Totti כתב: יש פה רק אחד שהטיל ספק ביכולתו המקצועית של בוזגלו (zivmay) וכשהוא עשה זאת, היה צדק גדול בדבריו. היתר ואני ביניהם, מלינים על ההתנהלות הבוזגלואית הטיפוסית סביב חוזים והתקשרויות ובזה דבר לא השתנה מלבד משהו אחד; טובת הקבוצה מעל הכל ובוזגלו הוא שחקן מרכזי בה.
עריכה: היות ואני מכיר אותך ואתה תחפש כל ניואנס אפשרי כי להתווכח עם העולם, אז נסיר ספק. הוא היה מרכזי בה תמיד, רק שהפעם, כשמרוץ החימוש מעלה הילוך וחיפה חזק בעניינים, אני מניח את האגו בצד.
מה היה מול הפועל במושבה? פספסתי תמשחק הזהSouth Boy כתב:זה בכל משחק ככה, בקטע הזה הקהל מתנהג בצורה ממש מגעילה. בנאדם אחד מביא שמונה הזמנות שונות, בנאדם אחד שומר שורה שלמה בדרומי, התנהגות אנוכית ודוחה.
ועדיין מול הפועל במושבה היה הרבה יותר גרוע לדעתי.
סגור. עכשיו אני צריך להתארגן עם עוד איזה 400 איש ואני מסודר.אדום זקן כתב: צודק.
בתור הבא תצעק delta7 ואני אוטומטית אתן לך לעבור.
אלה שאמרו את זה, כולל אותי, התכוונו להתנהלות שלו. הבעיה שאתם לא מבינים שאת השינוי הוא לא עשה בעצמו אלא בזכות בכר.ns75 כתב:מעניין אותי לאן נעלמו כל אלו שצרחו להעיף את בוזגלו הביתה