אכן, אבל רבים גם לא עודדו אותו. אני לא מעודדת אותו עד היום.The red one כתב:ממש ממש ממש לא!!
יכולת לא תשכנע אותי לעודד אותו, אולי חתימה על חוזה חדש.
אכן, אבל רבים גם לא עודדו אותו. אני לא מעודדת אותו עד היום.The red one כתב:ממש ממש ממש לא!!
1+crazyred כתב: אכן, אבל רבים גם לא עודדו אותו. אני לא מעודדת אותו עד היום.
crazyred כתב: אכן, אבל רבים גם לא עודדו אותו. אני לא מעודדת אותו עד היום.
ועדיין אמר, במילותיו שלו: "אני לא רוצה להישאר בהפועל באר שבע",MikiRed כתב:כאחד שהגן על מאור בחרוף נפש (ואף הואשם כשליח המשפחה "מיקי בוזגלו"), נוח יותר לחזור על הדברים כשהמצב רגוע ומחוייך:
1. מאור מעולם לא עבר עבירת משמעת, לא זכור לי שהתעמת עם חבר לקבוצה, להפך הוא גורם חיובי ביותר בחדר ההלבשה
2. כבחור מחונך (נאמר ללא טיפת ציניות) אתם צריכים להבין שלא יכול לצאת בפומבי נגד אביו. ובכל זאת יצא בהבהרה שסוגרת את הנושא.
3. מאור מונע מאהבה. כשהקהל (אפילו בחלקו שרק בוז) זה השפיע עליו. כשאהבת הקהל חזרה, חזר לפרוח.
4. במבט 3.5 שנים אחורה, הוא השחקן המצטיין. ברדה השחקן החשוב ביותר.
5. צפויה תקופת משא ומתן קשה. נחזיק אצבעות שייסתיים בהצלחה.
The red one כתב:בסדר, רבים לא עודדו לגיטימי לחלוטין,,אבל לצייר את זה כאילו 95% שרקו בוז זאת שטות גמורה
לא לעודד != לשרוק בוז.אורי אדום בנשמה כתב:
ואם זה היה "רק" 70 או 80 אחוז, זה מהותי?
העניין הוא שאלה לא היו 80 וגם לא 70אורי אדום בנשמה כתב:
ואם זה היה "רק" 70 או 80 אחוז, זה מהותי?
אחד לאחד מה שאמרתי לחברים שלי אתמול במהלך המשחק.crazyred כתב: אכן, אבל רבים גם לא עודדו אותו. אני לא מעודדת אותו עד היום.
בוא לא נתבלבל. הייתי ועודני מגדולי המגנים עליו כאן. מענין שלא רשמת את התגובות האלה.אורי אדום בנשמה כתב:
נותר רק לתהות אם אתה עין או מקושקשת...![]()
אתה עצמך נמנת על ה-90% שקראו בשצף קצף להעיף אותו לכל הרוחות!!![]()
ניתן לתגובותיך בנושא, לדבר בעד עצמן:
וזה רק על קצה המזלג.
אז עם מה אתה מעדיף לנגב לבוז'י - לילי 3 שכבות או מגבונים? כי לשיטתך אתה צריך להיות הראשון...
izguy83 כתב: בוא לא נתבלבל. הייתי ועודני מגדולי המגנים עליו כאן. מענין שלא רשמת את התגובות האלה.
תבדיל בין היכולת לבין המעשים של אבא שלו.
תדייק בעובדות מבלי להיות פופוליסט בשקל - אנשים בקהל ביקשו להעיף אותו אחרי כל בעיטה לא למסגרת ואמרו שלא מגיע למשחקים גדולים, בזמן שכל העובדות מוכיחות אחרת.
גם בההיבט שמסביב למגרש, הגנתי עליו בכל פעם. חוץ מפעם אחת שבה לדעתי באמת עבר את הגבול ופגע בקבוצה.