Southampton :: הקדושים באים
- yanivnew91
Re: Southampton :: הקדושים באים
אם תיקו 0-0 סטייל אולימפיאקוס בחוץ היה מספיק לנו או כמו שהם עשו לנו בטרנר, הייתי אומר שיש סיכויים טובים.
ברגע שאנחנו חייבים לכבוש לפחות שער אחד וגם זה לא בהכרח יספיק, קשה לי לראות אותנו עוברים. זה יהיה הישג עצום אם נעשה את זה
ברגע שאנחנו חייבים לכבוש לפחות שער אחד וגם זה לא בהכרח יספיק, קשה לי לראות אותנו עוברים. זה יהיה הישג עצום אם נעשה את זה
+1yanivnew91 כתב:אם תיקו 0-0 סטייל אולימפיאקוס בחוץ היה מספיק לנו או כמו שהם עשו לנו בטרנר, הייתי אומר שיש סיכויים טובים.
אגב,
יש למישהו מושג כמה אנשים נוסעים?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
לא לחוץ לי לעבור, לא לחוץ לי בכלל.
עשינו את שלנו, אנחנו לא עומדים לזכות במפעל. עשינו קמפיין אדיר וחשוב מאוד לא לצאת ממנו עם טעם רע במשחק האחרון.
עם הפנים לליגה, הפער יכול וצריך לגדול
עשינו את שלנו, אנחנו לא עומדים לזכות במפעל. עשינו קמפיין אדיר וחשוב מאוד לא לצאת ממנו עם טעם רע במשחק האחרון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yanivnew91 כתב:אם תיקו 0-0 סטייל אולימפיאקוס בחוץ היה מספיק לנו או כמו שהם עשו לנו בטרנר, הייתי אומר שיש סיכויים טובים.
אלמלא עשינו דבר או שניים עד כה באירופה, שגדולים יותר מתיקו בסאות, הייתי נוטה להסכים איתך.
Totti כתב:לא לחוץ לי לעבור, לא לחוץ לי בכלל.
יום אחרי אינטר, אמרתי לכל מי שסביבי שאם מכבי ת"א לא עולה גם שלב, אני לא בטוח שעלייה זה הדבר המומלץ עבורנו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הסבר ונמק למה הצלחה היא דבר לא מומלץ.אורי אדום בנשמה כתב:
יום אחרי אינטר, אמרתי לכל מי שסביבי שאם מכבי ת"א לא עולה גם שלב, אני לא בטוח שעלייה זה הדבר המומלץ עבורנו...
- The red one
פשוט וקל- עוד 2 משחקים, עוד עומס, עוד אופציה לפציעות, עוד פתח לאיבוד נקודות. ואם מכבי לא תעלה אצלה לא יהיה את זה.
avivgolan כתב:
הסבר ונמק למה הצלחה היא דבר לא מומלץ.
לעלות זה מאוד מאוד מומלץ עבורנו. עוד דירוג + עוד הרבה כסף + מוניטין. שווה כל עומס.
אז אם מכבי לא עולה לשלב בתים אז גם אנחנו לא צריכים לעלות?נו באמת
- The red one
לא אומר שלא.CrazyRed7 כתב:אז אם מכבי לא עולה לשלב בתים אז גם אנחנו לא צריכים לעלות?נו באמת
אומר שאתבאס מעט ואחשוש במקצת (קצת!! ממש קצת) אם בסוף הם לא יעלו במידה ואנחנו כן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:פשוט וקל- עוד 2 משחקים, עוד עומס, עוד אופציה לפציעות, עוד פתח לאיבוד נקודות. ואם מכבי לא תעלה אצלה לא יהיה את זה.
אכן.
CrazyRed7 כתב:אז אם מכבי לא עולה לשלב בתים אז גם אנחנו לא צריכים לעלות?נו באמת
לא חד משמעי בעניין הזה, בפרט כעת שאנחנו בפור 8.
אבל לאור ניסיון העבר, זה משהו שחייב לקחת בחשבון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עליה לא דבר ממומלץ?אם אנחנו עוברים את סטון ועם הרבה מזל בהגרלה ואמונה שאפשר לעשות את זה עליה לשמינית תיתן לנו להיות מדורגים בכל שלבי המודקמות בליגה האירופית ל5 שנים הבאות מעבר לכסף והכבוד מהמעמד,אולי יגיע עוד חיזוק לסגל/הרכב בעקבות העפלה וההגרלה אין לדעת,למרות המשחק הקשה מול ביתר והסיכוי הקטן שלנו להעפיל יהיה מאוכזב מאוד מבכר אם ניפתח לא בהרכב החזק ביותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אנחנו נאבקים עונה שלמה לא רק בשביל האליפות והצלחת, אלא גם בשביל הבונוס הנפלא של לחוות את אירופה עונה אחרי.
גם אם נפסיד באנגליה עשינו השנה מסע קסום ומרגש, אבל אנחנו צריכים לעלות בהרכב הכי חזק שלנו ולעשות הכל כדי לעלות לשלב הבא.
זה גם יתן לנו נקודות דירוג, זה גם יכניס לנו המון כסף, וזה גם יתן לנו לחוות עוד קצת את אירופה.
2. אם סאות'המפטון יעלו למשחק כמו שהם עולים למשחקים מול הגדולות בפריימרלייג, כמשחק של להיות או לחדול (ויתכן שזה יקרה כי אין להם הצלחות גדולות באירופה בשנים האחרונות), של ההרכב הכי חזק ולבוא בטירוף כדי לנצח, קשה לי להאמין שנצליח להוציא תיקו עם שערים, כי הם קבוצה איכותית יותר בכמעט כל פרמטר, ובעיקר קבוצה שקשה מאוד לנצח בבית שלה עם קהל מאוד תומך.
אם המשחק היה בטרנר או שתיקו 0-0 היה מעלה אותנו הייתי אופטימי, אבל השילוב של משחק חוץ ביחד עם העובדה שאנחנו חייבים לכבוש, גורם לי להיות מאוד פסימי מבחינת הסיכויים שלנו לעלות שלב.
גם אם נפסיד באנגליה עשינו השנה מסע קסום ומרגש, אבל אנחנו צריכים לעלות בהרכב הכי חזק שלנו ולעשות הכל כדי לעלות לשלב הבא.
זה גם יתן לנו נקודות דירוג, זה גם יכניס לנו המון כסף, וזה גם יתן לנו לחוות עוד קצת את אירופה.
2. אם סאות'המפטון יעלו למשחק כמו שהם עולים למשחקים מול הגדולות בפריימרלייג, כמשחק של להיות או לחדול (ויתכן שזה יקרה כי אין להם הצלחות גדולות באירופה בשנים האחרונות), של ההרכב הכי חזק ולבוא בטירוף כדי לנצח, קשה לי להאמין שנצליח להוציא תיקו עם שערים, כי הם קבוצה איכותית יותר בכמעט כל פרמטר, ובעיקר קבוצה שקשה מאוד לנצח בבית שלה עם קהל מאוד תומך.
אם המשחק היה בטרנר או שתיקו 0-0 היה מעלה אותנו הייתי אופטימי, אבל השילוב של משחק חוץ ביחד עם העובדה שאנחנו חייבים לכבוש, גורם לי להיות מאוד פסימי מבחינת הסיכויים שלנו לעלות שלב.
באמת שלא יודע איך להתחיל להגיב לזהTotti כתב:לא לחוץ לי לעבור, לא לחוץ לי בכלל.
למה שלא נתקדם באירופה וגם נגדיל את הפער?
הקבוצה הזאת לא הוכיחה לך מספיק עד עכשיו?
מבטיח לך שאם בכר רואה את התגובה שלך הוא מגחך בזלזול ויורק הצידה
מסכיםTotti כתב:לא לחוץ לי לעבור, לא לחוץ לי בכלל.
תיקו 00 גם ניקוד גם קצת כסף גם קמפיין מכובד
אליפות בכל הכוח ולנסות בשנה הבאה להעפיל לליגת האלופות שם הכסף הגדול באמת
לדעתי, כל עוד נמשיך באירופה, זה יעשה לנו שירות טוב בליגה.. וזה למרות הירידת מתח שיש לנו אחרי קבוצות אירופיאיות.
תיהיה תמיד רוטציה, וכל שחקני הסגל יקבלו דקות משחק. ככה יהיה פחות מרמור בחדר הלבשה.
תיהיה תמיד רוטציה, וכל שחקני הסגל יקבלו דקות משחק. ככה יהיה פחות מרמור בחדר הלבשה.