Southampton :: הקדושים באים
- ForeverRed
Re: Southampton :: הקדושים באים
מה קשור משחק ביום רביעי בגביע הטוטו למשחק באירופה ביום חמישי שאחרי, שלפניו נקבל 5 ימי מנוחה?
למה זה או זה או זה?
תעקבו אחרי התגובות פה ותראו שאף אחד לא הציע לעלות למשחק ברביעי עם ההרכב החזק שלנו. אפילו לא קרוב.
כן רוצים לעלות עם הרכב סביר במטרה לנצח או לפחות לצאת עם תיקו מינימלי ולהעפיל לשלב הבא.
חפרתם.
למה זה או זה או זה?
תעקבו אחרי התגובות פה ותראו שאף אחד לא הציע לעלות למשחק ברביעי עם ההרכב החזק שלנו. אפילו לא קרוב.
כן רוצים לעלות עם הרכב סביר במטרה לנצח או לפחות לצאת עם תיקו מינימלי ולהעפיל לשלב הבא.
חפרתם.
סכנה לפציעות? העובדה שרק שלושה ימים לפני מועד המשחק ההרכב הראשון עלה למשחק אחרי שעלה למשחק גורלי שלושה ימים קודם לכן? העומס בתקופה הקרובה יכול להשבית שחקנים לשבועות שלאחר מכן, עליהם נופל המשחק מול סוטון וגם מול בית"ר בטדי.ForeverRed כתב:מה קשור משחק ביום רביעי בגביע הטוטו למשחק באירופה ביום חמישי שאחרי, שלפניו נקבל 5 ימי מנוחה?
למה זה או זה או זה?
חפרתם.
מבחינתי כל זה לא שווה את ההעפלה, אפילו הסיכון הקטן לא שווה את זה.
אגב, היה כאן דיון והבעתי את דעתי, חפרנו או לא חפרנו אף אחד לא מכריח אותך להתייחס.
- The red one
השעה לא עושה לך טוב לציניות
South Boy כתב:
כי לעלות עם ההרכב הכי חזק לשני המשחקים זה לוקסוס שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו, יכול להיות שנעלה עם הרכב רביעי ונעבור את המפגש מול מכבי חיפה כשאנחנו עוברים לשלב הבא אבל מהלך שכזה בהחלט מלמד על סדר עדיפויות שהמשחק מול גביע הטוטו לא בראשו.
אם נשים את שני המפגשים על כף המאזניים, אני לא מייחס חשיבות בכלל לגביע הטוטו. אם נעלה מה טוב, אם לא אז לפחות שמרנו את הכוחות למפגש הגורלי מול סאות'המפטון.
לזכות בתואר לא רציני ולא מעניין כדי שיגידו "זכו בכל התארים"? אני מעדיף לשים את כל הביצים בסל של הליגה האירופית.
פספסתי את החלק השני של ההודעהThe red one כתב:השעה לא עושה לך טוב לציניות

- ForeverRed
איזה עומס יש על שהר שלא השלים 90 דקות בשני המשחקים האחרונים יחד?
או על לוסיו שמיעט לשחק בתקופה האחרונה?
או על אוחנה שבכלל לא נרשם לאירופה?
או על הובאן שמשחק רק באירופה?
או על גאדיר שרק חוזר מפציעה?
תוסיפו להם את ויטור שלא שיחק בשבת ואת השחקנים המשלימים שלנו (טאהה, שבתאי, גורדנה, אוחיון, תורגמן) וקיבלתם הרכב שמתאים למעמד.
טוב נו, חוץ מתורגמן.
תוסיפו להם את ויטור שלא שיחק בשבת ואת השחקנים המשלימים שלנו (טאהה, שבתאי, גורדנה, אוחיון, תורגמן) וקיבלתם הרכב שמתאים למעמד.
טוב נו, חוץ מתורגמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש על שהר עומס על פי המדדים של הgps וזאת אחת מהסיבות שברק פתח לא פתח איתו מול פראג.ForeverRed כתב:איזה עומס יש על שהר שלא השלים 90 דקות בשני המשחקים האחרונים יחד?
טוב נו, חוץ מתורגמן.
ביחס לעונה השחקנים הללו שיחקו מלא משחקים ואין מקום לדעתי לשחק באש רק בגלל תואר כל כך לא רלוונטי בשביל להגיד שזכינו בקוורבל או איך שלא אומרים את זה.
תאמין לי שאם נזכה בסתם דאבל פשוט או בטראבל ליתר דיוק בזכות אלוך האלופים ידברו עלינו הרבה ואם נצליח באירופה ונגיע ל32 הגדולות או לשמינית אז בכלל.
וחוץ מזה ש3 ימים אחריי גביע הטוטו יש לנו משחק קשה מול אשדוד ואחריי סותון משחק קשה מול ביתר, זה 4 משחקים בפחות משבועיים!
עכשיו אם ברדה ומליקסון היו כשירים היה עוד אפשר לבצע רוטציה יותר רחבה אבל הם פצועים.
אם לא היה עומס כזה תאמין לי לא היה אכפת לי לרשום הרכב הכי חזק.
שכחת ששיחקנו מתחילת העונה כמות מטורפת של משחקים וזה לא הולך ברגל.
ד"א את הטראבל המפורסם שלה עם פאקו מכבי לקחה מבלי להצליח באירופה ולא הצליחו להגיע לשום פלייאוף וגם לא הייתה להם יריבה רצינית על תואר האליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה אתם חושבים שזה לוותר אחד על חשבון השני ברוך השם יש לנו סגל טוב פער רציני בצמרת
שחקנים שלא נכנסו לעניינים טוב כמו
חימיב טהה אוחיון תורגמן שבתאי גורדנה גדיר יכולים וצריכים לשחק עוד שבועיים שלוש וובה מלי וברדה חוזרים יהיה בסדר
זה שי !
שחקנים שלא נכנסו לעניינים טוב כמו
חימיב טהה אוחיון תורגמן שבתאי גורדנה גדיר יכולים וצריכים לשחק עוד שבועיים שלוש וובה מלי וברדה חוזרים יהיה בסדר
זה שי !

אין לי מושג למה אבל עוד חודש יש עוד פגרה של שבוע וחצי שינוחו בפגרה
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 29 נובמבר 2016, 10:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
קשקשן בלתי נלאה.דר אדום בנשמה כתב:יש על שהר עומס על פי המדדים של הgps וזאת אחת מהסיבות שברק פתח לא פתח איתו מול פראג.
ביחס לעונה השחקנים הללו שיחקו מלא משחקים ואין מקום לדעתי לשחק באש רק בגלל תואר כל כך לא רלוונטי בשביל להגיד שזכינו בקוורבל או איך שלא אומרים את זה.
תאמין לי שאם נזכה בסתם דאבל פשוט או בטראבל ליתר דיוק בזכות אלוך האלופים ידברו עלינו הרבה ואם נצליח באירופה ונגיע ל32 הגדולות או לשמינית אז בכלל.
וחוץ מזה ש3 ימים אחריי גביע הטוטו יש לנו משחק קשה מול אשדוד ואחריי סותון משחק קשה מול ביתר, זה 4 משחקים בפחות משבועיים!
עכשיו אם ברדה ומליקסון היו כשירים היה עוד אפשר לבצע רוטציה יותר רחבה אבל הם פצועים.
אם לא היה עומס כזה תאמין לי לא היה אכפת לי לרשום הרכב הכי חזק.
שכחת ששיחקנו מתחילת העונה כמות מטורפת של משחקים וזה לא הולך ברגל.
ד"א את הטראבל המפורסם שלה עם פאקו מכבי לקחה מבלי להצליח באירופה ולא הצליחו להגיע לשום פלייאוף וגם לא הייתה להם יריבה רצינית על תואר האליפות.
אחרי זה עוד מתלונן על זה שיוצאים עליו.
עכשיו נהיית יו"ר ועדת הgps? אתה יודע מי יכול לשחק ומי לא?
ומי אמר שצריך לשחק עם ההרכב הכי חזק?
מסבירים לך כאן שגם בהרכב משני אנחנו מספיק טובים וככה זה צריך להיות מבלי להכניס להרכב כל מיני שמות שאף אחד לא מכיר.
וכן אנחנו רוצים הכלללל הכללללל.
תפסיקו לבלבל לנו תמוח על מי זכר מי לקח גביע הטוטו?
הקבוצה הזאת יכולה להיזכר כאחת הגדולות בהיסטוריה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך פגרה?hb7 כתב:אין לי מושג למה אבל עוד חודש יש עוד פגרה של שבוע וחצי שינוחו בפגרה
אמרו שאין פגרות עד פגרת הנבחרת במרץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אנשים פה חוזרים על אותן סיסמאות בלי לקרוא בכלל מה כתוב. יורים על אוטומט.אדום זקן כתב: קשקשן בלתי נלאה.
אחרי זה עוד מתלונן על זה שיוצאים עליו.
עכשיו נהיית יו"ר ועדת הgps? אתה יודע מי יכול לשחק ומי לא?
ומי אמר שצריך לשחק עם ההרכב הכי חזק?
מסבירים לך כאן שגם בהרכב משני אנחנו מספיק טובים וככה זה צריך להיות מבלי להכניס להרכב כל מיני שמות שאף אחד לא מכיר.
וכן אנחנו רוצים הכלללל הכללללל.
תפסיקו לבלבל לנו תמוח על מי זכר מי לקח גביע הטוטו?
הקבוצה הזאת יכולה להיזכר כאחת הגדולות בהיסטוריה.
הרמתי ידיים.
עולה מחר עם אודי כבודי וסמי בורקס.
- The red one
איכס, לוזר. לא תשתחרר מהמנטליות של קבוצה קטנה הא?
ForeverRed כתב: אנשים פה חוזרים על אותן סיסמאות בלי לקרוא בכלל מה כתוב. יורים על אוטומט.
הרמתי ידיים.
אנחנו משחקים יום שבת ב31 מול סכנין ואז מול חיפה ב10 יש מחזור אמצע שבוע מישום מהדר אדום בנשמה כתב: איך פגרה?
אמרו שאין פגרות עד פגרת הנבחרת במרץ.
אל תשאיר את כפיר אדרי מחוץ להרכב, הוא כבר נקי מאפדרין שבועיים שלמים.ForeverRed כתב: אנשים פה חוזרים על אותן סיסמאות בלי לקרוא בכלל מה כתוב. יורים על אוטומט.
הרמתי ידיים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: אל תשאיר את כפיר אדרי מחוץ להרכב, הוא כבר נקי מאפדרין שבועיים שלמים.
אדריייייי... אתה קטן! באר שבע לא צריכה כזה שחקן...נרקומן!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר