שלום
אני מגיע עצמאית למשחק ומבקש לדעת שני דברים:
באיזה אזור בלונדון יהיו בתי המלון של האוהדים?
אוהדים שלא הגיעו במסגרת חבילה, איך אתם חוזרים ללונדון אחרי המשחק?
תודה רבה
אני מסתובב קצת בפורום של אינטר (באנגלית. יש להם פורום איטלקי הרבה יותר גדול)
בת'רד של המשחק מול פיורנטינה והם עדיין מדי פעם מזכירים את המשחק שלנו מולם, ואפילו
בצורה חיובית ("אנחנו מתחילים לראות סימנים טובים בקבוצה, גם נגד מילאן, גם נגד באר שבע וגם נגד פיורנטינה פתחנו את המשחק
היטב ולא בשאננות"). אוהדי אינטר מזכירים משחקים שלהם מול באר שבע בצורה חיובית. וזה אחרי שהפסידו לנו. וזה בת'רד שבכלל לא קשור
למשחק מולנו.
פשוט חלום.
שתבינו כמה שהופעה טובה מול קבוצה בכירה באירופה מכניס אותך לתודעה. כמה
שהמפעל האירופאי חשוב. אגב דיברו לא מעט על הפייר פליי שבגללו כמה שחקנים לא יכלו
לשחק מולנו בטרנר,בהרכב מול פיורנטינה רק 2 שחקנים לא שיחקו מולנו, כשאחד מהם (מאריו)
היה השחקן הגרוע על המגרש.
Eelect כתב:אני מסתובב קצת בפורום של אינטר (באנגלית. יש להם פורום איטלקי הרבה יותר גדול)
בת'רד של המשחק מול פיורנטינה והם עדיין מדי פעם מזכירים את המשחק שלנו מולם, ואפילו
בצורה חיובית ("אנחנו מתחילים לראות סימנים טובים בקבוצה, גם נגד מילאן, גם נגד באר שבע וגם נגד פיורנטינה פתחנו את המשחק
היטב ולא בשאננות"). אוהדי אינטר מזכירים משחקים שלהם מול באר שבע בצורה חיובית. וזה אחרי שהפסידו לנו. וזה בת'רד שבכלל לא קשור
למשחק מולנו.
פשוט חלום.
שיש כתב:הנצחוו על אינטר פתח את התאבון והפער בליגה יכול לתת להתרכז במשחק הזה( בלי לזלזל כמובן).
ניתן הכל ונקווה לטוב.
אגב, הם כאלה טובים שלא נוכל לגנוב שער?
כשיש לך בועט חופשיות כמו בוזגלו אתה יכול לגנוב שער מכל קבוצה, אבל כן הם עד כדי כך חזקים ברמה שאין לנו הרבה סיכוי בבית שלהם אם הם יבואו ב-100 אחוז.
יש להם הגנה מאסיבית כל כך ששלנו נראית כמו ילדים לעומתם, יש להם את צ'ארלי אוסטין שהוא כל כך פיזי שצריך להצמיד אליו ארבעה שחקנים וגם הם לא בטוח שיעצרו אותו, לבוא מול קבוצת פרימיירליג שהגדולות ביותר בליגה שלה התקשו מולה בתור קבוצה ישראלית זה קשה על גבול הבלתי אפשרי, אבל כבר אין בלתי אפשרי כשמדובר בהפועל באר שבע.