עוד מעט זה יגמר.אדום זקן כתב:עונג צרוף לראות את מכבי מתרסקים ככה שבוע אחרי שבוע.
בוא נקווה שטל בן חיים יתראיין ויסביר לנו שהם טובים יותר משנה שעברה.
אני אתגעגע

עוד מעט זה יגמר.אדום זקן כתב:עונג צרוף לראות את מכבי מתרסקים ככה שבוע אחרי שבוע.
בוא נקווה שטל בן חיים יתראיין ויסביר לנו שהם טובים יותר משנה שעברה.
יוקאנוביץ' היה אחלה מאמן שבעולם שלא אכל את הלוקשים של ג'ורדי.adomi כתב:
שנה שעברה היה להם את יוקא הטמבל והם נראו פח! אחרי זה הגיע ההולנדי פלוס כמה שחקנים והם נראו טוב
זה לא שצריך לרעוד אבל עדיין רוצה אליפות בשקט כשהם נראים ככה עד הסוף. הספיקו לי כמה שנים טובות שהלכו בעונה שעברה
אתה לא רואה ש"מתאבלים" פה על מכבי? למה להפריע?The red one כתב:תראו איזה דבר מטורף!! לא זכור לי שראיתי דבר כזה בעבר
https://twitter.com/TeleFootball/status ... 5182405633" onclick="window.open(this.href);return false;
וואו מפגר לגמרי, קאלה ילד ליד זהThe red one כתב:תראו איזה דבר מטורף!! לא זכור לי שראיתי דבר כזה בעבר
https://twitter.com/TeleFootball/status ... 5182405633" onclick="window.open(this.href);return false;
אין, אני מת על ממוקה, אם הוא יעזוב זה יהיה חבל, מכל המאמנים הזרים שהגיעו למכבי אותו אני הכי אוהב, את סוזה עם הוריד בצוואר לא אהבתי ולא שנאתי, היה בו משהו ווינרי שדיי הערכתי וזהו חוץ מזה, את פאקו-גרגמל לא ממש אהבתי במיוחד עם הקול שלו, יוקאנוביץ' היה סבבה כזה, נחבא אל הכלים במעט, אוסקר גארסיה עיצבן אותי בטירוף, היה לו מבט מתנשא בעיניים, וההולנדי פיטר בוס, אותו הכי שנאתי.simply-red כתב:זה עניין של זמן עד שממוקה מתפוטר..
רואים עליו שהוא פשוט סובל במכבי, השחקנים לא שמים עליו, מתים שיעוף ורק בגלל הגאווה של יורדי ממוקה עדיין במכבי.
סיכום מרתקדר אדום בנשמה כתב: אין, אני מת על ממוקה, אם הוא יעזוב זה יהיה חבל, מכל המאמנים הזרים שהגיעו למכבי אותו אני הכי אוהב, את סוזה עם הוריד בצוואר לא אהבתי ולא שנאתי, היה בו משהו ווינרי שדיי הערכתי וזהו חוץ מזה, את פאקו-גרגמל לא ממש אהבתי במיוחד עם הקול שלו, יוקאנוביץ' היה סבבה כזה, נחבא אל הכלים במעט, אוסקר גארסיה עיצבן אותי בטירוף, היה לו מבט מתנשא בעיניים, וההולנדי פיטר בוס, אותו הכי שנאתי.
אבל את ממוקה אני אוהב, ממוקה תשאר תהרוס אותם יותר![]()
חחחחחחחdor69 כתב: סיכום מרתק
גם בנייהודה נחשב כזה.hb7 כתב:יש להם רצף משחקים קלים ובא לנו בול שהם משחקים לפנינו