הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד , שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד , שבת, 20:30, טרנר
התמיכה העיוורת של אוהדי הפועל הפכה לפתטית כבר מזמן, בטח במצבם העלוב. לא פלא שהשחקנים שלהם שמים ז גדול עליהם ויוצאים להשתכר ולשיר קריוקי אחרי הפסדים. עכשיו הם סוף סוף הבינו כמה מגוחך זה נראה מהצד והם טיפה מתפכחים, באיחור של כמה שנים טובות.
להתחיל לשאול מה יהיה בתקופות לא טובות זה לא רציני. בוא נסתכל על מה שכן היה, בקבוצה אחרת (חיפה...?) אלישע היה מקבל מוטות ואינספור קללות ממזמן על האנטי כדורגל הדוחה שראינו בחצי שנה האחרונה שלו, אצלנו הייתה סבלנות אליו. אפילו במשחק האחרון שלו, אחרי הסבוטאז' שעשה לנו בגמר גביע, הגרעין בשער 5 עודד אותו.
התמיכה המטורפת במליקסון בעונת החזרה המסוייטת שלו, בראדי אחרי הפנדל נגד סלטיק ועוד ועוד ועוד..
זה הרבה יותר חשוב ומשפיע ישירות על האווירה בקבוצה מאשר לשיר כמו רובוטים כשהקבוצה שלך משחקת בהליכה ומושפלת מול הפועל חיפה בבית.
להתחיל לשאול מה יהיה בתקופות לא טובות זה לא רציני. בוא נסתכל על מה שכן היה, בקבוצה אחרת (חיפה...?) אלישע היה מקבל מוטות ואינספור קללות ממזמן על האנטי כדורגל הדוחה שראינו בחצי שנה האחרונה שלו, אצלנו הייתה סבלנות אליו. אפילו במשחק האחרון שלו, אחרי הסבוטאז' שעשה לנו בגמר גביע, הגרעין בשער 5 עודד אותו.
התמיכה המטורפת במליקסון בעונת החזרה המסוייטת שלו, בראדי אחרי הפנדל נגד סלטיק ועוד ועוד ועוד..
זה הרבה יותר חשוב ומשפיע ישירות על האווירה בקבוצה מאשר לשיר כמו רובוטים כשהקבוצה שלך משחקת בהליכה ומושפלת מול הפועל חיפה בבית.
- The red one
נו, סבבה, לא להשוות לקבוצות כמו הפועל תא זה אומר לא להשוות לקבוצות שהן הפועל תא, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים וגם אפילו לא מכבי תא (למרות שברור שהקהל שלנו פי 100 על הקהל של ביתר ומכבי) זה ברור שקבוצות בלבל שלנו היסטורית (הפועל פ"ת? נתניה?) אנחנו לא רואיםאדום זקן כתב: אתה כנראה שכחת את התקופות שב"ש הייתה קבוצת תחתית עלובה ועדיין הבאנו כמויות מטורפות ביחס לקבוצה עם 2 אליפויות וגביע מלפני 600 שנה.
אל תשווה אותנו להפועל תא עם 13 אליפויות ו200 גביעים והיסטוריה ענפה.
תשווה אותנו לקבוצות בלבל שלנו היסטורית ואנחנו לא רואים אף אחד ממטר.
אבל מישהו פה אמר שאנחנו הקהל הכי טוב בארץ. אז אם אתה לא משווה לקהלים של חיפה והפועל ת"א, כבר לא הכי טוב בארץ

בכל מקרה עזבו..כולי תקווה שאנחנו נהפוך להיות כמו מכבי חיפה של השנים האחרונות , שזה אומר שגם בעוד 20 שנה אנחנו נהיה קבוצה גדולה, ואז גם הקהל ישתפר בהתאם. אני חושב שאם כרגע תגיע חס ושלום התרסקות, אנחנו נראה שהקהל לא כזה תומך. אבל זה דיי ברור שכרגע אנחנו הקהל הכי טוב בארץ, בעיקר כי אין לנו מתחרים ראויים.
אתה מדבר לא לעניין.The red one כתב: נו, סבבה, לא להשוות לקבוצות כמו הפועל תא זה אומר לא להשוות לקבוצות שהן הפועל תא, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים וגם אפילו לא מכבי תא (למרות שברור שהקהל שלנו פי 100 על הקהל של ביתר ומכבי)
אבל מישהו פה אמר שאנחנו הקהל הכי טוב בארץ. אז אם אתה לא משווה לקהלים של חיפה והפועל ת"א, כבר לא הכי טוב בארץ![]()
בכל מקרה עזבו..כולי תקווה שאנחנו נהפוך להיות כמו מכבי חיפה של השנים האחרונות , שזה אומר שגם בעוד 20 שנה אנחנו נהיה קבוצה גדולה, ואז גם הקהל ישתפר בהתאם. אני חושב שאם כרגע תגיע חס ושלום התרסקות, אנחנו נראה שהקהל לא כזה תומך. אבל זה דיי ברור שכרגע אנחנו הקהל הכי טוב בארץ, בעיקר כי אין לנו מתחרים ראויים.
הקהל של הפועל ב"ש כבר הוכיח שבתקופות פחות טובות הוא שם.
אני רוצה לראות קבוצה אחרת בארץ עם כמות אוהדים כזאת במפחי נפש ולוזריות בלתי נסבלת במשך 40 שנה רצים אחרי הקבוצה בכמויות כמו שאנחנו רצנו.
אם בווסרמיל בליגה לאומית היינו 5 אלף אין סיבבה שבטרנר לא נהיה 8 גם בעונה בתחתית למרות שאני לא מאמין שזה יקרה בזמן הקרוב כי יש לנו ליגה פח אשפה ורק בגלל המקצועיות של הקבוצה וקצב המשחק אפשר להיות בפליאוף עליון גם עם דייגים
בשנתיים האחרונות ולאור ההצלחות בסיס האוהדים שלנו גדל. אני גר במרכז ויש פה מלא ילדים שאוהדים את באר שבע שמסתובבים עם חולצות של ברדה ובוזגלו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
תפסיקו לחיות בסרט, יש לנו קהל מביך.
כשהיינו עם "הגב לקיר" זה היה מול אינטר וסלטיק, זאת הסיבה שהייתה אווירה מטורפת לא בגלל שהקבוצה הייתה צריכה אותנו.
יש משחקים שאנחנו משייטים לניצחון וחצי דרומי מפהק.
גם אם נפרק את אשדוד תהיה חרא אווירה, אפילו מול מכבי לא היה רותח.
כשהיינו עם "הגב לקיר" זה היה מול אינטר וסלטיק, זאת הסיבה שהייתה אווירה מטורפת לא בגלל שהקבוצה הייתה צריכה אותנו.
קהל מביך אה?Noam98 כתב:תפסיקו לחיות בסרט, יש לנו קהל מביך.
ספר את זה לכל אילו שמחרבנים כבר בצומת קסטינה מהאיצטדיון ,שמי שעושה אותו כמו שהוא זה הקהל.
תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
- The red one
עזוב הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. רק בממים הוא טוב.אדום זקן כתב: קהל מביך אה?
ספר את זה לכל אילו שמחרבנים כבר בצומת קסטינה מהאיצטדיון ,שמי שעושה אותו כמו שהוא זה הקהל.
תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.
חברים אני מקבל מלא טלפונים מחברים שלי אוהדי ביתר בני יהודה חיפה להשיג להם כרטיסים למשחקים מסויימים
תאמיני לי שזה לא בגלל המשחק בגלל האווירה נטו
המגרש הזה הפך לשם דבר בארץ
זה שי !
זה שי !

- The red one
בסדר! את זה הבנו! המגרש החוויה הכל טוב ויפהזה שי ! כתב:חברים אני מקבל מלא טלפונים מחברים שלי אוהדי ביתר בני יהודה חיפה להשיג להם כרטיסים למשחקים מסויימים
זה שי !
מדברים פה על הקהל
המגרש האנגלי הזה שלא קיים כמוהו בארץ לא יהיה שווה כלום שכשנתחיל לפשל אז לא יהיה עידוד, יהיו צקצוקים וקללות. לשם אנחנו מכוונים. מישהו פה אמר "אין סיבה שנביא 8 כשלא נצליח" - אז עצם זה שמסתפקים בלהביא 8 שלא נצליח זו כבר בעיה.
יש במשוואה הזאת המון המון משתנים. זה פתח לדיון ארוך, שאין לו שום תשובה ברורה אלא אם כן מישהו פה מגד עתידות. אין טעם לפתוח את זה פה.
הרכב משוער: יואב ג’ראפי, קרלו ברוצ’יץ’, חאתם עבד אלחמיד, ניבאלדו, מיקי סירושטיין, טום בן זקן, רועי בקל, תום מונד, בנצי מושל, דין דוד וניב זריהן
5-3-2.
גול מהיר כדי לפרק את המערך ומשם הכל יהיה סבבה.
5-3-2.
גול מהיר כדי לפרק את המערך ומשם הכל יהיה סבבה.
אם מישהו יגיד אחרי המשחק בכנות שהייתה אווירה מטורפת אני חומוס
כן אה, באמת ביזיון שבמשחק נגד אשדוד אין את אותה אווירה נגד אינטר וסלטיק. בושה של אוהדים, קהל מביך.
יאללה שחרר.Noam98 כתב:אם מישהו יגיד אחרי המשחק בכנות שהייתה אווירה מטורפת אני חומוס
תפסתי ממך קצת יותר.