מרכיב אותו במקום אוחנהdelta7 כתב:מליקסון יחזור עוד מספר שבועות. בהנחה שהקבוצה והשחקנים ממשיכים בכושר וביכולת הנוכחיים מה אתם עושים? מחזירים להרכב? ע"ח מי?
בוזגלו בכושר נהדר והוא היום השחקן הכי שלם שהיה אי פעם בקריירה שלו, ראדי נותן הצגות משחק אחרי משחק, מנוע אדיר לקבוצה, טוני - נראה לי שאין חולק על כך שהוא השחקן הטוב בארץ כיום, ואם זה לא מספיק גם שהר (כובש לא מעט) וגאדיר (סוף סוף נהנים ממנו) יכולים לשחק על עמדות מקבילות לאלו של מליקסון.
אני לא מקנא בבכר, נראה לי מישהו צריך להתנדב ולהיפצע...
פצועים
Re: פצועים
- ForeverRed
צריך להחזיר אותו בהדרגה. אין לאן למהר כל עוד הקבוצה ממשיכה לרוץ.delta7 כתב:מליקסון יחזור עוד מספר שבועות. בהנחה שהקבוצה והשחקנים ממשיכים בכושר וביכולת הנוכחיים מה אתם עושים? מחזירים להרכב? ע"ח מי?
בוזגלו בכושר נהדר והוא היום השחקן הכי שלם שהיה אי פעם בקריירה שלו, ראדי נותן הצגות משחק אחרי משחק, מנוע אדיר לקבוצה, טוני - נראה לי שאין חולק על כך שהוא השחקן הטוב בארץ כיום, ואם זה לא מספיק גם שהר (כובש לא מעט) וגאדיר (סוף סוף נהנים ממנו) יכולים לשחק על עמדות מקבילות לאלו של מליקסון.
אני לא מקנא בבכר, נראה לי מישהו צריך להתנדב ולהיפצע...
המשבצת שהייתי מכוון אליה כרגע היא זאת של אוחנה. שני קשרים אחוריים מספיקים לנו במשחקי הליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קודם כל שמליקסון, וובה וברדה יחזרו יהיה אפשר לעשות רוטציות יותר רחבות וככה לא להיות עם סגל שחקנים עייף במרץ-מאי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חבל, וובה יכל לשחק המון בחודש האחרון.
הוא חוזר בדיוק בזמן יהיה לו עכשו כל שבוע משחק,מקווה שלא יכנס במחצית ביום חמישי
מתי הפצצה חודרת הבונקרים עם 24 על הגב חוזר?
- ForeverRed
כמה שהוא חסר.. גם בניצחונות.yossi כתב:מתי הפצצה חודרת הבונקרים עם 24 על הגב חוזר?
ספורט 5 מפרסמים שמליקסון ובראון כשירים לראשון,וויטור לא יחזור לשחק בחודש הקרוב
בינתיים בלי ויטור אנחנו סופגים 3 שערים בשלושת המשחקים האחרונים ( הגול של ביתר הגיע כמה דק' אחרי שנפצע), חבל שנצטרך לסבול חודש בלעדיו.