סלטיק זה מועדון עצום. מבחינה מקצועית לא מבריקים (למרות שיש להם אחלה קמפיין עד כה) אבל כמועדון הם פי 574737 מכל מועדון ישראלי.ForeverRed כתב: 1+
ושוב, לא מבין מה יש לשחקנים שלנו לחפש בסקוטלנד.
בן ביטון
Re: בן ביטון
- The red one
אין שום סיבה לעבור לסלטיק כיום אלא אם כן הם מציעים מלא כסף
הפועלעולה כתב: סלטיק זה מועדון עצום. מבחינה מקצועית לא מבריקים (למרות שיש להם אחלה קמפיין עד כה) אבל כמועדון הם פי 574737 מכל מועדון ישראלי.
- ForeverRed
אין שם שום דבר שאין בהפועל ב"ש, וגם אם יש אז זה לא מספיק משמעותי בכדי להצדיק מעבר כזה.הפועלעולה כתב: סלטיק זה מועדון עצום. מבחינה מקצועית לא מבריקים (למרות שיש להם אחלה קמפיין עד כה) אבל כמועדון הם פי 574737 מכל מועדון ישראלי.
בטח שיש. זה מועדון פריימר ליג לכל דבר, ברמות הגבוהות ביותר.
- ForeverRed
עזוב, התייאשתי ממכם.הפועלעולה כתב:בטח שיש. זה מועדון פריימר ליג לכל דבר, ברמות הגבוהות ביותר.
תמשיכו עם רגשי הנחיתות מול כל מועדון דרג ד מליגות דרג ז באירופה.
נראה לאן זה יוביל אותנו.
חחח מועדון דרג ד. זה שאתה לא מודע לעוצמות של מועדונים כמו סלטיק ואנדלרכט זו בעיה שלך.
אמנם לא מועדון דרג ד, אבל יש לכם רגשי נחיתות.הפועלעולה כתב:חחח מועדון דרג ד. זה שאתה לא מודע לעוצמות של מועדונים כמו סלטיק ואנדלרכט זו בעיה שלך.
מבחינתי גם בברצלונה לא יהיה להם יותר טוב, ככה אתה צריך לחשוב על עצמך ולהעריך את עצמך.
אם אנשים חושבים על עצמם שהם דג קטן ותו לא במקום לחשוב שהם דג שבדרך להפוך כריש אז אנחנו בבעיה.
אין יותר טוב מהפועל בש, ככה צריך לשדר,
מי שחושב שהוא קטן יישאר קטן כל חייו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מועדון פרמייר ליג?הפועלעולה כתב:בטח שיש. זה מועדון פריימר ליג לכל דבר, ברמות הגבוהות ביותר.
וואו איזו הגזמה.
פעם הם היו ככה היום הם ברמה שלנו וראינו את זה מולם בקיץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
סלטיק של היום ממש רחוקה מקבוצת פריימר ליגהפועלעולה כתב:בטח שיש. זה מועדון פריימר ליג לכל דבר, ברמות הגבוהות ביותר.
שוב... לא מבחינה מקצועית.
ואני לא אומר שצריך לשחרר אוטומטית שחקנים שלנו, אבל אני כן אוכל להבין למה ביטון ירצה לשחק שם אם נגיע למצב הזה.
ואני לא אומר שצריך לשחרר אוטומטית שחקנים שלנו, אבל אני כן אוכל להבין למה ביטון ירצה לשחק שם אם נגיע למצב הזה.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 04 דצמבר 2016, 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז שיעבור לריינג'רס גם מועדון עם היסטוריה וגם הקהל שלהם לא שונא יהודים ואת ישראל.הפועלעולה כתב:שוב... לא מבחינה מקצועית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ריינג'רס רק חזרו לליגה הראשונה, יקח להם זמן לחזור למימדים הטבעיים שלהם.דר אדום בנשמה כתב: אז שיעבור לריינג'רס גם מועדון עם היסטוריה וגם הקהל שלהם לא שונא יהודים ואת ישראל.
הדבר היחידי שמכבה במעבר לסלטיק זה הליגה הלא תחרותית. אבל מצד שני זה לא שיש בליגה שלנו תחרות רצינית.
- The red one
בסדר, גם אנחנו מבחינה מקצועית לא שווים ליגה ישראלית.הפועלעולה כתב:שוב... לא מבחינה מקצועית.
אני אבין את ביטון אם יקבל שם הצעה כספית רצינית
דיבור על מעבר או קבלת הצעה רשמית ישדרג אותו בעל מקרה, או במעבר לחול או בשדרוג מקומי (אני חושב שכיוון שהתחיל כמחליף של אילוז, למרות ששודרג עדיין נמצא בתחתית הסולם בבש), כך שהצעד של דודו דהן כלכלית הוא נכון לטובת הלקוח שלו.
הגזמת, ממש יפה שםForeverRed כתב: 1+
ושוב, לא מבין מה יש לשחקנים שלנו לחפש בסקוטלנד.