ציטוטים 2016/17
- ForeverRed
Re: ציטוטים 2016/17
ואז ימכור למיליארדר אחר שיגיע עם מוטיבציה.
לא עומדים בתור. משהוא צריך להניע אותם כיוון שזה לא ביזנס. המניע של גאידמק היה ידוע, המיליארדר לפני גולדהר ברח מהר.
הלוואי שיעזוב
אבל לא יקרה,בטח לא אחרי שסגר בשנה את כל מה שהשקיע במשך שנים שם.
הוא לא קנה את מכבי כדי לעשות כסף. אולי לא רוצה להפסיד אבל בטח לא להרוויח והוא גם לא מסוג האנשים שמוותרים.
אבל אם טראמפ זכה בנשיאות ומכבי עשתה תיקו מול אשקלון אולי נזכה לעוד כמה דברים נעימים השנה
הציטוטים האחרונים מהפורום של העכברים המטונפים האלה וואו פשוט וואו אחד גדול.
מפחיד אותי לכתוב כאן מה אני מאחל להם.
10 על העיניים שלהם שלא יזכו להגיע לנתניה בחמישי אמן
מפחיד אותי לכתוב כאן מה אני מאחל להם.
10 על העיניים שלהם שלא יזכו להגיע לנתניה בחמישי אמן
איזה כיף לעבור תגובה תגובה ולראות את ההתמסכנות והבכיינות וכמובן השחצנות שאף פעם לא נעלמה ולא תעלם, המיץ של הזבל האנשים האלה לא הייתי משתמש בהם בתור סמרטוטים לנקות את הבית.
איך בשנה שעברה הם צחקו על בכר שאין לו כריזמה והוא אוברייטד כמו כל הישראלים ועכשיו הם חולמים על האפשרות שיבוא לאמן אותם, איך הם צחקו על האפשרות להביא את בוזגלו ופתאום זאת אופציה כי "לפחות יהיה לנו מצבים נייחים".
איך הם עד לפני חודש אמרו כולל השחקנים שהם הכי טובים בארץ ו"הבלוף עוד יתגלה" ועכשיו הם רק רוצים לקלף את הסגל של באר שבע ושוב להשתמש במה שהם הכי יודעים לעשות וזה לפתוח את הארנק ולהחליש את היריבות.
אחחחח יא שרמוטות אין שמחה יותר טהורה משמחה לאיד, שימשיכו להסתכל מהצד ולהתפוצץ.
איך בשנה שעברה הם צחקו על בכר שאין לו כריזמה והוא אוברייטד כמו כל הישראלים ועכשיו הם חולמים על האפשרות שיבוא לאמן אותם, איך הם צחקו על האפשרות להביא את בוזגלו ופתאום זאת אופציה כי "לפחות יהיה לנו מצבים נייחים".
איך הם עד לפני חודש אמרו כולל השחקנים שהם הכי טובים בארץ ו"הבלוף עוד יתגלה" ועכשיו הם רק רוצים לקלף את הסגל של באר שבע ושוב להשתמש במה שהם הכי יודעים לעשות וזה לפתוח את הארנק ולהחליש את היריבות.
אחחחח יא שרמוטות אין שמחה יותר טהורה משמחה לאיד, שימשיכו להסתכל מהצד ולהתפוצץ.
לפחות סוויר האפס לא נתן תירוצים אומללים הפעם ולא בכה על השיפוט או על בזבוזי זמן
הגיע הזמן
זה שי!
הגיע הזמן
זה שי!

חברים תעשו כבוד גדול לאדוני הארץ! השליטים הבלתי מעורערים של הכדורגל ! בעלי החוזים ,השחקנים ,המועדונים הכל יכולים. תשתחוו לצהובים!
"לקלף" את באר שבע.
הדבר הכי דוחה שרק מכביסט יכול לרשום. פשוט להקיא
לא מאמין לעצמי שפעם העדפתי אותם בדרבי. וואלה אני ממש מרגיש הזדהות עם אוהדי הפועל תל אביב וכל הדברים הכי דוחים(כביכול) שהם אומרים על הצהובים.
"לקלף" את באר שבע.
לא מאמין לעצמי שפעם העדפתי אותם בדרבי. וואלה אני ממש מרגיש הזדהות עם אוהדי הפועל תל אביב וכל הדברים הכי דוחים(כביכול) שהם אומרים על הצהובים.
- The red one
הקהל של הפועל תל אביב הרבה יותר גרוע..אל תיתן לזה להטעות אותך...adomi כתב:חברים תעשו כבוד גדול לאדוני הארץ! השליטים הבלתי מעורערים של הכדורגל ! בעלי החוזים ,השחקנים ,המועדונים הכל יכולים. תשתחוו לצהובים!
"לקלף" את באר שבע.
וגם לא הבנתי מה עפתם עלייהם...זו גאווה שהם כל כך רוצים שחקנים שלנו..למה אתם רואים בזה דבר רע? שימשיכו לרצות
עריכה: ועכשיו נכנסתי לאשכול הזה. כמעט כולם שם קוטלים אותו ומזלזלים בו, בזה שכתב "לקלף"
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 04 דצמבר 2016, 20:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אורלנדו סה שוב כובש היום בסטנדארד ליאז׳. לפי דעתי היה תורם יותר מהאיסלנדי השיכור
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
בלגיה לא ברמה של הבונדסליגה?אסי, דגים כתב:אורלנדו סה שוב כובש היום בסטנדארד ליאז׳. לפי דעתי היה תורם יותר מהאיסלנדי השיכור
איך יכול להיות שחלוץ שנכשל מול נמושות הליגה הישראלית מפציץ מול אריות בלגיה?
אהה, רגע.
אגב למה השנה אין להם את הקמפיין הפאתטי עם הלוגו של
we are macabi?
אוי כמה שזה היה פאתטי! מביך ברמות זוכר שראיתי את זה בפרופילים של אוהדים בפייסבוק.
חשו עצמם בקרב על מצדה
we are macabi?
אוי כמה שזה היה פאתטי! מביך ברמות זוכר שראיתי את זה בפרופילים של אוהדים בפייסבוק.
חשו עצמם בקרב על מצדה
גם להם יש טופיק ציטוטים מהפורום שלנו?
איך יכול להיות שזהבי שהפציץ במכבי לא פוגע בנבחרת?ForeverRed כתב: בלגיה לא ברמה של הבונדסליגה?
איך יכול להיות שחלוץ שנכשל מול נמושות הליגה הישראלית מפציץ מול אריות בלגיה?
אהה, רגע.
ככה זה כשמביאים שחקנים סתם ככה בלי לבדוק אם הם מתאימים לשיטה (וידאר הוא עוד דוגמה). סה שחקן די מוגבל עם יתרון אחד ברור - משחק גובה, וכשהמרים הראשי שלך הוא אייל משומר האתיופי אין פלא שהוא לא פגע. אם פלט שאתם כ"כ תופסים ממנו היה משחק במכבי, נראה לכם שהוא היה עושה יותר מסה לדוגמה?
אני בספק, בטח יש להם טופיק ציטוטים כללי ובעיקר מהפועל תאשמעון א כתב:גם להם יש טופיק ציטוטים מהפורום שלנו?