ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
הנה ציטוט יפה (וארוך) מפורום השדים האדומים:
״כולנו, אוהדי הכדורגל, ובעיקר אוהדי הפועל, חייבים תודה ענקית להפועל באר שבע, שהצליחה לנתץ את שושלת המכביזם לפני שהפכה למונופול חזירי סטייל המקבילה השימון מזרחית.
אחרי 10 אליפויות רצופות בערך, שאר הקבוצות היו מאבדות עניין ותקווה לתחרות הוגנת, שאר בעלי הקבוצות היו בורחים, הקהל במגרשים היה מתמעט, וכולם היו הופכים להיות משרתים של האינטרסים של מכבי, מפחד שהיא תעזוב את הליגה ותיקח איתה את הרייטינג וההקצבות למועדונים היריבים שנהפכו לתלויים בה (בהיעדר בעלים משלהן).
מהר מאד גם היו מגיעים הפוליטיקאים, התקשורת ושאר הנבלות הממסדיות והופכים את עגל הזהב לבבואה - מעל לחוק, מעל לרגולציה, מעל לדמוקרטיה, מעל לצדק.
כל מי שלא היה מעודד אותם בליגת האלופות היה מוכרז כבוגד, וכל העפלה אירופאית הייתה מזכה אותנו במראות הקשים מנשוא של אלפי סאחים מבחילים גודשים את מרכז העיר וחוסמים אותה לתנועה, רק כדי לקפוץ לתוך המזרקות ושם לבצע אורגיית אוננות צהובה ומטונפת לעיני המצלמות, הלא זוהי סדום ועמורה, אם כל חטאת, רפש, טומאה וזוהמה שאין שני לה.
תודה לך הפועל באר שבע ״
״כולנו, אוהדי הכדורגל, ובעיקר אוהדי הפועל, חייבים תודה ענקית להפועל באר שבע, שהצליחה לנתץ את שושלת המכביזם לפני שהפכה למונופול חזירי סטייל המקבילה השימון מזרחית.
אחרי 10 אליפויות רצופות בערך, שאר הקבוצות היו מאבדות עניין ותקווה לתחרות הוגנת, שאר בעלי הקבוצות היו בורחים, הקהל במגרשים היה מתמעט, וכולם היו הופכים להיות משרתים של האינטרסים של מכבי, מפחד שהיא תעזוב את הליגה ותיקח איתה את הרייטינג וההקצבות למועדונים היריבים שנהפכו לתלויים בה (בהיעדר בעלים משלהן).
מהר מאד גם היו מגיעים הפוליטיקאים, התקשורת ושאר הנבלות הממסדיות והופכים את עגל הזהב לבבואה - מעל לחוק, מעל לרגולציה, מעל לדמוקרטיה, מעל לצדק.
כל מי שלא היה מעודד אותם בליגת האלופות היה מוכרז כבוגד, וכל העפלה אירופאית הייתה מזכה אותנו במראות הקשים מנשוא של אלפי סאחים מבחילים גודשים את מרכז העיר וחוסמים אותה לתנועה, רק כדי לקפוץ לתוך המזרקות ושם לבצע אורגיית אוננות צהובה ומטונפת לעיני המצלמות, הלא זוהי סדום ועמורה, אם כל חטאת, רפש, טומאה וזוהמה שאין שני לה.
תודה לך הפועל באר שבע ״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יפה? לוזרי, מתרפס ועלוב כהרגלם. מקווה שאף פעם לא נגיע לכניעות העלובה שלהם.
אתה כנראה לא סבלת כמוהם בכדורסלהפועלעולה כתב:יפה? לוזרי, מתרפס ועלוב כהרגלם. מקווה שאף פעם לא נגיע לכניעות העלובה שלהם.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חולק עליך בענק
תגובה יפהפיה ומאוד מאוד נכונה
אנחנו מצילים את עולם הכדורגל בארץ . לפחות כרגע.
כשמיץ יילך נוכל לומר עשינו את זה
תקרא לי בכיין ממש מזיז לי
אם יש פה אוהד הפועל תל אביב שקורא אז אומר לך בשמי שאני יעדיף אותכם כל יום כל שעה על פני המכביסטים. הלוואי שכל דרבי יהיה אדום בוהק!! ואגב אני ימני בדעותיי
אם יש פה אוהד הפועל תל אביב שקורא אז אומר לך בשמי שאני יעדיף אותכם כל יום כל שעה על פני המכביסטים. הלוואי שכל דרבי יהיה אדום בוהק!! ואגב אני ימני בדעותיי
עליך אין מה לדבר בכלל. נצא מנקודת ההנחה שאתה באמת אוהד שלנו, גם כשאנחנו מפרקים את הליגה ומובילים ב-10 הפרש עדיין אתה מתעסק 24/7 במכבי ומה מיץ' יעשה בינואר.adomi כתב:חולק עליך בענק
מה שקורה בכדורסל לא רלוונטי לכדורגל. המונופול שם, או בכללי מודל אולימפיאקוס, באזל וכו' לא ישוחזר בכדורגל הישראלי.אסי, דגים כתב: אתה כנראה לא סבלת כמוהם בכדורסל
- The red one
התגובות שלכם מביכות.
מתי תבינו שכל קהל שאנחנו נתמודד איתו על אליפות הוא יהיה "השנוא עלייכם"? ובכלל, אתם נותנים פה תגובות מאוד מאוד ספציפיות של אוהדי מכבי, אבל כשנכנסים לפורום שלהם רואים שעל כל תגובה הזויה כזו יש לפחות 10 שיורדים על מי שהגיב ורואים בכללי שהפורום שלהם שם רציונאלי ומבין את המצב.
ובלי קשר למכבי - כל קהל במאבק כזה יהיה "רע". אני מבטיח לכם שאם יצא לנו להתמודד מול מכבי חיפה על האליפות, יהיו תגובות כאלה גם מהקהל שלהם ואז "הקהל שלהם הוא השנוא עליי ביותר"
מתי תבינו שכל קהל שאנחנו נתמודד איתו על אליפות הוא יהיה "השנוא עלייכם"? ובכלל, אתם נותנים פה תגובות מאוד מאוד ספציפיות של אוהדי מכבי, אבל כשנכנסים לפורום שלהם רואים שעל כל תגובה הזויה כזו יש לפחות 10 שיורדים על מי שהגיב ורואים בכללי שהפורום שלהם שם רציונאלי ומבין את המצב.
ובלי קשר למכבי - כל קהל במאבק כזה יהיה "רע". אני מבטיח לכם שאם יצא לנו להתמודד מול מכבי חיפה על האליפות, יהיו תגובות כאלה גם מהקהל שלהם ואז "הקהל שלהם הוא השנוא עליי ביותר"
קשקושThe red one כתב:התגובות שלכם מביכות.
אתה רואה אוהד של חיפה כותב
לקלף את הפועל באר שבע? הם רק אפיזודה חולפת והשחקנים שלהם יודעים את זה?
אתה יודע מה אני מסכים אם היית רושם שגם ב10 הפרש ההתעסקות בהם מביכה. אבל ההתנשאות הזאת כל כך מעצבנת ומבחילה..
חיפה זה לא מועדון שנופל מהם בגודל ולא תשמע דברים כאלה מהם
- The red one
כן אני בטוח שאם אני אחפש ברחבי הרשת אני אמצא אוהד אחד של מכבי חיפה שאחרי 3 שנות שליטה יגיד שהוא רוצה לקלף אותנו.adomi כתב: קשקוש
אתה רואה אוהד של חיפה כותב
לקלף את הפועל באר שבע? הם רק אפיזודה חולפת והשחקנים שלהם יודעים את זה?
אתה יודע מה אני מסכים אם היית רושם שגם ב10 הפרש ההתעסקות בהם מביכה. אבל ההתנשאות הזאת כל כך מעצבנת ומבחילה..
חיפה זה לא מועדון שנופל מהם בגודל ולא תשמע דברים כאלה מהם
מה נתפסת עליו? תכנס לאשכול (אם לא נכנסת והסתכלת רק בכותרת) ותסתכל איזה תגובות מביאים לו שם. אתה הופך את האמ אמ אמא של המיעוט (ואגב הוא מגיב שם שוב כמה פעמים וממשיך בקו הסתום שלו ככה שאתה מבין שזה או בן אדם ציני כמו Ns75 או בן אדם לא 100%) ומציג אותו כרוב.
נשבע לך שחשבתי שכולם שם חושבים ככה בגלל האשכול הזה פה, ואז אמרתי לעצמי שאני חייב להכנס לבדוק והופתעתי מאוד לגלות שאף אחד שם לא הסכים איתו ועוד הגיבו לו בזלזול.
ואגב אני כבר כמה וכמה פעמים אומר שההתעסקות בהם מביכה. עצם זה בכלל שיש פה אשכול ציטוטים שלהם הופך אותנו לקטנים. אבל יש פה כאלה שמתים על זה, ואין כמו שמחה לאיד..אז שיבושם..
זה בדיוק פשר הציטוט.הפועלעולה כתב: מה שקורה בכדורסל לא רלוונטי לכדורגל. המונופול שם, או בכללי מודל אולימפיאקוס, באזל וכו' לא ישוחזר בכדורגל הישראלי.
אם לא אנחנו היית רואה כאן בדיוק את הדברים שאתה מתאר.
+1.Noam98 כתב: זה בדיוק פשר הציטוט.
אם לא אנחנו היית רואה כאן בדיוק את הדברים שאתה מתאר.
אחרי העלייה לצמפיונס זה היה קרוב מאוד לקרות וטוב שלא קרה.
דרום צהוב,fh10,המכביסט מהדרום,moryo,yonic,סהר_בכר,ramos4garciaThe red one כתב: כן אני בטוח שאם אני אחפש ברחבי הרשת אני אמצא אוהד אחד של מכבי חיפה שאחרי 3 שנות שליטה יגיד שהוא רוצה לקלף אותנו.
מה נתפסת עליו? תכנס לאשכול (אם לא נכנסת והסתכלת רק בכותרת) ותסתכל איזה תגובות מביאים לו שם. אתה הופך את האמ אמ אמא של המיעוט (ואגב הוא מגיב שם שוב כמה פעמים וממשיך בקו הסתום שלו ככה שאתה מבין שזה או בן אדם ציני כמו Ns75 או בן אדם לא 100%) ומציג אותו כרוב.
נשבע לך שחשבתי שכולם שם חושבים ככה בגלל האשכול הזה פה, ואז אמרתי לעצמי שאני חייב להכנס לבדוק והופתעתי מאוד לגלות שאף אחד שם לא הסכים איתו ועוד הגיבו לו בזלזול.
ואגב אני כבר כמה וכמה פעמים אומר שההתעסקות בהם מביכה. עצם זה בכלל שיש פה אשכול ציטוטים שלהם הופך אותנו לקטנים. אבל יש פה כאלה שמתים על זה, ואין כמו שמחה לאיד..אז שיבושם..
אף אחד לא הסכים איתו??!אף אחד?!
- The red one
דרום צהוב (איזה כינוי נאחס כוסעמק) נתן שם תגובה לגיטימית לגמריי והגיונית, לא שחצנית ולא נעליים.
FH10 זה ההזוי הזה שחשבתי שפתח את האשכול..מסתבר שלא..הוא לא 100%
סהר_בכר פתח את האשכול
המכביסט מהדרום (עוד כינוי מציק) אמר שהוא רוצה את בכר אבל גם אמר שהוא לא יגיע אלייהם בעד מיילון יורו ויפספס הזדמנות להגיע איתנו לצ'מפיונס אירופה. מה הבעיה בזה?
MoRyO ציני רצח איפה בדיוק הוא הסכים איתו?
YoniC לא אמר כלום
ramos4garcia אמר "ג'ורדי מרחם על ב"ש" אז אולי יכול להיות שהסכים איתו, אולי זה היה ציני, זה לא משנה...
--
קיצר אחי אתה טועה וזהו
FH10 זה ההזוי הזה שחשבתי שפתח את האשכול..מסתבר שלא..הוא לא 100%
סהר_בכר פתח את האשכול
המכביסט מהדרום (עוד כינוי מציק) אמר שהוא רוצה את בכר אבל גם אמר שהוא לא יגיע אלייהם בעד מיילון יורו ויפספס הזדמנות להגיע איתנו לצ'מפיונס אירופה. מה הבעיה בזה?
MoRyO ציני רצח איפה בדיוק הוא הסכים איתו?
YoniC לא אמר כלום
ramos4garcia אמר "ג'ורדי מרחם על ב"ש" אז אולי יכול להיות שהסכים איתו, אולי זה היה ציני, זה לא משנה...
--
קיצר אחי אתה טועה וזהו
הם באמת הגיעו לשלב שבו הם הפסיקו לעניין.
הפורום הזה בסהכ הוא מראה לכלל הפורומים של אוהדי הכדורגל בישראל.
זיכרון קצר,אבלות מוגזמת ואיבוד כל פורופורציה.
קל לנו לבקר מהצד שאנחנו מצליחים,אבל שלא תתבלבלו אצלנו המצב לא היה טוב יותר עד לא מזמן שרצינו להעיף שחקנים ולפטר מאמנים,גם העונה אגב.
קל לנו לבקר מהצד שאנחנו מצליחים,אבל שלא תתבלבלו אצלנו המצב לא היה טוב יותר עד לא מזמן שרצינו להעיף שחקנים ולפטר מאמנים,גם העונה אגב.
- The red one
נשבע שכשראיתי שהגבת הייתי בטוח שזו הודעה שתתנגח ביאדום זקן כתב:הם באמת הגיעו לשלב שבו הם הפסיקו לעניין.

ושנכנסתי לא יכולתי שלא להפסיק להנהן. אתה צודק לגמריי!
the red one אתה טועה. תקרא את כל השרשור ותבין כמה יש חושבים כמוהו(למרות שיש כמה שלא)
אפשר לסיים את הדיון הקונקרטי הזה. אני נרגעתי מהעצבים שהביאו לי היום.
אפשר לסיים את הדיון הקונקרטי הזה. אני נרגעתי מהעצבים שהביאו לי היום.