עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
ובשולי הכותרות - דינמו זאגרב יכולה להפוך להיות היום הקבוצה הכי גרועה בתולדות ליגת האלופות, גם יותר ממכבי חיפה, וזאת אם לא יצליחו לכבוש שער מול יובנטוס.
בהצלחה(?)
בהצלחה(?)
אתה מנסה לנחס לחיפה?hb7 כתב:זאגרב הולכת לישבור את השיא של מכבי חיפה היום
לא הייתי מגדיר את זה כקמפיין הכי גרוע שהיה במפעל, ההבדל בין להבקיע שער אחד או אפס שערים לא מה שעושה את ההבדל בין קמפיין רע למכובד.The red one כתב:ובשולי הכותרות - דינמו זאגרב יכולה להפוך להיות היום הקבוצה הכי גרועה בתולדות ליגת האלופות, גם יותר ממכבי חיפה, וזאת אם לא יצליחו לכבוש שער מול יובנטוס.
בהצלחה(?)
לטעמי הקמפיין ההוא של חיפה לא היה כזה נורא, להפסיד 5/6 המשחקים 1:0 בבית שנחשב בית מוות גם בסטנדרטים של צ׳מפיונס ליג זה סביר בהחלט לקבוצה ישראלית.
מכבי ת"א בשנה שעברה הביכו את עצמם הרבה יותר, הפרש שערים מחפיר בבית הכי אפור של אותה עונה.
מסכים. מעדיף לתת פייט כמו מכבי חיפה מלחגוג גול בודד בפנדל ולקבל תבוסות כל משחק.Noam98 כתב: לא הייתי מגדיר את זה כקמפיין הכי גרוע שהיה במפעל, ההבדל בין להבקיע שער אחד או אפס שערים לא מה שעושה את ההבדל בין קמפיין רע למכובד.
לטעמי הקמפיין ההוא של חיפה לא היה כזה נורא, להפסיד 5/6 המשחקים 1:0 בבית שנחשב בית מוות גם בסטנדרטים של צ׳מפיונס ליג זה סביר בהחלט לקבוצה ישראלית.
מכבי ת"א בשנה שעברה הביכו את עצמם הרבה יותר, הפרש שערים מחפיר בבית הכי אפור של אותה עונה.
זה נחמד בשביל האנקדוטה של 0 נקודות 0 שערים אבל זה לא גרוע כמו שעושים את זה.
- The red one
אין מה לעשות חברים, הסטיסטיקה אומרת את דברה, למרות שלפעמים הדברים הם לא שחור או לבן.
שורה תחתונה - כרגע (אולי עד היום) הם עם קמפיין הבתים הגרוע ביותר.
למה..כמה..אבל .. זה לא משנה
ושלא תחשבו שבאמת לאנשים אכפת מי עשתה קמפיין הכי גרוע, כן? אבל כשזה יקפוץ בכל מיני פריטי טריוויה ואנשים חולי נפש שאוהבים את הסטיסטיקות האלה - הם התשובה.
ושלא תחשבו שבאמת לאנשים אכפת מי עשתה קמפיין הכי גרוע, כן? אבל כשזה יקפוץ בכל מיני פריטי טריוויה ואנשים חולי נפש שאוהבים את הסטיסטיקות האלה - הם התשובה.
לא ידעתי איפה לשים אז שמתי את זה פה.
נכון שעמה בוטיק לא בדיוק הקאפ אוף טי של כולנו אבל אני מאוד אוהב אותם וזה פוסט נוקב במיוחד שלהם.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7380348451" onclick="window.open(this.href);return false;
מוסיף על זה ואומר את מה שאני תמיד אומר, אנחנו גם מתחילים להיות ככה ואני שונא את זה.
מי שאין לו קשר לעיר שילך כפרה עליי ועל כולנו, לא מעניין אותי ש"אני רואה את הכדורגל שלכם והצניעות שלכם וזה שבאתם מלמטה מרגש אותי", לכו זדיינו הפועל שלנו ורק שלנו.
נכון שעמה בוטיק לא בדיוק הקאפ אוף טי של כולנו אבל אני מאוד אוהב אותם וזה פוסט נוקב במיוחד שלהם.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7380348451" onclick="window.open(this.href);return false;
מוסיף על זה ואומר את מה שאני תמיד אומר, אנחנו גם מתחילים להיות ככה ואני שונא את זה.
מי שאין לו קשר לעיר שילך כפרה עליי ועל כולנו, לא מעניין אותי ש"אני רואה את הכדורגל שלכם והצניעות שלכם וזה שבאתם מלמטה מרגש אותי", לכו זדיינו הפועל שלנו ורק שלנו.
ילדותי לטעמיNoam98 כתב:לא ידעתי איפה לשים אז שמתי את זה פה.
מי שבא מעיר אחרת ורוצה לאהוד את הפועל באר שבע וולקאם. כל עוד הוא לא מקלל ולא פוגע בקבוצה. מצידי גם שיאהב את הצהובים בכדורסל(הקאתי קצת)
- The red one
איי איי בן אדם אחד הרים צעיף של בית"ר..מי ישמע..
מה??? כנראה לא הבנתי את מה שאתה מתכוון... התכוונת שאם השחקן התוקף מקבל את הכדור אחרי כל ההגנה והשוער אז אין נבדל?? כי אם כן אתה טועה.yakar כתב: איזה עובדות? מותר לשחקן להיות מאחורי השחקן האחרון במגרש ולקבל כדור. אסור לו להיות בין האחרון ללפני אחרון.
רק אהבה תנצח...
זאת סתם תמונה שכנראה ממש התאימה, אתה יודע מצויין שזאת תופעה מאוד רחבה. מאמין שיש יותר אוהדים של ביתר משאר הארץ מאשר בירושלים.The red one כתב:איי איי בן אדם אחד הרים צעיף של בית"ר..מי ישמע..
ברור שתגיד את זה, כל האוהדים שלכם ככה, אוהדי פלסטיק.adomi כתב: ילדותי לטעמי
מי שבא מעיר אחרת ורוצה לאהוד את הפועל באר שבע וולקאם. כל עוד הוא לא מקלל ולא פוגע בקבוצה. מצידי גם שיאהב את הצהובים בכדורסל(הקאתי קצת)
לא לא לא, אתה פשוט מציב עובדה על משהו שהוא דיעה אישית שלך.The red one כתב:אין מה לעשות חברים, הסטיסטיקה אומרת את דברה, למרות שלפעמים הדברים הם לא שחור או לבן.
אם כבר בסטטיסיטיקה עסקינן, אז מכבי תל אביב ומכבי חיפה סיימו שתיהן עם 0 נקודות ומכבי תל אביב סיימה בהפרש שערים שלילי הרבה יותר.
בוא נשים בצד את הנראות במגרש (חיפה נראו הרבה פחות גרוע ממכבי תל אביב) מבחינה סטטיסטית כמו שאתה אוהב חיפה היו בקמפיין טוב יותר.
על פי חוקי פיפא בכל העולם הפרש שערים קובע ורק לאחר מכן כמות הכיבושים, רק אם לשתי קבוצות הפרש שערים זהה הולכים לטבלת הכיבושים.
אם חיפה ומכבי משחקות באותו בית חיפה מסיימת שלישית עם 0 נקודות ומכבי רביעית עם 0 נקודות.
הקמפיין של חיפה לא היה גרוע יותר, אלא דווקא זה של מכבי, עובדה.
בדיוק כמו ששתי קבוצות עם 0 נקודות בליגה, אחת עם יחס שערים 0-15 ואחת עם יחס שערים 20-1 זאת עם ה 15-0 תדורג לפניה.
נקסט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חושב שהקמפיין של מכבי ת"א היה גרוע מזה של מכבי חיפה בגלל שאת השער היחיד שמכבי ת"א כבשה היה מפנדל מפוקפק וחגגו כאילו הם סיימו בתיקו או ניצחו....
לדעתי האישית הקמפיין שלהם היה מביך יותר מזהשל מכבי חיפה.
הם ספגו תבוסות ונראו רע מאוד.
לדעתי האישית הקמפיין שלהם היה מביך יותר מזהשל מכבי חיפה.
הם ספגו תבוסות ונראו רע מאוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לגבי השער ההוא מול פורטו בפנדל, מכירים תביטוי כעלה התאנה?
- ForeverRed
סופית, זאגרב עם 0 נקודות ו-0 שערים.
7 השנים הרעות הסתיימו?
7 השנים הרעות הסתיימו?