מי אמר אני ולא קיבלללל???גיא חניה כתב:אני מתחיל לחשוש שהפועל תא חייבים גם לי כסף.
רשמי: אמיר כבירי לוקח את הפועל תל אביב להקפאה
Re: רשמי: אמיר כבירי לוקח את הפועל תל אביב להקפאה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גדול!גיא חניה כתב:אני מתחיל לחשוש שהפועל תא חייבים גם לי כסף.
בתהליך הקפאת הליכים ממנה בית המשפט מנהל ממונה לקבוצה.hb7 כתב:בוא נגיד מכרו הכול ונתנו לאלונה במקום מיליון שקל 200 אלף והקבוצה לא הולכת לפירוק מה קורה עם שאר החוב?נמחק?ואם נימחק והפועל תל אביב ירצו שחקן שלנו אלונה לא תזכור ששדדו אותה ב800 אלף למה שהיא תעשה איתם עסקים?
חובות הקבוצה נכון לאותו המועד מוקפאים והזכאים לכספים אינם יכולים לפתוח בהליכים (תביעות, עיקולים וכיו"ב).
המנהל הממונה אחראי לרכז את נתוני הקבוצה (חובות, הכנסות צפויות, הוצאות צפויות וכיו"ב) ולראות האם הקבוצה תוכל להמשיך לפעול/להימכר.
באם מסקנתו חיובית דהיינו שניתן בתנאים כאלו או אחרים להמשיך להפעיל/למכור מנסים ליצור הסדר נושים שלפיו (בהתאם לדוגמא שנתת) אלונה מסכימה לקבל 200K במקום מליון (כי האפשרות האחרת היא שתקבל הרבה פחות אם בכלל) ויתרת החוב נמחקת.
באם המסקנה היא שהקבוצה לא יכולה להמשיך לפעול כלכלית ואין קונה או שהמאמצים ליצור הסדר נושים לא עולים יפה הרי השקבוצה תלך לפירוק. במקרה זה המנהל הממונה אוסף את הנכסים, מוכר אותם למרבה במחיר ועם התמורה שהתקבלה משלם לנושים לפי סדרי הנשיה שבחוק (מובטחים (בעלי שעבודים ובטחונות) ראשונים, אח"כ כאלו שהחוק מתעדף אותם (לדוגמא חובות בגין שכר עבודה, שלטונות המס (בגין ניכויים משכר)...) ולבסוף מחלקים את שנישאר (אם בכלל) לנושים הרגילים באופן יחסי). חובות שלא שולמו נמחקים.
אלונה תוכל לזכור ש"שדדו אותה ב-800 אלף" ולא לעשות איתם עסקים, זכותה.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 07 דצמבר 2016, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמת, אבל אלונה לא נשדדה, התהליך מיועד להבריא את החברה (SOCIETY).
אם היא לא סומכת על אדם ספציפי ש"דפק" אותה היא יכולה לא לעשות איתו עסקים.
במקרה הזה, מי בעצם דפק אותה? וגם אם יש כזה הוא לא עשה את זה במטרה לדפוק אותה, זאת תכלית החוק.
אגב, על הכסף שלא ישלמו לה היא תוכל להצהיר חוב אבוד ולקבל את ערכו במס.
במקרה הזה, מי בעצם דפק אותה? וגם אם יש כזה הוא לא עשה את זה במטרה לדפוק אותה, זאת תכלית החוק.
רק אהבה תנצח...
+1nitsande כתב:אמת, אבל אלונה לא נשדדה, התהליך מיועד להבריא את החברה (SOCIETY).
בוא נדייק, היא תקבל את הערך המלא של החוב האבוד רק כהוצאה מוכרת במס ועליו תזדכה תאכלס בכסף רק על 25% ממנו (אחוז מס החברות יש מצב שזה 24 או 26 אני לא בטוח) וגם זאת אך ורק במידה והחברה שהצהירה על החוב האבוד היא חברה רווחית מה שהפועל באר שבע לא (לפחות עד לעונה זו).nitsande כתב:אמת, אבל אלונה לא נשדדה, התהליך מיועד להבריא את החברה (SOCIETY).
לחזק את אורן. הפסד ולצורך העניין הכרה בחוב אבוד כהפסד במטרה להוריד את הרווח למס, ייתקיים רק בחברה למטרות רווח, מה שלא כולל את הכדורגל.
אם לא נלקחה ערבות אישית של צד ג', הסיכוי לראות כסף אפסי. מכבי לקחה עבור רייכרט ערבות אישית של מני וויצמן...
אם לא נלקחה ערבות אישית של צד ג', הסיכוי לראות כסף אפסי. מכבי לקחה עבור רייכרט ערבות אישית של מני וויצמן...
יש אפשרות לפנות לcas של אופא אם הפועל לא תתפרק יחיבו אותם לשלם/לא יעבירו להם כסף שמגיע להם
ב-2016 אכן 25%.oranu כתב: בוא נדייק, היא תקבל את הערך המלא של החוב האבוד רק כהוצאה מוכרת במס ועליו תזדכה תאכלס בכסף רק על 25% ממנו (אחוז מס החברות יש מצב שזה 24 או 26 אני לא בטוח) וגם זאת אך ורק במידה והחברה שהצהירה על החוב האבוד היא חברה רווחית מה שהפועל באר שבע לא (לפחות עד לעונה זו).
למיטב ידיעתי הפועל באר שבע התאגדה כחברה לתועלת הציבור. חברות לתועלת הציבור מוגדרות בדר"כ כמלכ"ר ובדר"כ פטורות ממס הכנסה (במקרה בו הפעילות של החברה לתועלת הציבור או חלקה מוגדרות כפעילות עיסקית ישלל הפטור ממס) כך שאם זה אכן המצב בהפועל ב"ש כל הדיון התיאורטי בעניין היכולת להזדכות על חוב אבוד לצרכי מס אינו רלוונטי.
- yanivnew91
אם אני לא טועה כדי לקבל כספי תמיכה מהעירייה(וכפי שאנחנו יודעים העירייה תומכת במועדון) העמותה חייבת להיות מלכ"ר. אני מכיר את זה מאגודות ספורט אחרות.delta7 כתב: ב-2016 אכן 25%.
למיטב ידיעתי הפועל באר שבע התאגדה כחברה לתועלת הציבור. חברות לתועלת הציבור מוגדרות בדר"כ כמלכ"ר ובדר"כ פטורות ממס הכנסה (במקרה בו הפעילות של החברה לתועלת הציבור או חלקה מוגדרות כפעילות עיסקית ישלל הפטור ממס) כך שאם זה אכן המצב בהפועל ב"ש כל הדיון התיאורטי בעניין היכולת להזדכות על חוב אבוד לצרכי מס אינו רלוונטי.
רק מחזק את מה שכתבתי.yanivnew91 כתב: אם אני לא טועה כדי לקבל כספי תמיכה מהעירייה(וכפי שאנחנו יודעים העירייה תומכת במועדון) העמותה חייבת להיות מלכ"ר. אני מכיר את זה מאגודות ספורט אחרות.
- yanivnew91
Exactlydelta7 כתב: רק מחזק את מה שכתבתי.
לא הבנתי איך מישהו נורמאלי ירצה לקנות אותם בלי לדעת את גובהה החוב
כי יקנה את הקבוצה נקיה מחובות.hb7 כתב:לא הבנתי איך מישהו נורמאלי ירצה לקנות אותם בלי לדעת את גובהה החוב
הכסף שישלם + מה שיצליחו לאסוף מחייבים וערבים כאלו ואחרים ישמש להסדר הנושים.
אם הנושים לא יסכימו להסדר שיוצע (אם וכאשר) ילכו לפירוק ויש מצב שיקבלו אפילו פחות.
+1delta7 כתב: כי יקנה את הקבוצה נקיה מחובות.
הכסף שישלם + מה שיצליחו לאסוף מחייבים וערבים כאלו ואחרים ישמש להסדר הנושים.
אם הנושים לא יסכימו להסדר שיוצע (אם וכאשר) ילכו לפירוק ויש מצב שיקבלו אפילו פחות.
וחשוב להגיד שהפועל תל אביב זה מועדון יחסית מניב בכדורגל הישראלי, עם קהל גדול ותומך כלכלית ועידודית(מילה חדשה).
הצרות הכלכליות זו תוצאה של התנהלות שגויה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]