השינוי? כבר כאן ויש לציינו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: השינוי? כבר כאן ויש לציינו!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:תודה 8RED , יפה אמרתה-הבהרתה את דברי.
לגבי משה וניצן, תקראו שוב את מה שכתבתי, נראה לי שלא הבנתם,
ואם הבנתם וזו תגובתכם, זה רק ממחיש שבסוף גם אלונה תברח כי שום דבר לא יכול לספק את הרצונות האין סופיים שלכם ותמיד תמצאו מה 'לא בסדר' אפילו שלא סיימו את ההכנות, ואפילו שאתמול היה גרוע יותר
אני לא בטוח שבדרך הזו נתקדם, אבל היי...לא כל מה שכושל בבית"ר יכשל בב"ש, הרי פה גם מי שתורם מקבל תלונות על תרומת חוסר.
כי סתיו לא במערכת, וכי לא החתימו את השחקני בית, וכי לא החתימו את קאקא ורונאלדו ואפילו אני בלי הצעה לחוזה אגב:) ואגב, אני אחד מאותם 'גאונים' שקנה מנוי על אף שחי בחו"ל (וזכה גם בתקופת זינו לראות לא יותר מ-3 משחקים), ולא מנוי מוועד עובדים זה או אחר, אבל זה זוטות זו לא תרומה .
יש לנו חלקת אלוהים קטנטנה, יש לנו תורמת אדירה, אל תמאיסו את התחום הזה על התורמים לו, בואו נתמוך יהיו ימים טובים, יהיו פחותים, היינו קרובים לאבדון ואז לא סתיו ולא אף אחד משחקני הבית לא היה נשאר, אז תרדו מזה, תתמכו במועדון השחקנים בו מתחלפים, אנחנו נשארים.
נראה לי שאתה לא הבנת אותי או שמה אני לא הבנתי אותך.
כסף הוא אכן דבר חשוב, אין ספק, אבל לפעמים נראה כאילו עבור חלק מהאנשים כאן הוא חזות הכל.
אסור לאנשים לשכוח שבלי מחאת האוהדים על כל חלקיה, בלי הצעקה שקמה בעיר לכיוון ראש העיר מאוהדי הקבוצה, לא היינו מגיעים בכלל לאלונה שכן או שהקבוצה הייתה נמחקת או שהיינו ממשיכים היום בשלטון הטרור של זינו וחבריו.
אלונה היא זאת שהוציאה אותנו מגלות לחירות, אין ספק בכך. אבל היא גם בן אדם. היא גם עושה טעויות.
איני בעד ביקורת ארסנית כזאת או אחרת ללא תכלית. אבל ישנם מקרים שבהם הביקורת היא נכונה והיא למטרת הפקת לקחים.
לסיום, אני מרגיש מההודעות שלכם תלונה מסוימת לקהל. כולם צריכים לזכור, גם אם לפעמים הקהל הבר שבעי מושמץ, שבלי האהבה של הקהל שלנו שתמיד בא במספרים עצומים והולך עם הקבוצה הזאת לכל מקום, שבלי המלחמה של הקהל על הקבוצה שהגיעה בגלל אותה אהבה, אלונה ברקת לא הייתה מגיעה לכאן ולא היה להפועל באר שבע זכות קיום.

אני חושב שיותר רלוונטי לבקש לתת יותר ביקורות טובות, פידבקים טובים, וכמובן להתייצב מאחורי הקבוצה בתחילת העונה בכל מצב, מאשר לנסות להפוך את הביקורת שמועברת ללא רצויה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מכיוון שאני 'מבלבל' בשכל איני מעוניין להגיב לגיבובי הסתירות שבדבריך.
קטונתי קוגנטיבית להבין מה אתה רוצה NITSANDE

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

עזוב אם אתה בוחר להתנשא מעל כולם אולי עדיף שנחסוף את האינטרקציה.
אתה צודק, שא ברכה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

הסניגור האדום כתב:הרי מרגע הכתיבה ידעתי על אותם צינקנים שיחמיאו לעצמם ויחשבו "הנה הוא מרים להנחתה"
בוא נכניס לו, נראה לו שאנו כביכול יותר מתוחכמים.
אדון אבי אביסדריס, את נושא מוכר הארטקים אתה מכיר יותר טוב ממני, אז מה ההתחכמות?
את הישיבות עם ההנהלה לשיפור רווחת הלקוח אנו עושים כול הזמן. ועוד אחת תהיה בימים הקרובים.
אף אחד לא מבקר? בו נהיה יותר מדוייקים חוץ מלבקר הם לא עושים כלום. טוחנים עד דק את נייר האקספלורר.
אל תשכח שממרום מושבי אני עדיין אוהד. אחד שנלחם כדי להתגאות בתוצאות שמוזכרות לעיל.
ואל תדאג אבי אני לא מהמתוחכמים אני לא אעקוץ ולא אתחכם אלא אגיד את הדברים בפשטות.
שתנהל דברים ותנסה לשנותם ע"י גישה עוקצנית ומתלהמת מבטיח לך ששום תוצאה לא תקבל.
אני אשלם את המחיר לשינוי כול הזמן תמיד יגידו הצנקנים שאני שבוי של ההנהלה.
צר לי על אלא שעדיין לא הפנימו שאנו בדרך חדשה.
השנוי הגדול מגיע ע"י שנויים קטנים ושאתה רוצה להגיע לשם תפרגן. כדי לתת אנרגיות למי שאמור לשנות ימשיך במלאכה.
בשל הרספקט שאני רוכש לילדי שכונה ג הענה לך בצורה זו
1.אין לי מושג למה חנניה מהקיוסק עושה לך ולאלונה את זה.
2.גם טימסטיט זכרונו לברכה שנים היה בקיוסק ולפעמים נתן עראק שליט לילדים במקום ארטיק.
3הדרישה לחוויה באיצטדיון דרושה.רוצה אבי שכטר שימזגו לו קולה פג תוקף ביציע הכבוד למה יושבי השערים צריכים לסבול.
4את פלוגת הסדרן היו חייבים להעיף אחרי המשחק מל רמת השרון(את החויה האישית עם הילדה לא אשכח לעולם)אם היה קורה אסון אלונה לא הייתה נשארת פה.
5.ביקורת צריכה להאמר כשהיא עינינית ובצורה מכובדת.אני מאמין שגם אלונה וגם חברי ההנהלה היו מעדיפים שהביקורת תהיה כאן ולא באיצטדיון.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

nitsande כתב:עזוב אם אתה בוחר להתנשא מעל כולם אולי עדיף שנחסוף את האינטרקציה.
אתה צודק, שא ברכה.
חבר, בדוק את עצמך.

שלח תגובה