בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, המושבה
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, המושבה
יש עוד מישהו שהולך לשבת עם הבבונים בשער 5?
ברור לכולם אם אנחנו כובשים מתחילים קריאות גזעניות במקרה אם ביתר מפסיקים לשחק אני הולך הפעם אם טביב ונותן לגורש להחזיק את הכדור עד סיום המשחק
ברור לכולם אם אנחנו כובשים מתחילים קריאות גזעניות במקרה אם ביתר מפסיקים לשחק אני הולך הפעם אם טביב ונותן לגורש להחזיק את הכדור עד סיום המשחק
הסיפור הזה של לרדת מהדשא או לא לרדת מהדשא בא לנו כמו כפפה ליד.
אי אפשר יהיה לנתק את זה מהשחקנים שלהם,חצי ראש יהיה במשחק והחצי השני לכיוון היציעים.
אי אפשר יהיה לנתק את זה מהשחקנים שלהם,חצי ראש יהיה במשחק והחצי השני לכיוון היציעים.
קצת מקצועית, בן שמעון מתרגל הרכב ובו סאבו מתוכנן להיות מגן ימני, כאשר קלטינס אמור לסייע לו בסגירה על טוני. ראיתי את סאבו ממש מעט, הגנה ועבודה קשה לא בדיוק הצדדים החזקים שלו.
בכל מקרה, בן שמעון שם את הבייצים על טוני ואני מאמין גדול ש-א', זה יקרוס לו כמעט כרגיל. ו-ב', הוא יקבל הפתעה גדולה מאגף ימין ומהאמצע עם אוחנה.
בכל מקרה, אני מאוד מקווה לראות את גאדיר ב-11. הוא מאוד אוהב את ביתר
בכל מקרה, בן שמעון שם את הבייצים על טוני ואני מאמין גדול ש-א', זה יקרוס לו כמעט כרגיל. ו-ב', הוא יקבל הפתעה גדולה מאגף ימין ומהאמצע עם אוחנה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נראה לי שהשינוי עם סאבו זה כי פשוט נשבר לו מעוז ראלי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
למה לא פשוט טל בנש שהיה טוב בכפ"ס. נניח. גם אם יצליח לו עם טוני (ואני בספק שלאורך 90 דקות זה יעבוד), הוא יקבל את בוזגלו על הייסטר, ואם לא אז אוחנה והחלוץ שיהיה, אם לא ראדי... בקיצור, לא חסר 

אתם מתארים את זה כאילו שיש לו ברירה. הוא מנסה משהו לא צפוי ובצדק. אף אחד לא מסתדר עם טוני, אז הוא מנסה לצאת מהקופסא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+100 לגביי גאדיר.Totti כתב:קצת מקצועית, בן שמעון מתרגל הרכב ובו סאבו מתוכנן להיות מגן ימני, כאשר קלטינס אמור לסייע לו בסגירה על טוני. ראיתי את סאבו ממש מעט, הגנה ועבודה קשה לא בדיוק הצדדים החזקים שלו.
אני חושב שיש לו מקום מחר ב11.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לשחקן הכי חשוב בבית"ר קוראים דן אייבינדר- הכל עובר דרכו והוא גם יודע לעשות הגנה טובה. בכר צריך לתת עליו את הדגש
לפי הפרסומים בכר הולך לפתוח עם לוסיו- אם אני מבין נכון הוא כנראה מצפה לעוד משחק מול בונקר וכאן אני רוצה להעיר הערה:
למיטב זכרוני כל משחק ששיחקנו מול קבוצה של רן בן שמעון אולי צופפה מאחורה אבל התכוונה לשחק מסודר ולצאת להתקפות מסודרות וייאמר לזכותו של בן שמעון הוא יודע לארגן קבוצה מבחינה התקפית כך שמבחינת התפיסה הטקטית צריך להיות ערוכים לזה.
אני דווקא הייתי פותח עם שהר/גדיר לאור המהירות וניצול התקפות מעבר מהירות אחרי שההתקפות שלהם (שלדעתי נראה מחר כאלה) מסתיימות.
מאוד מאוד מקווה שמחר נצא שוב עם ניצחון על בית"ר ולא נאבד את היתרון הגדול שלנו.
ל-א להוריד את הרגל מהגז ! פשוט לא! אירופית זה נחמד- אליפות זה מוכרח!
בהצלחה
לפי הפרסומים בכר הולך לפתוח עם לוסיו- אם אני מבין נכון הוא כנראה מצפה לעוד משחק מול בונקר וכאן אני רוצה להעיר הערה:
למיטב זכרוני כל משחק ששיחקנו מול קבוצה של רן בן שמעון אולי צופפה מאחורה אבל התכוונה לשחק מסודר ולצאת להתקפות מסודרות וייאמר לזכותו של בן שמעון הוא יודע לארגן קבוצה מבחינה התקפית כך שמבחינת התפיסה הטקטית צריך להיות ערוכים לזה.
אני דווקא הייתי פותח עם שהר/גדיר לאור המהירות וניצול התקפות מעבר מהירות אחרי שההתקפות שלהם (שלדעתי נראה מחר כאלה) מסתיימות.
בהצלחה
הדגש צריך להיות עלינו ואז יהיה בסדר, אם נבוא מוכנים מנטאלית ומספיק רעננים מבחינה פיזית ננצח ואפילו בקלותadomi כתב:לשחקן הכי חשוב בבית"ר קוראים דן אייבינדר- הכל עובר דרכו והוא גם יודע לעשות הגנה טובה. בכר צריך לתת עליו את הדגש
בהצלחה
הפער צומצם ל7 אני חוזר הפער צומצם ל7.
לבוא מוכנים מנטלית ולתת בראש.
לבוא מוכנים מנטלית ולתת בראש.
לצערי לא הזדמן לי להרשם להגרלה או לנסות בכלל להשיג כרטיס למשחק, אני מאמין שגמרו את כל הכרטיסים אז מישהו מוכר ליציע של ב"ש?
"שחקני באר שבע על גג העולם אחרי ההעפלה ל-32 האחרונות בליגה האירופית. הם יבוא עייפים, נפוחים, עם עודף ביטחון ועם האף למעלה כאילו הליגה שלנו קטנה עליהם. צריך לנצל את זה", הפתיע אחד משחקני בית"ר.
חשבתי שהם למדו לקח משנים קודמות
חשבתי שהם למדו לקח משנים קודמות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוב,אז כמו שחשבתי.
שחקני בית"ר בציטוטים "עלומי שם" ויש לומר הזויים שבסה"כ יעירו את המפלצת משנתה.
כמה חוסר מודעות וחוסר צניעות יש בקבוצה הזאת?
ניצחון מקרי על חיפה וחזרו להיות טווסים.
מי שמדבר על חוסר צניעות.אדום זקן כתב:טוב,אז כמו שחשבתי.
יש על מה.CrazyRed7 כתב: מי שמדבר על חוסר צניעות.