בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, המושבה
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, המושבה
כבר 5 שנים שאתם רק מדברייים ישרמוטוות...מת לתת לכם פצצה כמו לאשדוד ולמכבי פתח תקווה, אתם לא טובים מהם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וואלה. ממש מכביסט אמיתי.אדום זקן כתב: יש על מה.
לקחת אליפות אחת, הגעת לשלב 32 האחרונות בגביע אופ״א(הישג נפלא לנו כמועדון, אבל כבר קרה ויקרה בכדורגל הישראלי) וזאת סיבה להתייחס למועדון ענק כמו בית״ר ירושלים כאילו מדובר בבית״ר ב״ש?
בית״ר הנוכחית לא מבריקה במיוחד אבל יכולה לנצח אותך בכל יום ובכל שעה. תן קצת כבוד ליריב.
מה אתה מבלבל תגיד?CrazyRed7 כתב: וואלה. ממש מכביסט אמיתי.
לקחת אליפות אחת, הגעת לשלב 32 האחרונות בגביע אופ״א(הישג נפלא לנו כמועדון, אבל כבר קרה ויקרה בכדורגל הישראלי) וזאת סיבה להתייחס למועדון ענק כמו בית״ר ירושלים כאילו מדובר בבית״ר ב״ש?
בית״ר הנוכחית לא מבריקה במיוחד אבל יכולה לנצח אותך בכל יום ובכל שעה. תן קצת כבוד ליריב.
מישהו אמר שהם לא יכולים לנצח?
שיסתמו את הפה ויתנו לנו 1 קטן על המגרש. הם 5 שנים רק מדברים ונאנסים כל פעם מחדש.
הם והאוהדים שלהם.
תגיד אתה ליצן? או שקיבלת מחזור על הבוקר?CrazyRed7 כתב: וואלה. ממש מכביסט אמיתי.
מה אתה רוצה? רשום לי דר בשם משתמש?
בסה"כ חיכיתי לציטוטים האלה והם הגיעו בדיוק בזמן.
ואם מישהו חשב שנהיה שאננים אז באים הדיבורים האלה שסה"כ גורמים לך לרצות לאנוס אותם יותר ויותר
240 זכו ואתה חושב שאחד מהם יימכור? זאת הייתה ההגרלה הכי קשה אברSouth Boy כתב:לצערי לא הזדמן לי להרשם להגרלה או לנסות בכלל להשיג כרטיס למשחק, אני מאמין שגמרו את כל הכרטיסים אז מישהו מוכר ליציע של ב"ש?
אני לוזר.
אפילו לא נרשמתי להגרלה. מפחד מאכזבות
אפילו לא נרשמתי להגרלה. מפחד מאכזבות
כן, קיבלתי מחזור.אדום זקן כתב: תגיד אתה ליצן? או שקיבלת מחזור על הבוקר?
מה אתה רוצה? רשום לי דר בשם משתמש?
בסה"כ חיכיתי לציטוטים האלה והם הגיעו בדיוק בזמן.
ואם מישהו חשב שנהיה שאננים אז באים הדיבורים האלה שסה"כ גורמים לך לרצות לאנוס אותם יותר ויותר
הם נפלו בפח בציטוטים האלה אבל מה כל כך הזוי במה שנאמר?רוב הסיכויים שהשחקנים יעלו היום עייפים, לא מוכנים מנטלית ואולי אפילו נפוחים שחושבים שהליגה קטנה עליהם. זה כבר קרה העונה(מכבי חיפה והפועל ת״א).
מה? למה כל כך מעט? לא אמורים לקבל איזה אלף הקצאות?Noam98 כתב: 240 זכו ואתה חושב שאחד מהם יימכור? זאת הייתה ההגרלה הכי קשה אבר
איזה באסה. אם בכל מקרה יש פה מישהו שמעדיף כסף על הכרטיס או שפתאום לא מסתדר לו ללכת שייצור קשר עוד לא איבדתי תקווה.
יש כ700 מנויי חוץSouth Boy כתב:
מה? למה כל כך מעט? לא אמורים לקבל איזה אלף הקצאות?
איזה באסה. אם בכל מקרה יש פה מישהו שמעדיף כסף על הכרטיס או שפתאום לא מסתדר לו ללכת שייצור קשר עוד לא איבדתי תקווה.
בנוסף כרטיסים לספונסרים ושחקנים
הגעת לכ1000
אז סתמו ת'פה ותתנו בראש.CrazyRed7 כתב: כן, קיבלתי מחזור.
הם נפלו בפח בציטוטים האלה אבל מה כל כך הזוי במה שנאמר?רוב הסיכויים שהשחקנים יעלו היום עייפים, לא מוכנים מנטלית ואולי אפילו נפוחים שחושבים שהליגה קטנה עליהם. זה כבר קרה העונה(מכבי חיפה והפועל ת״א).
אתה רואה את הדוברמן ישן במלונה? כנס לבית על קצות האצבעות, אל תעיר אותו ותקווה לא להנשך
אחרי צימצום ההפרש ל7 נעלה למשחק עייפים ובטוח לא נפוחים,שאננים ,לא מוכנים
אורן הסביר פה בדיוק, 250 בערך בהגרלה, 50 לעובדי מועדון, 500 מנויי חוץ ו200 לספונסרים משפחות שחקנים וכוSouth Boy כתב:
מה? למה כל כך מעט? לא אמורים לקבל איזה אלף הקצאות?
- The red one
עוד פעם הציטוטים בעילום שם? אתם ממש מחכים לזה, הא?
- yanivnew91
מי מבטיח לך שזה לא יקרה? לא תלוש מהמציאות שלא נקח את כל השלוש נקודות שם וזה בכלל לא מגיע מתוך ראייה לוזריתTotti כתב: אז סתמו ת'פה ותתנו בראש.
אתה רואה את הדוברמן ישן במלונה? כנס לבית על קצות האצבעות, אל תעיר אותו ותקווה לא להנשך
אם הם יקבלו בראש יהיה אפשר להביא להם את הציטוטים המגוכחים האלה מול הפנים ולהתפקע מצחוק.
עד אז, הציטוטים האלה הם רק שירות טוב לנו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 18,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אחלה של טור שמסביר קצת יותר טוב את מה שאני מנסה להגיד.
אחלה של טור שמסביר קצת יותר טוב את מה שאני מנסה להגיד.