The red one כתב:
דווקא מתאים לי יעד לטייל בו כמה ימים
התחלת ללמוד לא? התאריכים האלה הם בעיצומה של תקופת המבחנים.
לי יש מבחן ב23.2
רק אם נקבל את ניקוסיה יש לי סיכוי להיות במשחק חוץ.
בשביל רומא אני מוכן לא לגשת למועד א
יש לי מועד ב ב23.2, סומך על עצמי שלא אכשל במועד א הספציפי
בלי קשר מועדי א נגמרים ב9.2
yanivnew91 כתב:
התחלת ללמוד לא? התאריכים האלה הם בעיצומה של תקופת המבחנים.
לי יש מבחן ב23.2
רק אם נקבל את ניקוסיה יש לי סיכוי להיות במשחק חוץ.
בשביל רומא אני מוכן לא לגשת למועד א
מה שיקרה זה כמו בעבר שסוכנויות ימכרו כרטיסים בלי שבכלל יש להם אותם, ואז זה מעמיד את המועדון בסיטואציה לא נעימה מול אוהדים שכבר קנו כרטיסי טיסה.
לא קל לבוא לאנשים כאלה ולהגיד להם יש הגרלה / יש קדימות למנויי חוץ / החלטנו למכור לכל הקודם זוכה מקווים שתספיקו.
בקיצור, סיטואציה שצריך ל]תור מראש. צרות של עשירים.
אני סגרתי לסאות'המפטון דרך שורה ראשונה וסתם מסקרנות בדקתי באתר של שפע ועד יום לפני הטיסה שלי עדיין מכרו כרטיסים באתר של שפע, והיו בערך 1500 אוהדים בסט. מארי.
בחזור הבנתי שאני יכול לבנות לעצמי חבילה בפחות כסף ממה ששילמתי למרות ששורה ראשונה ממש לא יקרים וחוסכים הרבה כאב ראש ועכשיו אני מתלבט אם לחכות לכרטיסים לבד ולסגור טיסה או שוב לפנות לשורה ראשונה.
עד עכשיו לכל משחק חוץ באירופה מכרו כרטיסים בשפע לקהל הפתוח, חוץ מניקוסיה ועוד כמה קבוצות בודדות רובן המוחלט של הקבוצות יתנו הקצאה גדולה של כרטיסים שקשה לא להאמין שתגמר כל כך מהר, השאלה היא אם גם עכשיו שפע תמכור כרטיסים לקהל הרחב או שיהיו שינויים בעניין?
South Boy כתב:אני סגרתי לסאות'המפטון דרך שורה ראשונה וסתם מסקרנות בדקתי באתר של שפע ועד יום לפני הטיסה שלי עדיין מכרו כרטיסים באתר של שפע, והיו בערך 1500 אוהדים בסט. מארי.
בחזור הבנתי שאני יכול לבנות לעצמי חבילה בפחות כסף ממה ששילמתי למרות ששורה ראשונה ממש לא יקרים וחוסכים הרבה כאב ראש ועכשיו אני מתלבט אם לחכות לכרטיסים לבד ולסגור טיסה או שוב לפנות לשורה ראשונה.
עד עכשיו לכל משחק חוץ באירופה מכרו כרטיסים בשפע לקהל הפתוח, חוץ מניקוסיה ועוד כמה קבוצות בודדות רובן המוחלט של הקבוצות יתנו הקצאה גדולה של כרטיסים שקשה לא להאמין שתגמר כל כך מהר, השאלה היא אם גם עכשיו שפע תמכור כרטיסים לקהל הרחב או שיהיו שינויים בעניין?