עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
שופט חוחמולוג, מנסה להתבלט בתקשורת
אברמוב פשוט אידיוט. הביא את יצחק שום, הביא את אלון מזרחי ונותן לניסן פאקינג יחזקאל לאמן.
- The red one
פשוט דביל...זה יתפרק יותר מהר מהציוות של איווניר ואיזי.CrazyRed7 כתב:אברמוב פשוט אידיוט. הביא את יצחק שום, הביא את אלון מזרחי ונותן לניסן פאקינג יחזקאל לאמן.
- ForeverRed
אתם מגזימים.
- The red one
ניסן יחזקאל זה מאמן להשאיר קבוצה ליגה? ולאברמוב אמורים להיות משאבים..זה לא איזה ברירת מחדל דלת תקציב..ForeverRed כתב:אתם מגזימים.
ויצחק שום - קבל :
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 43,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
""מיושן? שיסבירו לי מה זה חדש. הייתי באימון של מאמן צעיר ומבטיח בליגת העל. לא בעטו פעם אחת לשער! כשאני שומע 'הנעת כדור', 'צמצום רווחים', 'אסטרטגיית משחק'... וואו, מה אנחנו במלחמה? הכל אותו דבר, רק החליפו מילים. הוותיקים הרבה יותר מתקדמים מהחדשים".
אתה עוקב אחרי סטטיסטיקות ותורות חדשות של כדורגל?
"מה זה נקרא, שאני אבין, תורות חדשות?"
למשל מה שפפ גווארדיולה הביא.
"זו השיטה הכי פשוטה. ללחוץ אחרי שמאבדים כדור. נראה אותו עושה את זה עם חטאפה ולא עם ברצלונה או באיירן".
אבל היום מחפשים מאמנים צעירים ומתקדמים טכנולוגית.
"מה זו הקידמה הזו? מישהו הביא שיטה חדשה? ראית פעם בחו"ל שמשחקים עם החזייה הזו?
אצלנו פעם במחנה אימונים עשינו בדיקות לשחקנים. איל ברקוביץ' סיים עם הבדיקות הכי גרועות. נו, אז לא לשים אותו בהרכב?""

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאמן שאיבד אליפות לנערי מכבי תל אביב מחוזקים באבי נמני עם הסגל שהיה לו בחיפה לא צריך בכלל לדבר.The red one כתב: ניסן יחזקאל זה מאמן להשאיר קבוצה ליגה? ולאברמוב אמורים להיות משאבים..זה לא איזה ברירת מחדל דלת תקציב..
ויצחק שום - קבל :
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 43,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
""מיושן? שיסבירו לי מה זה חדש. הייתי באימון של מאמן צעיר ומבטיח בליגת העל. לא בעטו פעם אחת לשער! כשאני שומע 'הנעת כדור', 'צמצום רווחים', 'אסטרטגיית משחק'... וואו, מה אנחנו במלחמה? הכל אותו דבר, רק החליפו מילים. הוותיקים הרבה יותר מתקדמים מהחדשים".
"זו השיטה הכי פשוטה. ללחוץ אחרי שמאבדים כדור. נראה אותו עושה את זה עם חטאפה ולא עם ברצלונה או באיירן".
אצלנו פעם במחנה אימונים עשינו בדיקות לשחקנים. איל ברקוביץ' סיים עם הבדיקות הכי גרועות. נו, אז לא לשים אותו בהרכב?""
עד היום לא ברור לי איך הוא הפסיד את האליפות הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ותגיד שבאותה נשימה הוא לקח אליפות עם פאנתנייקוס ביוון מה שלא עשו שם 6 שנים קודם שזה פי אלף יותר קשה.דר אדום בנשמה כתב:מאמן שאיבד אליפות לנערי מכבי תל אביב מחוזקים באבי נמני עם הסגל שהיה לו בחיפה לא צריך בכלל לדבר.
עד היום לא ברור לי איך הוא הפסיד את האליפות הזאת.
נו.. לא הבנתי מה אתה רוצה?The red one כתב: ניסן יחזקאל זה מאמן להשאיר קבוצה ליגה? ולאברמוב אמורים להיות משאבים..זה לא איזה ברירת מחדל דלת תקציב..
ויצחק שום - קבל :
בגדול הוא צודק.
- ForeverRed
איזה מאמנים יש בשוק? את מי היית מביא במקום יחזקאל?The red one כתב: ניסן יחזקאל זה מאמן להשאיר קבוצה ליגה? ולאברמוב אמורים להיות משאבים..זה לא איזה ברירת מחדל דלת תקציב..
ויצחק שום - קבל :
קבוצה במצבה של בני יהודה צריכה קודם כל מאמן עם תשוקה, בטח לא עוד פוזאיסט תורן שחושב שהמציא את הגלגל (איווניר למשל).
לגבי שום, יש צדק מסוים בדבריו, ויש גם דברים תלושים מהמציאות. אני מאמין שהוא הקצין בכוונה.
בסופו של דבר הוא לא המאמן ולכן זה פחות רלוונטי.
אגב, הייתי מהמר שהאימון המדובר היה של חיים סילבס.
אנטי כדורגל מהרמות הגבוהות.
- The red one
הוא לא צודק. הוא בדיוק כמו שליימה - מסרב להכיר שאנחנו כבר לא בשנות ה70 וה80.אדום זקן כתב: נו.. לא הבנתי מה אתה רוצה?
בגדול הוא צודק.
מי הייתי מביא במקום? אנערף, מה אני ברק אברמוב? יחזקאל כמעט ולא השלים קדנציה בקבוצה ב2 עונות אחרונות. לא חושב שהוא הפתרון. בטח לא בשילוב עם אלון מזרחי (שבטח ינסה לתת טיפים מקצועיים) ולגבי יצחק שום, כרגע אני חושב שהוא על תקן שלמה שרף. מאחל לבני יהודה שיוכיח אחרת.
יחזקאל מאמן לא רע.
שלומי דורה, בנין, עטר, קלינגר וחבר המאמנים שמתחלף בין עכו/סכנין/הפועל חיפה/נתנייה לא טוב ממנו
שלומי דורה, בנין, עטר, קלינגר וחבר המאמנים שמתחלף בין עכו/סכנין/הפועל חיפה/נתנייה לא טוב ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפני שנתיים-שלוש העלה את הפועל פ"ת ליגה ולא זכה לאמן אותם בליגת העל. החליפו אותו ע"י עידן בראון.
- ForeverRed
אבל זאת לא חכמה לפסול רעיונות מבלי להציע אלטרנטיבה.The red one כתב: הוא לא צודק. הוא בדיוק כמו שליימה - מסרב להכיר שאנחנו כבר לא בשנות ה70 וה80.
מי הייתי מביא במקום? אנערף, מה אני ברק אברמוב? יחזקאל כמעט ולא השלים קדנציה בקבוצה ב2 עונות אחרונות. לא חושב שהוא הפתרון. בטח לא בשילוב עם אלון מזרחי (שבטח ינסה לתת טיפים מקצועיים) ולגבי יצחק שום, כרגע אני חושב שהוא על תקן שלמה שרף. מאחל לבני יהודה שיוכיח אחרת.
כמעט כל המאמנים בארץ הם גנבי דעת, בטח אלה שאפשר להחתים כרגע.
יחזקאל זה ניסיון מעניין ויהיה לו גב מיצחק שום שאמור להביא את הניסיון.
מקווה בשבילם שיצליחו.
- red and white
- Title: Almog
דרך אגב מכל השלישייה הזו המינוי הכי הזוי/גרוע לדעתי הוא של אלון מזרחי.
הוא אמור לבוא כנציג הבעלים, לדעתי אחד כזה אמור להיות מישהו שמבין בניהול ואלון מזרחי...מה הקשר שלו לניהול???
כנראה יתערב גם בפן המקצועי ואז זה כבר יהיה מתכון לפיצוץ/לקבוצה לא טובה עם שלושתם שמתעסקים בחלק המקצועי.
ועוד משהו, למה אברמוב צריך נציג בעלים?? הוא גר בארץ, הוא לא גולדהאר או אפילו יואב כץ אז שייצג את עצמו ולא ינסה להיראות "מכובד".
הוא אמור לבוא כנציג הבעלים, לדעתי אחד כזה אמור להיות מישהו שמבין בניהול ואלון מזרחי...מה הקשר שלו לניהול???
כנראה יתערב גם בפן המקצועי ואז זה כבר יהיה מתכון לפיצוץ/לקבוצה לא טובה עם שלושתם שמתעסקים בחלק המקצועי.
ועוד משהו, למה אברמוב צריך נציג בעלים?? הוא גר בארץ, הוא לא גולדהאר או אפילו יואב כץ אז שייצג את עצמו ולא ינסה להיראות "מכובד".
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חייב להבין למה לדעתך חייב סילבס הוא "אנטי כדורגל"??ForeverRed כתב: איזה מאמנים יש בשוק? את מי היית מביא במקום יחזקאל?
קבוצה במצבה של בני יהודה צריכה קודם כל מאמן עם תשוקה, בטח לא עוד פוזאיסט תורן שחושב שהמציא את הגלגל (איווניר למשל).
לגבי שום, יש צדק מסוים בדבריו, ויש גם דברים תלושים מהמציאות. אני מאמין שהוא הקצין בכוונה.
בסופו של דבר הוא לא המאמן ולכן זה פחות רלוונטי.
אגב, הייתי מהמר שהאימון המדובר היה של חיים סילבס.
אנטי כדורגל מהרמות הגבוהות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!