מי ישמע פוליטקלי קורקט אנחנו צריכים לתת דין וחשבון למישהו.
בזבוזי זמן זה מגעיל,
בזבוזי זמן זה אנטי כדורגל,
בזבוזי זמן זה נאחס,
אבל זה חלק מהמשחק.
אין אפשרות לנצח אותנו אחרת. כמו שאמרו כאן, כשזה בעדנו אנחנו מהללים את זה
South Boy כתב:תקשיבו אתם חבורה של צדקנים פשוט אין דברים כאלה.
לא ראיתי פה אחד, אחד! שהתלונן על הבונקר של רעננה. להיפך, כולם אמרו שזה לגיטימי ואין לאף אחד תלונות על זה כי זה חלק מהמשחק ואין שום חוק נגד זה.
כולם התלוננו אך ורק על הדרך בה רעננה בזבזה זמן, אבל מזה אתם מתעלמים וישר פולטים שטויות כאילו מישהו בכלל דיבר על הבונקר שלהם. מה לא עושים כדי להיות פוליטיקלי קורקט.
The red one כתב:מי ישמע פוליטקלי קורקט אנחנו צריכים לתת דין וחשבון למישהו.
בזבוזי זמן זה מגעיל,
בזבוזי זמן זה אנטי כדורגל,
בזבוזי זמן זה נאחס,
אבל זה חלק מהמשחק.
אין אפשרות לנצח אותנו אחרת. כמו שאמרו כאן, כשזה בעדנו אנחנו מהללים את זה
זה פשוט לא נכון. הם היו מנצחים גם בלי כל המהלכים המלוכלכים שעליהם פירטתי בערך עשר פעמים ואין לי כוח להרחיב עליהם שוב. הם לא ניצחו בזכות זה.
אגב, אתה שוב מיתמם ואומר בזבוזי זמן באופן כללי כאילו לא הסבירו כאן בדיוק מה ההבדל בין בזבוזי זמן לבין מה שהם עשו אתמול. נו שוין.
אם אתה לא רואה את ההבדל בין ללכת עם הכדור לקרן לבין להביא ניידת פינוי למגרש ואחרי זה לקום כאילו כלום או לשתות באמצע כדור שוער או לקשור שרוכים כשהשופט שורק לך להוציא חוץ אז על מה אנחנו מבזבזים את הזמן?
South Boy כתב:תקשיבו אתם חבורה של צדקנים פשוט אין דברים כאלה.
לא ראיתי פה אחד, אחד! שהתלונן על הבונקר של רעננה. להיפך, כולם אמרו שזה לגיטימי ואין לאף אחד תלונות על זה כי זה חלק מהמשחק ואין שום חוק נגד זה.
כולם התלוננו אך ורק על הדרך בה רעננה בזבזה זמן, אבל מזה אתם מתעלמים וישר פולטים שטויות כאילו מישהו בכלל דיבר על הבונקר שלהם. מה לא עושים כדי להיות פוליטיקלי קורקט.
לא הבנתי מה השורה התחתונה?? כמו שאמרו קודמי זה חלק מהכדורגל, זה לא יגמר אף פעם, והאמת, זה גם דבר שכיף לראות אם אתה מהצד השני של האנדרדוג. הייתי שמח אם נעשה בונקר בהמשך האירופאית ונתקדם בעזרת זה
הוא התכוון שהוא לא התבכיין על הבונקר אלא על בזבוזי הזמן
כמו שוואקמה הלך לקרן 6 דקות בערך בסיום המשחק מול קריית שמונה(?) עונה שעברה כולם יצאו נגד זה. הא אתה לא זוכר את זה? נכוו, כי אף אחד לא יצא עליו
talb55 כתב:
לא הבנתי מה השורה התחתונה?? כמו שאמרו קודמי זה חלק מהכדורגל, זה לא יגמר אף פעם, והאמת, זה גם דבר שכיף לראות אם אתה מהצד השני של האנדרדוג. הייתי שמח אם נעשה בונקר בהמשך האירופאית ונתקדם בעזרת זה
yedidel כתב:אין לי בעיה עם רעננה, יש לי בעיה עם השופטים
Well said.
הם עושים את שלהם והתלונות לא אליהם, אלה הכלים והמבחן הוא מבחן התוצאה.
השופטים הם בושה והם ככ צפויים עם הצהוב הזה דקה 93 לשוער שעושה בדיוק את מה שהצהוב הזה בא למנוע, מבזבז זמן. שופטים מגוחכים.
רעננה יצאו לחגוג אתמול והשתכרו כאילו לקחו אליפות.
זה רק מסביר את הקבוצה המפלצתית שיש לנו.
לפני שבוע נגד ביתר זה מה שאמרו כולם.
עכשיו מתעסקים באוגו וואקמה וכו׳
קורה שלא הולך. מחמאות לרעננה
נקסט
The red one כתב:הוא התכוון שהוא לא התבכיין על הבונקר אלא על בזבוזי הזמן
כמו שוואקמה הלך לקרן 6 דקות בערך בסיום המשחק מול קריית שמונה(?) עונה שעברה כולם יצאו נגד זה. הא אתה לא זוכר את זה? נכוו, כי אף אחד לא יצא עליו
אם אתה לא מבין את ההבדל בין להחזיק כדור חי באזור הקרן לבין לקשור שרוכים/ להפיל לעצמך את הנעל/ לשתות מים ועוד אין ספור תרגילים אז הדיון עקר מיסודו.
אבל אני משוכנע שאתה מספיק אינטיליגנט להבין את זה ולכן התגובה הזו קצת מעצבנת.
סניור כתב:
אם אתה לא מבין את ההבדל בין להחזיק כדור חי באזור הקרן לבין לקשור שרוכים/ להפיל לעצמך את הנעל/ לשתות מים ועוד אין ספור תרגילים אז הדיון עקר מיסודו.
אבל אני משוכנע שאתה מספיק אינטיליגנט להבין את זה ולכן התגובה הזו קצת מעצבנת.
עזוב, תן לו שימשיך לצטט תגובות בצורה הפוכה כדי להיות מיוחד.