עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
וואו ההפסד הזה יכול לשבור את הפועל לגמרי, לא מספיק פנדל אכזרי (שאיך לא דגני הפאתט מבצע בלי שום סיבה) גם ורמוט (לא) חוגג להם על הראש, כל זה במשחק סבבה מול הקהל הביתי שלהם. כואב.
חיפה ממשיכים לא להרשים. באמת סתם קבוצה.
חיפה ממשיכים לא להרשים. באמת סתם קבוצה.
גלזר לגמרי יותר טוב מראיקו כרגע.
לוזון הוא מאמן של התקפה- מקווה שלא ישנה את זה נגדנו. ודרך אגב הוא בהחלט יודע להעמיד קבוצה ומהמאמנים הישראלים הטובים(רק קצת נאיבי וכך גם הקבוצות שלו).
אם כל הקבוצות שמשחקות נגד חיפה ישחקו התקפי ופתוח היא לוקחת אליפות , אם כולם יסתגרו היא יורדת ליגה.
מקווה שבאמת הפועל תל אביב יבואו שבורים שבוע הבא כי אם הם ישחקו כמו היום זה יהיה קשה וכדאי מאוד שלא נזלזל בהם.
לוזון הוא מאמן של התקפה- מקווה שלא ישנה את זה נגדנו. ודרך אגב הוא בהחלט יודע להעמיד קבוצה ומהמאמנים הישראלים הטובים(רק קצת נאיבי וכך גם הקבוצות שלו).
אם כל הקבוצות שמשחקות נגד חיפה ישחקו התקפי ופתוח היא לוקחת אליפות , אם כולם יסתגרו היא יורדת ליגה.
מקווה שבאמת הפועל תל אביב יבואו שבורים שבוע הבא כי אם הם ישחקו כמו היום זה יהיה קשה וכדאי מאוד שלא נזלזל בהם.
מסכים עם מולנסטיין שזה היה משחק מהנה לצופה הנייטרלי.
קצב, מצבים, עניין, אווירה, דרמה, הלוואי כל שני.
קצב, מצבים, עניין, אווירה, דרמה, הלוואי כל שני.
לגבי התוצאה, מבסוט מהניצחון הזה של חיפה. הם רק נקודה ממכבי וזה רק יוסיף עוד יותר
לחץ על הצהבת. לגבי חיפה, עדיין לא ראיתי טביעת אצבע של מאמן שם.
לחץ על הצהבת. לגבי חיפה, עדיין לא ראיתי טביעת אצבע של מאמן שם.
8 דקות תוספת בדרבי של ליברפול
מתי אצלנו ינעל העולם
שרק ב99:35.
לא יודע מה היה שם שגרם לתוספת כזו (את הדקות של התוספת ראיתי והמשחק זרם לחלוטין) אבל זה בטח היה הרבה פחות מאתמול.
השופטים האשמים היחידים במשחקים כאלה.
מתי אצלנו ינעל העולם
שרק ב99:35.
לא יודע מה היה שם שגרם לתוספת כזו (את הדקות של התוספת ראיתי והמשחק זרם לחלוטין) אבל זה בטח היה הרבה פחות מאתמול.
השופטים האשמים היחידים במשחקים כאלה.
גלזר שוער נהדר... אני חושב שראוי להיות שוער שלישי בנבחרת.
שמעתי את שחקני ומאמן הפועל בוכים על הפנדל, כואב הלב אבל פנדל 100%
גרוע מאוד שהפועל ת"א הפסידה
נעזוב את זה שזה תפקיד של קישוט, אבל למה הוא ראוי יותר מינקו נגיד?MikiRed כתב:גלזר שוער נהדר... אני חושב שראוי להיות שוער שלישי בנבחרת.
אה הוא במכבי חיפה.
מעניין אם מישהו ספר פער כמה משחקים החריב דגני בחיים שלו
- ForeverRed
יש מקרים שזה נכון, ספציפית לגבי גלזר אני חושב שהפוטנציאל שלו גבוה בהרבה מזה של ינקו.avivgolan כתב:
נעזוב את זה שזה תפקיד של קישוט, אבל למה הוא ראוי יותר מינקו נגיד?
אה הוא במכבי חיפה.
הוא יכול להתפתח למפלצת.
גם ינקו מצויין, אבל כאן הגיל והפוטנציאל מדברים... ינקו בן 25 גלזר 21.
על גלזר אפשר בהחלט להגיד שהוא השוער הטוב בארץ עד גיל 24...
שניהם שווים מעקב לאורך זמן. אני אישית חושב שגלזר קצת יותר טוב. אני חושב שאת הסיפתח עשה בשנה שעברה מול בש בטרנר???
על גלזר אפשר בהחלט להגיד שהוא השוער הטוב בארץ עד גיל 24...
שניהם שווים מעקב לאורך זמן. אני אישית חושב שגלזר קצת יותר טוב. אני חושב שאת הסיפתח עשה בשנה שעברה מול בש בטרנר???
המשחק רגל של ינקו ממש רע, יהיה לו קשה להתקדם ככה
ינקו צעיר וכבר שנתיים שלוש מעמיד נתונים שלא מביישים קבוצת צמרת.
אם אריק ינקו היה שוער של בש היינו מזדעקים איך הוא לא בסגל. דודו גורש נהיה שוער ראשון חצי שעה אחרי שנהיה שוער שלנו.
פוטנציאל גדול אבל בינתיים עוד לא סגר אפילו עונה אחת בליגת העל, היו שוערים עם פוטנציאל שהתרסקו בדרך, צריך לתת זמן.
ומיקי הוא כבר עשה סיפתח לפני בתחילת העונה שם ועשה טעות נוראית דקה 90 עם יציאה של דלה איינוגבה, נגדנו הוא גם שיחק ועצר פנדל.
הפועלעולה, משחק רגל זה בונוס. דודו גורש פחות טוב ממנו ברגל ועדיין מסתדר, שוער צריך הרבה דברים לפני כן.
אם אריק ינקו היה שוער של בש היינו מזדעקים איך הוא לא בסגל. דודו גורש נהיה שוער ראשון חצי שעה אחרי שנהיה שוער שלנו.
פוטנציאל גדול אבל בינתיים עוד לא סגר אפילו עונה אחת בליגת העל, היו שוערים עם פוטנציאל שהתרסקו בדרך, צריך לתת זמן.
ומיקי הוא כבר עשה סיפתח לפני בתחילת העונה שם ועשה טעות נוראית דקה 90 עם יציאה של דלה איינוגבה, נגדנו הוא גם שיחק ועצר פנדל.
הפועלעולה, משחק רגל זה בונוס. דודו גורש פחות טוב ממנו ברגל ועדיין מסתדר, שוער צריך הרבה דברים לפני כן.
אביב, אני חושב שלהשוות בין משחק ברגל של ינקו לגורש זה עוול לדודו.
ינקו מצטיין בבעיטת כדורי שוער עלובים, גם מהדשא וגם מהיד. תמיד אני שם לב לזה שהוא מבזבז זמן ואז מוציא בעיטה עלובה. תמיד זה נראה לי מגוחך.
משחק רגל של הנעת כדור כמעט ולא רואים ממנו, הוא משחק בקבוצה שכמעט תמיד מסתגרת.
ינקו מצטיין בבעיטת כדורי שוער עלובים, גם מהדשא וגם מהיד. תמיד אני שם לב לזה שהוא מבזבז זמן ואז מוציא בעיטה עלובה. תמיד זה נראה לי מגוחך.
משחק רגל של הנעת כדור כמעט ולא רואים ממנו, הוא משחק בקבוצה שכמעט תמיד מסתגרת.
גורש לא טר שטגן אבל הוא בסדר גמור. ינקו מזעזע ברמות.
חיימוב אמור להביא בשורה באספקט הזה ומהמעט שראינו ממנו היה אפשר לראות רמה אחרת של משחק רגל.
חיימוב אמור להביא בשורה באספקט הזה ומהמעט שראינו ממנו היה אפשר לראות רמה אחרת של משחק רגל.