גביע המדינה | סיבוב ח' הגרלת המשחקים
Re: גביע המדינה | סיבוב ח' הגרלת המשחקים
המשחק נגד קרית גת בגביע שנה שעברה עוד טרי אצלי בזיכרון. אל תשלו את עצמכם - קל זה לא יהיה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ריגשת ימניאאק..
נציג היריבה מצור שלום, טום עזריאל: "רצינו לקבל קבוצה גדולה אצלנו בבית, אבל בכל מקרה הפועל ב"ש היא האימפריה הכי גדולה בכדורגל הישראלי. אני קורא לכל תושבי הקריות וכל מי שרק יכול להגיע למשחק בב"ש. זו תהיה חוויה, אני מאמין שיהיו הרבה צופים וההכנסה תהיה גדולה. אמנם הנסיעה היא ארוכה, אבל נעשה את כל המאמצים ונדאג להסעות מסודרות. הכל יכול להיות, ראיתי איך באנגליה קבוצות מליגה רביעית מנצחות קבוצות מהליגה הבכירה. אנחנו אוהדי ב"ש, תהיה חגיגת כדורגל".
נציג היריבה מצור שלום, טום עזריאל: "רצינו לקבל קבוצה גדולה אצלנו בבית, אבל בכל מקרה הפועל ב"ש היא האימפריה הכי גדולה בכדורגל הישראלי. אני קורא לכל תושבי הקריות וכל מי שרק יכול להגיע למשחק בב"ש. זו תהיה חוויה, אני מאמין שיהיו הרבה צופים וההכנסה תהיה גדולה. אמנם הנסיעה היא ארוכה, אבל נעשה את כל המאמצים ונדאג להסעות מסודרות. הכל יכול להיות, ראיתי איך באנגליה קבוצות מליגה רביעית מנצחות קבוצות מהליגה הבכירה. אנחנו אוהדי ב"ש, תהיה חגיגת כדורגל".
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:מחכה לתגובה של ns75
מאז רעננה הוריד פרופיל

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- המשוגע האדום
אגב המשחק בגביע המדינה יוצא 3 או 4 ימים לפני חיפה בטרנר
יצא לנו מעולה בשביל לתת לשחקנים מנוחה,בעוד חיפה תעלה עם הרכב מלא נגד מכבי פתח תקווה
יצא לנו מעולה בשביל לתת לשחקנים מנוחה,בעוד חיפה תעלה עם הרכב מלא נגד מכבי פתח תקווה
- yanivnew91
ואינשאללה יסחטו את עצמם 120 דקותהמשוגע האדום כתב:אגב המשחק בגביע המדינה יוצא 3 או 4 ימים לפני חיפה בטרנר
תזכיר לי בפוסט הבא של 'נבחרי הפורום' להוסיף קטגוריה 'הגולש העוקצני'אורי אדום בנשמה כתב:
מאז רעננה הוריד פרופיל
- אורי אדום בנשמה
ns75 כתב:
תזכיר לי בפוסט הבא של 'נבחרי הפורום' להוסיף קטגוריה 'הגולש העוקצני'
אתה לא יכול, זה תחום שלי כבר 10 שנים

- The red one
צור שלום נחשבת לקבוצה שומרת שבת בהתאחדות, ועל כן אמורים לעשות את כל המאמצים על מנת שלא תצטרך לחלל שבת בדרך למשחק. גם בשישי וגם בשבת לא אופציה ריאלית לשחק למרות ששבת יוצאת מוקדם (17:30 בחיפה)
יש סיכוי שהמשחק יעבור לחמישי
קטפת גם את תואר הפארטי פופר וגם את היודנראטThe red one כתב:צור שלום נחשבת לקבוצה שומרת שבת בהתאחדות, ועל כן אמורים לעשות את כל המאמצים על מנת שלא תצטרך לחלל שבת בדרך למשחק. גם בשישי וגם בשבת לא אופציה ריאלית לשחק למרות ששבת יוצאת מוקדם (17:30 בחיפה)
- The red one
Re: גביע המדינה | סיבוב ח' הגרלת המשחקיםהמ
כמו שאמרתי - המשחק בחמישי. 19:30The red one כתב:צור שלום נחשבת לקבוצה שומרת שבת בהתאחדות, ועל כן אמורים לעשות את כל המאמצים על מנת שלא תצטרך לחלל שבת בדרך למשחק. גם בשישי וגם בשבת לא אופציה ריאלית לשחק למרות ששבת יוצאת מוקדם (17:30 בחיפה)
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב: כמו שאמרתי - המשחק בחמישי. 19:30
מצוין.
מתי המשחקים שלנו לפני ואחרי?The red one כתב: כמו שאמרתי - המשחק בחמישי. 19:30
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפניי יש לנו משחק מול סכנין ביום ראשון הקרוב ואחריי משחק מול מכבי חיפה ביום שלישי.Noam98 כתב: מתי המשחקים שלנו לפני ואחרי?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
מחזור 15 - ראשון 25.12 הפועל ת"א בבית 21:00Noam98 כתב: מתי המשחקים שלנו לפני ואחרי?
גמר גביע הטוטו - רביעי 28.12 עירוני קרית שמונה בנתניה 20:00
מחזור 16 - ראשון, 1.1.17 בני סכנין בחוץ 20:15
סיבוב ח' גביע המדינה - חמישי, 5.1, צור שלום בבית 19:40
מחזור 17 - שלישי 10.1 מכבי חיפה בבית 21:00 **ייתכנו שינויים עקב שיבוץ סיבוב ח' של גביע המדינה**
מחזור 18 - שבת, 14.1 בני יהודה בבית 20:30
לחיפה, אגב, יצא משחק גביע בשבת, כך שיש להם 3 ימים להתכונן אליו בניגוד לחמישה ימים שלנו.
והם משחקים נגד מכבי פתח תקווה, אינשאללה גם 120 דקות.The red one כתב: מחזור 15 - ראשון 25.12 הפועל ת"א בבית 21:00
גמר גביע הטוטו - רביעי 28.12 עירוני קרית שמונה בנתניה 20:00
מחזור 16 - ראשון, 1.1.17 בני סכנין בחוץ 20:15
סיבוב ח' גביע המדינה - חמישי, 5.1, צור שלום בבית 19:40
מחזור 17 - שלישי 10.1 מכבי חיפה בבית 21:00 **ייתכנו שינויים עקב שיבוץ סיבוב ח' של גביע המדינה**
מחזור 18 - שבת, 14.1 בני יהודה בבית 20:30
לחיפה, אגב, יצא משחק גביע בשבת, כך שיש להם 3 ימים להתכונן אליו בניגוד לחמישה ימים שלנו.