כולם יודעים שהבחירה שלו לשחקן העונה היא לא במקום.bs war כתב:
אנחנו לא מדברים על אותו שחקן שנבחר לשחקן העונה והיה החלוץ הבכיר בסגל בעונה שעברה? איך פתאום הוא הבחירה הרביעית לעמדה?
גם בעונה שעברה העדפתי את שהר עליו.
כולם יודעים שהבחירה שלו לשחקן העונה היא לא במקום.bs war כתב:
אנחנו לא מדברים על אותו שחקן שנבחר לשחקן העונה והיה החלוץ הבכיר בסגל בעונה שעברה? איך פתאום הוא הבחירה הרביעית לעמדה?
טוב ברק יאללה הפועל בכר.YallaHapoel כתב: כן אחי, אין לו עליונות מקצועית על חלוץ אחר בסגל ואני לא צריך להיות באימונים בשביל זה.
זה לא שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, הוא כאן כבר 3 וחצי שנים בסבב הנוכחי.
שהר, לוסיו וגאדיר טובים ממנו.
יש פה כמה ליצנים בלי תחפושת, אבל השיא זה זה שאומר שמליקסון חוזר טוב מפציעות. למאור, עם כל האהבה אליו ובלי להיכנס להשוואה לא מחמיאה, יש אחת לעונה פציעה או שתיים שמשביתות אותו לפחות לחודשיים. לעומת זאת ברדה נעדר אולי כל הקריירה שלו 3 חודשים כולל התקופה האחרונה, אז בחייאת ראבאק תתעוררו על החיים שלכם.oranu כתב: טוב ברק יאללה הפועל בכר.
צודק.
לאליה לא מגיעה הזדמנות, אני את שלי אמרתי.
קיבלת את הפרס, נו ו...YallaHapoel כתב: כולם יודעים שהבחירה שלו לשחקן העונה היא לא במקום.
גם בעונה שעברה העדפתי את שהר עליו.
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שהגבת רק אלוהים יודע. מדובר בעובדות, אם יש לך דרך לסתור אותן אתה מוזמן לנסות.talb55 כתב:
יש פה כמה ליצנים בלי תחפושת, אבל השיא זה זה שאומר שמליקסון חוזר טוב מפציעות. למאור, עם כל האהבה אליו ובלי להיכנס להשוואה לא מחמיאה, יש אחת לעונה פציעה או שתיים שמשביתות אותו לפחות לחודשיים. לעומת זאת ברדה נעדר אולי כל הקריירה שלו 3 חודשים כולל התקופה האחרונה, אז בחייאת ראבאק תתעוררו על החיים שלכם.
ועוד דבר מליקסון בן 32 שזה בערך הגיל שלפני 3 שנים (שזה חתיכת תקופה) ברדה חזר לארץ.
ושוב בפעם ה200 אין שום השוואה בין מליקסון לברדה, מליקסון שחקן שמפוצץ בכישרון וברדה זה שחקן שאי אפשר להסביר.
למליקסון אין כרגע תחליף לברדה ישbs war כתב:מליקסון גם נכנס אחרי כמעט חודשיים בחוץ, על זה אף אחד לא חשב לומר שזה מוזר או לא מקצועי
זו הנקודהשיש כתב: למליקסון אין כרגע תחליף לברדה יש
רגע, שאני אבין, מול הפועל תל אביב זאת הייתה החלטה עם שיקולים לא מקצועיים של בכר, ואתמול, רק שלושה ימים אחרי המשחק מול הפועל תל אביב, פתאום זה היה ברור שזה יגיע? השלושה ימים בין המשחקים זה ההבדל בין להתייחס לכניסה של ברדה כחילוף לא מקצועי לבין להתייחס לשער של ברדה כמשהו צפוי?Totti כתב:היה ברור שזה יגיע
כל הודעה שלך זה רבע פרוטוקול מודעת וינוגרד וחלילה שמישהו יחלוק עלייך כבוד השופט.Sir Alex Ferguson כתב: רגע, שאני אבין, מול הפועל תל אביב זאת הייתה החלטה עם שיקולים לא מקצועיים של בכר, ואתמול, רק שלושה ימים אחרי המשחק מול הפועל תל אביב, פתאום זה היה ברור שזה יגיע? השלושה ימים בין המשחקים זה ההבדל בין להתייחס לכניסה של ברדה כחילוף לא מקצועי לבין להתייחס לשער של ברדה כמשהו צפוי?
לא בושה להודות שכמו תמיד בכר יודע יותר טוב מהרבה אוהדים שלנו ומכיר ומרגיש את השחקנים טוב מהקהל שלנו ואותו אליניב שכבש אתמול גול של חלוץ רחבה יכול היה גם לכבוש ממצב דומה מול הפועל תל אביב. בעצם למה ללכת רחוק, הדאבל פס שעשה ברדה מול הפועל תל אביב היה אמור להביא לנו פנדל ואולי שער ניצחון.
מקווה שהשער של ברדה אתמול יזכיר שוב למי שסובל מזיכרון קצר שבכר מרגיש את השחקנים ורואה אותם באימונים ואם הוא בוחר להכניס שחקן למגרש זה מאמונה מקצועית שהוא יכול לתרום לנו ולא מסיבות לא מקצועיות כפי שחלק מהכותבים רמזו כאן.
אין לי בעיה עם זה שחשבת שלוסיו צריך להיכנס לפני ברדה, יש לי בעיה עם זה שכתבת שבכר הכניס את ברדה משיקולים לא מקצועיים.Totti כתב:
כל הודעה שלך זה רבע פרוטוקול מודעת וינוגרד וחלילה שמישהו יחלוק עלייך כבוד השופט.
טענתי ואני אמשיך לטעון שברדה לא היה צריך לעלות בראשון לפני לוסיו, אתה רוצה לשכנע אותי שאני טועה עם הסברים מדעיים? לא יילך לך.
עדיין חושב.Sir Alex Ferguson כתב: אין לי בעיה עם זה שחשבת שלוסיו צריך להיכנס לפני ברדה, יש לי בעיה עם זה שכתבת שבכר הכניס את ברדה משיקולים לא מקצועיים.