עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
בשורה התחתונה הפועל ת"א תרד ליגה, בצורה ספוטיבית או בעקבות פירוק.
אז לפחות שנרוויח מזה משהו ויבטלו את התוצאות שלנו נגדם.
#לאיקרה
אז לפחות שנרוויח מזה משהו ויבטלו את התוצאות שלנו נגדם.
#לאיקרה
גם אני.Eelect כתב:רק אני פה לא הייתי רוצה שהפועל ירדו ליגה?..
מעבר לעובדה שאין לי שום רגש חיובי או שלילי אליהם, אפילו השונאים הכי גדולים שלהם יגידו שהם חשובים לליגה. לא מדובר במועדון שולי בכדורגל הישראלי.
אדום לנצח, אם הפועל תל אביב תרד זה רק בעקבות פירוק, ספורטיבית אין שום סיכוי בעולם שהם היו יורדים בליגה שיש בה קבוצות כמו כפר סבא ואשקלון, רק הקהל שלהם מסוגל להביא יותר נקודות ממה שאשקלון וכפר סבא יצברו.
- ForeverRed
1. הייתי בדעה שלך. ואז הגיע המשחק מולם בראשון ותצוגת הגועל של הקהל שלהם. לא מגיעה להם קבוצת כדורגל.South Boy כתב:
גם אני.
מעבר לעובדה שאין לי שום רגש חיובי או שלילי אליהם, אפילו השונאים הכי גדולים שלהם יגידו שהם חשובים לליגה. לא מדובר במועדון שולי בכדורגל הישראלי.
אדום לנצח, אם הפועל תל אביב תרד זה רק בעקבות פירוק, ספורטיבית אין שום סיכוי בעולם שהם היו יורדים בליגה שיש בה קבוצות כמו כפר סבא ואשקלון, רק הקהל שלהם מסוגל להביא יותר נקודות ממה שאשקלון וכפר סבא יצברו.
2. הכוונה בירידה "ספורטיבית" הייתה לכניסה לפירוק, מינוס 9 נקודות והמשך פעילות בצורה מצומצמת. יהיה להם בלתי אפשרי לשרוד בצורה הזאת.
מעדיף כבר שלא יופיעו למשחק ואז נקבל בחזרה את הנקודות ששדדו לנו.
1. יש חארות בכל קהל, גם בסאות'המפטון הייתה דקת דומיה לזכר אסון שאפקואנסה והיו כמה באר שבעים שלא כיבדו אותה וגם צעקו איזה משהו כמה שניות לפני שנגמרה הדקה. אתה מכליל קהל של מאות אלפים בגלל מעשה של כמה טיפשים.ForeverRed כתב: 1. הייתי בדעה שלך. ואז הגיע המשחק מולם בראשון ותצוגת הגועל של הקהל שלהם. לא מגיעה להם קבוצת כדורגל.
2. הכוונה בירידה "ספורטיבית" הייתה לכניסה לפירוק, מינוס 9 נקודות והמשך פעילות בצורה מצומצמת. יהיה להם בלתי אפשרי לשרוד בצורה הזאת.
מעדיף כבר שלא יופיעו למשחק ואז נקבל בחזרה את הנקודות ששדדו לנו.
2. זה הכול חוץ מספורטיבי.
- ForeverRed
1. כל היציע שלהם קפץ ושר. ממש לא כמה טיפשים. ולא שזה לא היה ידוע לפני, הם פשוט הזכירו לי למה אני כל כך שונא אותם ואת הקבוצה המסריחה שלהם. שייצגו את הפועל. בליגה ג'.South Boy כתב:
1. יש חארות בכל קהל, גם בסאות'המפטון הייתה דקת דומיה לזכר אסון שאפקואנסה והיו כמה באר שבעים שלא כיבדו אותה וגם צעקו איזה משהו כמה שניות לפני שנגמרה הדקה. אתה מכליל קהל של מאות אלפים בגלל מעשה של כמה טיפשים.
2. זה הכול חוץ מספורטיבי.
2. ספורטיבי על הנייר. בפועל זה מן הסתם רחוק מזה.
לא מאמין שבאמת יקרה פירוק טוטאלי, ביטול תוצאות וכו'.
במקסימום מינוס 9 ושחרור כמה שחקן או שניים.
מגיע להם להתפרק.
לקבוצה שהכל שם קומבינות, שרוכשים את שוינפלד שעזר להם מאוד להישאר בליגה ובסוף מסתבר שבכלל לא שילמו עליו. זה כן פייר וספורטיבי?
ובסוף מסתבר שאוסידון, זה שהיה להוט למכור כי נתניה נואשת לכסף ולא תשרוד בלעדיו, שבדיעבד בכלל לא קיבלה אותו ובאורח פלא המשיכה להתקיים גם בלעדיו, בכלל מחזיק באחוזים ממחלקת הנוער שלהם ולכו תדעו מה עוד ומה גודל הקומבינה.
וזה רק סיפור אחד מכל השערורייה שהייתה שם.
מימונים חיצוניים, הלוואות מאיים נידחים, תשלומים ממקור לא ידוע וכו'. בכל מדינה נורמלית מזמן היו סוגרים את הפארסה הזו.
אוריליצקי צריך ללכת לכלא או משהו בסגנון.
שני קבוצות מתפרקות במשמרת שלו, הלנות שכר וחובות שלא משולמים עם ערבויות של אוויר.
הבן אדם אחראי על פרנסה של אנשים ולא מתפקד.
אותו ואת המוסד המיותר שלו הביתה.
במקסימום מינוס 9 ושחרור כמה שחקן או שניים.
מגיע להם להתפרק.
לקבוצה שהכל שם קומבינות, שרוכשים את שוינפלד שעזר להם מאוד להישאר בליגה ובסוף מסתבר שבכלל לא שילמו עליו. זה כן פייר וספורטיבי?
ובסוף מסתבר שאוסידון, זה שהיה להוט למכור כי נתניה נואשת לכסף ולא תשרוד בלעדיו, שבדיעבד בכלל לא קיבלה אותו ובאורח פלא המשיכה להתקיים גם בלעדיו, בכלל מחזיק באחוזים ממחלקת הנוער שלהם ולכו תדעו מה עוד ומה גודל הקומבינה.
וזה רק סיפור אחד מכל השערורייה שהייתה שם.
מימונים חיצוניים, הלוואות מאיים נידחים, תשלומים ממקור לא ידוע וכו'. בכל מדינה נורמלית מזמן היו סוגרים את הפארסה הזו.
אוריליצקי צריך ללכת לכלא או משהו בסגנון.
שני קבוצות מתפרקות במשמרת שלו, הלנות שכר וחובות שלא משולמים עם ערבויות של אוויר.
הבן אדם אחראי על פרנסה של אנשים ולא מתפקד.
אותו ואת המוסד המיותר שלו הביתה.
על הנייר, בפועל מי שכן ניצח אותם מאבד נקודותCrazyRed7 כתב: לא הבנתי מה חוסר ספורטיביות בזה שהתוצאות יבוטלו. זה כאילו מלכתחילה היו 13 קבוצות בליגה.
נירא לי יותר משתלם להם לחסוך את ה7 מיליון שגם ככה אין להם במקום להתבזות ולהפסיד כל משחק 5 ויותר,לרדת לליגה א ולהתחיל עם ה400 אלף שהאוהדים אספו פלוס מינויים ותוך שנתיים הם בליגת העל עם דף נקי, מאמין שימצא הבן אדם שיתן 20 מיליון להסדר נושאים ו10 מיליון לפיפא
אם הם מתפרקים מי יחזיר את כל החובות?
יהיה הסדר הבעלים ישלם 20% פלוס מינוס פלוס כל החוב לפיפא, אם לא יהיה אחד כזה עד סוף השנה הבאה אף אחד לא יראה שקל כולל אלונהbs war כתב:אם הם מתפרקים מי יחזיר את כל החובות?
אין מי שיחזיר את החובות.bs war כתב:אם הם מתפרקים מי יחזיר את כל החובות?
חברת הראל אחזקות מתפרקת אז אין מי שיחזיר את החובות ובעצם הכל מתחיל מחדש תחת שם אחר.
זה סופו של כל בלון.
אי אפשר לעבוד על כולם לאורך זמן.
שם את זה גם כאן, בבקשה:סניור כתב:מישהו שבקיא בפרטים ויכול לעשות קצת סדר בסוגיית הפועל תל אביב?
https://sports.walla.co.il/item/3026547" onclick="window.open(this.href);return false;
אם כמה שאני לא סובל אותם אסור לתת למועדון כזה להיעלם מהמפה
רוצים ליגה של רעננות כפר סבות ומכבי פתח תקוות?
- ForeverRed
לא ייעלם, אבל יחטוף כאפה רצינית שתלמד אותו לקח. ובצדק.ns75 כתב:אם כמה שאני לא סובל אותם אסור לתת למועדון כזה להיעלם מהמפה
נג'וקו מבית"ר ת"א רמלה סיכם בק"ש ל-4 וחצי שנים.
החתמה מעניינת
החתמה מעניינת