עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
"בהתאחדות ביקשו להזכיר כי רק במקרה שלא יימצא רוכש עד לסיום העונה הבאה, דהיינו עונת 2017/18, אז הקבוצה תתחיל מחדש ותרד מיידית לליגה הנמוכה ביותר, ליגה ג'."
אז כל האשליות של אתמול זה קשקוש או שמדובר אך ורק בירידה לליגה ג ולא ללאומית?
כל יום משהו אחר מה החרטא הזאת אף אחד לא יודע מה באמת החוקים
אז כל האשליות של אתמול זה קשקוש או שמדובר אך ורק בירידה לליגה ג ולא ללאומית?
כל יום משהו אחר מה החרטא הזאת אף אחד לא יודע מה באמת החוקים
אך ורק ליגה ג'. אם הם לא מסוגלים להירשם מחדש בהתאחדות, הם "מתחילים מחדש" בליגה ג'.
מאמין שבגלל שמדובר בקבוצה גדולה, גם אם לפי התקנון הם יצטרכו לרדת לליגה ג׳, איזה עו״ד מטעמם ימצא איזה סעיף שקר כלשהוא שיאפשר להם להישאר בליגה, וכולם יסכימו איתו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המצב היחידי בו הם יירדו כבר העונה ליגה זה טם לא יהיה להם כסף לביטוח של השחקנים והם לא יעלו לשחק.
אבל כפי שאני מכיר את הכדורגל הישראלי ימצאו איזו דרך לעזור להם.
אבל כפי שאני מכיר את הכדורגל הישראלי ימצאו איזו דרך לעזור להם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הדבר ההוגן הוא שהפועל צריכה לרדת ליגה
גם כי כל קבוצה אחרת מזמן היתה צריכה לרדת וגם בעיקר (מבחינתנו) זה מאווד לא פייר שהביאו לפה שחקני סגל לגיטימיים ומול מכבי ישחקו שחקני הנוער!
הניסיון הזה שלהם להישאר בכל מחיר יהיה רע להם עם כל ההתבזויות שיהיו להם בליגה
הם לא יכולים לרדת ליגה ואז להתחיל מחדש? לא עדיף להם?
גם כי כל קבוצה אחרת מזמן היתה צריכה לרדת וגם בעיקר (מבחינתנו) זה מאווד לא פייר שהביאו לפה שחקני סגל לגיטימיים ומול מכבי ישחקו שחקני הנוער!
אם הם מתחת לקו האדום ולא מגיעים למשחק זה ירידת שני ליגות,מאמין שימצאו פיתרון של הכסף עד סוף העונה יש מספיק פראיריםadomi כתב:הדבר ההוגן הוא שהפועל צריכה לרדת ליגה
הם עדיין לאhb7 כתב: אם הם מתחת לקו האדום ולא מגיעים למשחק זה ירידת שני ליגות,מאמין שימצאו פיתרון של הכסף עד סוף העונה יש מספיק פראירים
שפשוט לא יופיעו למשחק הקרוב וירדו רק ליגה 1
או זאת קומבינה שרק בישראל אפשר לעשות,כבר מזמן היו צריכים להוריד להם 9 נקודות ולשלוח אותם לליגה ג בידיוק כמו את ראנגרס שכנראה בסקוטלנד אין את המושג הזה תספורת,ושלא נדבר בכלל על איך נתנו להם לפתוח את העונה,איך אורליצקי בכלל בתפקיד אחרי שנתן לאום אל פחם לפתוח בלאומית ולהתפרק בעמצא,לנתניה,כפר סבא,הפועל פתח תקווה,וזה רק מהשנים האחרונות שאני זוכרadomi כתב:
הם עדיין לא
שפשוט לא יופיעו למשחק הקרוב וירדו רק ליגה 1
מסבתר שמכבי התחילה בעבודות לבניית יציע נוסף בנתניה. מה שאומר שהם ישארו שם עד שהשיפוץ בבלומפילד יסתיים.
האוהדים מאוכזבים מאוד.
האוהדים מאוכזבים מאוד.
איזה מהלך מטומטם, עד שהיציע יהיה מוכן הם יוכלו להנות ממנו גג עונה. וגם ככה האוהדים שלהם לא מגיעים כנראה בגלל המיקום והגישה לשם, אז מגדילים?CrazyRed7 כתב:מסבתר שמכבי התחילה בעבודות לבניית יציע נוסף בנתניה. מה שאומר שהם ישארו שם עד שהשיפוץ בבלומפילד יסתיים.
האוהדים מאוכזבים מאוד.
מישהו חייב לעצור את האובססיה של וואן לרוכש להפועל.
כל 3 דקות מוציאים שם הודעה על אנשי עסקים מהארץ,צרפת טיזין אמו ומסתלבטים על כולם שידוע לכל שרק מתאבד שיעי ייגע בקבוצה הזאת.
כל 3 דקות מוציאים שם הודעה על אנשי עסקים מהארץ,צרפת טיזין אמו ומסתלבטים על כולם שידוע לכל שרק מתאבד שיעי ייגע בקבוצה הזאת.
לצערי החלטה נכונה שלהם. אם יקבלו אישורים בקרוב, יכול להיות מוכן באוגוסט, בעיקר אם אין תכנון לגג.
יציע נוסף ייתן להם אופצייה לכ 20 אלף צופים, שיגיעו כמובן רק אם הקבוצה תצליח.
אני מזהה בזמן האחרון זלזול בכל מה שהיריבות שלנו אומרוץ או עושות. שגיאה.הצלחנו כשהיינו מכווני מטרה, אבל צנועים.
יציע נוסף ייתן להם אופצייה לכ 20 אלף צופים, שיגיעו כמובן רק אם הקבוצה תצליח.
אני מזהה בזמן האחרון זלזול בכל מה שהיריבות שלנו אומרוץ או עושות. שגיאה.הצלחנו כשהיינו מכווני מטרה, אבל צנועים.
קשה לי להאמין. שווה ערך לכתבה של ONE בזמנו שאנחנו נרחיב את טרנר.CrazyRed7 כתב:מסבתר שמכבי התחילה בעבודות לבניית יציע נוסף בנתניה. מה שאומר שהם ישארו שם עד שהשיפוץ בבלומפילד יסתיים.
האוהדים מאוכזבים מאוד.
זה כ"כ לא ריאלי, נניח מכבי תבנה את היציע, ברגע שהם יעברו מהאצטדיון, למי יהיה שייך השטח שבו נבנה היציע החדש? למכבי? לעיריית נתניה?
קיצר חרטא.
אני חושב שהם זיהו שכמות הקהל ובעיקר מבנה האצטדיון בעייתי ולא מרגיש בייתי...
כסף לא חסר להם, בונים על עוד הכנסות מהקהל ובעיקר הצלחה באירופה שתחזיר להם את ההגמוניה וההכנסות. בגלל זה לא הייתי מזלזל בצעד הזה.
מה שיכול לעמוד כנגדם זו הבירוקרטייה בהכנת ואישור התוכנית, לדוגמא המשטרה תתנגד להגדלה כיוון שגם כך פקוק וכו'.
כסף לא חסר להם, בונים על עוד הכנסות מהקהל ובעיקר הצלחה באירופה שתחזיר להם את ההגמוניה וההכנסות. בגלל זה לא הייתי מזלזל בצעד הזה.
מה שיכול לעמוד כנגדם זו הבירוקרטייה בהכנת ואישור התוכנית, לדוגמא המשטרה תתנגד להגדלה כיוון שגם כך פקוק וכו'.
אני חושב שמדובר ביציע ארעי.nir767676 כתב: קשה לי להאמין. שווה ערך לכתבה של ONE בזמנו שאנחנו נרחיב את טרנר.
זה כ"כ לא ריאלי, נניח מכבי תבנה את היציע, ברגע שהם יעברו מהאצטדיון, למי יהיה שייך השטח שבו נבנה היציע החדש? למכבי? לעיריית נתניה?
קיצר חרטא.