עדכונים חיים | בני סכנין - הפועל ב"ש
Re: עדכונים חיים | בני סכנין - הפועל ב"ש
מחר מכבי שמים 4 לפחות
לא זכורה לי תקופה אחת כאוהד באר שבע שלא נלחצתי מהקבוצה הזו! תקופה אחת!
לא זכורה לי תקופה אחת כאוהד באר שבע שלא נלחצתי מהקבוצה הזו! תקופה אחת!
נערך לאחרונה על ידי adomi ב 01 ינואר 2017, 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
מי שאישר לשחק כדורגל על משטח כזה צריך לקום וללכת הביתה. ביזיון.
- yanivnew91
תוסיף לזה את זה שהוא די מרוצה מהמשחק למרות חצי שני גרוע מאודThe red one כתב:פעם ראשונה שאני מתעצבן מדבר שברק בכר אמר: "אי אפשר להתאכזב יותר מדיי".
אפשר, וצריך! ואם אתה לא מתאכזב יותר מדיי אנחנו בבעיה!
עמוק בפנים הוא חושב אחרת לגמרי. תהיה בטוח.The red one כתב:פעם ראשונה שאני מתעצבן מדבר שברק בכר אמר: "אי אפשר להתאכזב יותר מדיי".
אפשר, וצריך! ואם אתה לא מתאכזב יותר מדיי אנחנו בבעיה!
הוא לא רוצה לשדר פאניקה ובצדק.
אל תגיד לי ״פתאום״. אני כתבתי על היהירות ועל הגישה הזו שכל הליגה קטנה עלינו גם ברצף הניצחונות.אדום זקן כתב: איך אני מת עליך שבשנייה אתה הופך להיות מיסטר הייד.
פתאום השחקנים טיפשים האוהדים אשמים.
יאללה תהיו רגועים זה היה צפוי שמתישהו יגיע המיני משברון הזה.
עדיין אנחנו עם 8 פור,לא רואה את מכבי מנצחים כל כך מהר בטדי.
הגענו לפיק שלנו בסאותהמפטון עכשיו ברור שתהיה קצת נסיגה,אנחנו עוד נחזור לדרך המלך כבר בשבוע הבא.
כן, מי שקנה את ההכתרה בתחילת דצמבר ואת ה״קבוצה הטובה בהיסטוריה״ הוא טיפש. ורק עכשיו כולם מבינים את זה, כרגיל, באיחור.
הרוטציות צריכות להיות יותר עמוקות , ובטח שיש לנו את השחקנים לזה.
טוני ובוזגלו בדחיפות לספסל , לנער .
טוני ובוזגלו בדחיפות לספסל , לנער .
- dardasmiley
אגב, משהו שמאוד מוזר. שנה שעברה היינו בכושר הרבה יותר טוב, דקה 70 קבוצות נפלו מהרגליים ואנחנו נראינו כאילו רק התחלנו, ובזכות זה הכרענו הרבה מאוד משחקים בחלקנהאחרון של המשחק. השנה אנחנו כאילו מפחדים להגיע לדקה 70 בלי יתרון. וללא ספק נוםלים מהרגליים לקראת סוף המשחק.
אין סיבה ששהר לא יסיים 90 דקות באף משחק.
שחקנים מפחדים לקבל כדור, אין תנועה, קבוצות בארץ לא עושות לחץ יותר מדי מתוחכים ועדיין בזמן האחרון אנחנו מתקשים בהנעת כדור מהגנה להתקפה, רק בגלל שהשחקנים לא עושים תנועה ולא באים לקבל את הכדור במקומות הנכונים.
אולי זה קשור לעובדה ששיחקנו בערך מיליארד משחקים מתחילת העונה....dardasmiley כתב:אגב, משהו שמאוד מוזר. שנה שעברה היינו בכושר הרבה יותר טוב, דקה 70 קבוצות נפלו מהרגליים ואנחנו נראינו כאילו רק התחלנו, ובזכות זה הכרענו הרבה מאוד משחקים בחלקנהאחרון של המשחק. השנה אנחנו כאילו מפחדים להגיע לדקה 70 בלי יתרון. וללא ספק נוםלים מהרגליים לקראת סוף המשחק.
בכר: "בשני משחקים האחרונים היינו הרבה יותר טובים"
קצת מאכזב לשמוע את זה ממנו.
סכנין עם 3 מצבים של 100%, ניצלנו בנס היום. אבידור פעמיים, ועוד בעיטה שספק נגעה ביד של טאהא.
קצת מאכזב לשמוע את זה ממנו.
סכנין עם 3 מצבים של 100%, ניצלנו בנס היום. אבידור פעמיים, ועוד בעיטה שספק נגעה ביד של טאהא.
באופן כללי - לא חייב לבצע את כל שלושת החילופים. אין חוק כזה.yedidel כתב:אין סיבה ששהר לא יסיים 90 דקות באף משחק.
בשביל מה גאדיר נכנס למשחק במקום בוזגלו?יש בעיה ביצירתיות ואתה עושה חילוף כזה?
צריך להפסיק עם החילופים מהבית.
- dardasmiley
ברור שכן, אבל גם יש לנו את הספסל הכי עמוק שהיה פה לקבוצה בדיוק לזה. זה לא אמור לקרות. בטח לא בדצמבר.הפועלעולה כתב: אולי זה קשור לעובדה ששיחקנו בערך מיליארד משחקים מתחילת העונה....
עוד פעם אנשים מעלים את תמונות הסטטיסטיקה של הליגה שלנו , מתי תבינו שזה שקר אחד גדול.
איפה היו 26 איומים לשער של שני הקבוצות במשחק ביזיוני שכזה ?! כל מסירה לשוער הם רושמים את זה איום , תפסיקו להתייחס לחרטה הזו
איפה היו 26 איומים לשער של שני הקבוצות במשחק ביזיוני שכזה ?! כל מסירה לשוער הם רושמים את זה איום , תפסיקו להתייחס לחרטה הזו