תשתה תה עם נענעThe red one כתב: עזוב אחי אני עצבני על המשחק היום משהו לא אופייני בכלל
מחר אחזור לעצמי
תקשורת ספורט
- yanivnew91
Re: תקשורת ספורט
הוא לא אוהב נענעyanivnew91 כתב: תשתה תה עם נענע
אורי קופר בא להרצאה ושיחה פתוחה בעתיקה בשני הבא.
- The red one
מעניין מאוד. תודהbs war כתב:אורי קופר בא להרצאה ושיחה פתוחה בעתיקה בשני הבא.
בהנחה וזה נכון ולא הנפצת את זה, הם צודקים לגמרי. 100% פנדל.The red one כתב:בואנ'ה ראיתם מה עשו לי עם החשבון טוויטר של ספורט 1 במהלך המשחק? איזה טמבל אני שלא צילמתי מסך.
הם העלו דרך החשבון שלהם "השופט לא שרק לפנדל על באר שבע" או "סכנין קופחה בגלל טעות של השופט" משהו כזה מיד אחרי המהלך שסימיניאן לא שרק פנדל עם טאהא.
כתבתי להם " מה טעות מה?? מי מנהל לכם ת׳חשבון תגידו? לא פנדל בחיים"
העמוד ענה ענה לי "100% פנדל"
ואז הגבתי לו "חבל שהשטויות שלך יעלו לך בג׳וב. אלף שידורים חוזרים החבר׳ה שלך לא הצליחו להחליט בשידור ומי שלא תהיה קובע פנדל. וואלה"
והם מחקו את הציוצים שלהם.
אתה פשוט לא אובייקטיבי.
לא, אני משמש לך כמראהThe red one כתב:אתה אמיתי נועם?
- The red one
יופי חשבתי שהשתגעתNoam98 כתב: לא, אני משמש לך כמראה
לגילאי 23 ומעלה בלבד. מרתיחbs war כתב:אורי קופר בא להרצאה ושיחה פתוחה בעתיקה בשני הבא.

- The red one
שמתי לב לזה, לא ברור באיזה קטע בכלל. ננסה לברר מה עומד מאחורי הזה. אם אינני טועה בנורמלי הכניסה ל'עתיקה' היא 18 ומעלה. אם היא בדר"כ 23 ומעלה אז זה מובן, אבל אם לא..לא ברור..bs war כתב:
לגילאי 23 ומעלה בלבד. מרתיח
הכניסה שם בדרך כלל היא כן 23+ לדעתי. אבל זה ממש לא הופך את זה למובן.The red one כתב: שמתי לב לזה, לא ברור באיזה קטע בכלל. ננסה לברר מה עומד מאחורי הזה. אם אינני טועה בנורמלי הכניסה ל'עתיקה' היא 18 ומעלה. אם היא בדר"כ 23 ומעלה אז זה מובן, אבל אם לא..לא ברור..
19:30, אמצע שבוע, על מה ולמה ההגבלה?
הכניסה שם באופן קבוע מעל 23, אני לא יודע אם זאת הסיבה אבל נורא הגיוני לא להכניס מתחת לגיל 23 להרצאה הזאת כי לא יגרשו אותם אחכ כשהבר חוזר לפעילות רגילה
- The red one
כן, מניח שנועם צודק.bs war כתב:
הכניסה שם בדרך כלל היא כן 23+ לדעתי. אבל זה ממש לא הופך את זה למובן.
19:30, אמצע שבוע, על מה ולמה ההגבלה?
לא רואה בזה בעייתיות. המון ברים ומועדונים משנים את תנאי הכניסה שלהם בהתאם לאירועים שונים.Noam98 כתב:הכניסה שם באופן קבוע מעל 23, אני לא יודע אם זאת הסיבה אבל נורא הגיוני לא להכניס מתחת לגיל 23 להרצאה הזאת כי לא יגרשו אותם אחכ כשהבר חוזר לפעילות רגילה
- The red one
כשזה אירוע שנמשך כל הערב אז סבבה. פה מדובר באירוע בתחילת הערב, למשך כמה? שעתיים? אחרי זה הבר ממשיך לפעול כרגיל .. ואם לא יגבילו בכלל או יגבילו מגיל נמוך יותר (18 נגיד) אז החבר'ה שמתחת לגיל 23 ויבואו להרצאה יוכלו להישאר עוד בבר..bs war כתב:
לא רואה בזה בעייתיות. המון ברים ומועדונים משנים את תנאי הכניסה שלהם בהתאם לאירועים שונים.