ובפינת הטריוויה - הפועל ב"ש VS בני סכנין.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: ובפינת הטריוויה - הפועל ב"ש VS בני סכנין.

שליחה על ידי yakar »

העונות עם לופא בליגת העל היו נחמדות

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

yakar כתב:העונות עם לופא בליגת העל היו נחמדות
גם בלאומית,חבל שלא נתנו לו להמשיך והביאו את גוטמן,הוא המאמן היחידי שהתבאסתי שעזב

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedRock כתב:
זייני מוח אתם, נשבע לכם.
אליפות אחת מבטלת לכם חצי מהחיים.
נסענו לכל חור, מיליון חוויות, אמוציות, עימותים, ומה לא היה לנו...
המכירה של שחקני הבית, החזרה של אליניב, גמר גביע פעמיים עם זעקות שבר בסיום, שתי עליות ליגה מתוקות, ירידות ליגה כואבות, הדמעות של אופיר אחרי ההפסד לבית שאן, דמעות האושר של אופיר בעלייה השנייה...וזה ממש על קצה המזלג.

אני לא קיצוני כמו סגרון, אבל אל תתנו לאליפות הזאת לסובב לכם את הראש.
+1.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:
זייני מוח אתם, נשבע לכם.
אליפות אחת מבטלת לכם חצי מהחיים.
נסענו לכל חור, מיליון חוויות, אמוציות, עימותים, ומה לא היה לנו...
המכירה של שחקני הבית, החזרה של אליניב, גמר גביע פעמיים עם זעקות שבר בסיום, שתי עליות ליגה מתוקות, ירידות ליגה כואבות, הדמעות של אופיר אחרי ההפסד לבית שאן, דמעות האושר של אופיר בעלייה השנייה...וזה ממש על קצה המזלג.

אני לא קיצוני כמו סגרון, אבל אל תתנו לאליפות הזאת לסובב לכם את הראש.

תודה רבה.

ns75&Toti,
כנראה שבתקופות פחות טובות הייתם בנתק מוחלט מהקבוצה. לפני הדרבי ההוא היתה בעיר תכונה של כמעט גמר גביע. לא פחות. בית"ר הקטנה והצנועה שיובל שנים אפילו לא פזלה לכיווננו, הוליכה בביטחה את הטבלה בדרך הבטוחה לליגת העל, כשמנגד אנחנו במקום הלפני אחרון, בדרך הבטוחה לליגה השלישית. כל המי ומה ברחוב הספורטיבי בעיר סימנו את המשחק ההוא כרגע מכונן פוטנציאלי, בו עשויים להשתנות סדרי עולם וההגמוניה תעבור צד. במהלך השבוע ערב המשחק, הצד הבית"רי חימם בלי סוף את האווירה והעצים את היריבות עד כדי איבה. "האוהד מס' 1 של בית"ר" חיים אוחיון, עלה לשידור ברדיו דרום והתרברב בריש גלי שהם באים להשפיל את הפועל ולמחוק אותה מהמפה. במקביל, היו"ר הבית"רי יצחק בן-עמי דאג להוסיף עוד שמן למדורה וכינה את הפועל "אורווה", והאקס דודו חפר אמר ש"בשבילו לחזור להפועל זה לחזור אחורה". כל אוהד הפועל שהגיע למשחק ההוא בא בתחושה של א-לה שייח ערבי שדרכו לו על הכבוד. גם המשחק עצמו התפתח בצורה שצרבה אותו עוד יותר חזק בדברי הימים. עד הדקה ה-53, הוליכה בית"ר 0-1 וביציעים כבר התחלנו לחשב את קיצנו לאחור. או אז הגיע משומקום השער העצמי הביזארי של שמעון ביטון שהיווה את נק' המפנה, והכניס את הקהל לאקסטזה בו נפרק תסכול וזעם מצטבר אחרי שנים של השפלות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:

תודה רבה.

ns75&Toti,
כנראה שבתקופות פחות טובות הייתם בנתק מוחלט מהקבוצה. לפני הדרבי ההוא היתה בעיר תכונה של כמעט גמר גביע. לא פחות. בית"ר הקטנה והצנועה שיובל שנים אפילו לא פזלה לכיווננו, הוליכה בביטחה את הטבלה בדרך הבטוחה לליגת העל, כשמנגד אנחנו במקום הלפני אחרון, בדרך הבטוחה לליגה השלישית. כל המי ומה ברחוב הספורטיבי בעיר סימנו את המשחק ההוא כרגע מכונן פוטנציאלי, בו עשויים להשתנות סדרי עולם וההגמוניה תעבור צד. במהלך השבוע ערב המשחק, הצד הבית"רי חימם בלי סוף את האווירה והעצים את היריבות עד כדי איבה. "האוהד מס' 1 של בית"ר" חיים אוחיון, עלה לשידור ברדיו דרום והתרברב בריש גלי שהם באים להשפיל את הפועל ולמחוק אותה מהמפה. במקביל, היו"ר הבית"רי יצחק בן-עמי דאג להוסיף עוד שמן למדורה וכינה את הפועל "אורווה", והאקס דודו חפר אמר ש"בשבילו לחזור להפועל זה לחזור אחורה". כל אוהד הפועל שהגיע למשחק ההוא בא בתחושה של א-לה שייח ערבי שדרכו לו על הכבוד. גם המשחק עצמו התפתח בצורה שצרבה אותו עוד יותר חזק בדברי הימים. עד הדקה ה-53, הוליכה בית"ר 0-1 וביציעים כבר התחלנו לחשב את קיצנו לאחור. או אז הגיע משומקום השער העצמי הביזארי של שמעון ביטון שהיווה את נק' המפנה, והכניס את הקהל לאקסטזה בו נפרק תסכול וזעם מצטבר אחרי שנים של השפלות.
אחד המשחקים הראשונים שלי בתור ננס שבא עם אבא ליציע. פתח רצף עצום שלמרות הגיל אני זוכר במעורפל פה ושם

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:

תודה רבה.

ns75&Toti,
לא נתק ולא נעלי מדוזה.
מלבד 2 עונות, מתוכן באחת הייתי בארהב ובשנייה במזרח(עונת דוד ורביבו והשכונה), הייתי מנוי בכל עונה.

מי שמתרגש מדרבי מול קבותה שקהל אוהדיה הרחב מורכב מציצו ובן דוד שלי חיים השמן,יש לו בעיה קשה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

Totti כתב:
מי שמתרגש מדרבי מול קבותה שקהל אוהדיה הרחב מורכב מציצו ובן דוד שלי חיים השמן,יש לו בעיה קשה.
איתך לגמרי
אני עוד זוכר שער בספורט "ידיעות" אחרי דרבי, עם תמונות של שני מחנות האוהדים. עשו זום ענק על האוהדים בצהוב, שייראה כאילו מדובר באלפים, כמו בצד האדום. קלטתי את הבלוף רק כי הייתי באותו שישי במשחק, במסגרת ביקור משפחתי בעיר. ביציע הצהוב ישבו כמה עשרות מובטלים. נגמר 3:1 לנו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אפרופו צ׳יצו - ראיתי בפייסבוק תמונה מהאורווה ב2003 ומאוד הופתעתי לגלות שהוא גם ״אהד״ את הפועל באר שבע פעם.

ואם בדמויות נוסטלגיות (טוב, לא כאלה, אבל זה מסקרן אותי ונראה לי זה מקום טוב לשאול) עסקינן - מה עם מוטי ארטיק שתייה גרעינים? איך הוא התמודד עם המעבר לטרנר?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אוהד הצלחות כתב:
איתך לגמרי
אני עוד זוכר שער בספורט "ידיעות" אחרי דרבי, עם תמונות של שני מחנות האוהדים. עשו זום ענק על האוהדים בצהוב, שייראה כאילו מדובר באלפים, כמו בצד האדום. קלטתי את הבלוף רק כי הייתי באותו שישי במשחק, במסגרת ביקור משפחתי בעיר. ביציע הצהוב ישבו כמה עשרות מובטלים. נגמר 3:1 לנו.
כמות הקהל לא רלוונטית.
מי שזוכר - זוכר שזה היה בדיוק כמו שתיארתי.

ואגב - המשחק היה בשבת, לא שישי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:ואם בדמויות נוסטלגיות (טוב, לא כאלה, אבל זה מסקרן אותי ונראה לי זה מקום טוב לשאול) עסקינן - מה עם מוטי ארטיק שתייה גרעינים? איך הוא התמודד עם המעבר לטרנר?

חזר בתשובה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אורי אדום בנשמה כתב:

חזר בתשובה.
וואו השפיע עליו ממש המעבר לטרנר

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

אורי אדום בנשמה כתב:
כמות הקהל לא רלוונטית.
מי שזוכר - זוכר שזה היה בדיוק כמו שתיארתי.

ואגב - המשחק היה בשבת, לא שישי.
שלפתי משהו מירכתי הזיכרון. לא התכוונתי לדרבי שעליו דיברת. אני אפילו לא זוכר באיזה שנה זה היה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לא יודע בוודאות, אבל אם אני צריך להמר, לא נראה לי שבפורומים של הפועל ת״א ובית״ר ירושלים, אנשים נזכרים בימים שלהם בליגה השנייה בכזאת ערגה מלווה בדמעות של אושר

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

ns75 כתב:לא יודע בוודאות, אבל אם אני צריך להמר, לא נראה לי שבפורומים של הפועל ת״א ובית״ר ירושלים, אנשים נזכרים בימים שלהם בליגה השנייה בכזאת ערגה מלווה בדמעות של אושר
הם לא עברו את מה שאנחנו עברנו.

ירידות ליגה, מכירת משחקים ועוד זה משהו ששמור רק לנו במועדון הגדולות שהצטרפנו אליו לאחרונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:

תודה רבה.

ns75&Toti,
חולה על הקטע הנוסטלגי שלך.
אבל במקרה הזה אתה קצת עף.
כולם ידעו שאין לביתר זכות קיום והיא בסהכ אפיזודה שתחלוף לה מתישהו.
חיים אוחיון עם כל הכבוד הוא בסהכ טרמפיסט בעניין הזה.
ראיתי אותו בעבר גם עם צעיף של ביתר י"ם וגם היה יושב לעיתים בשער 2 ומגיע למשחקי הפועל.
ציצו הזה גם כן מת על תשומי.
שהיו ביתר היה אוהד ביתר שהגיעו מכבי ב"ש פתאום נהיה אוהד מכבי.
הדבר היחיד שאני זוכר מהתקופה ההיא שהייתי מגיע לסבתא שלי בג' אחרי עוד משחק צהריים משעמם ואז פותחים טלביזיה ערוץ 2 ורואים קריית אליעזר מפוצץ ורואה בית"ר ים נגד מכבי חיפה משחק עונה.
ושואל את עצמי "מתי אנחנו"?

שלח תגובה