נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: + כמה שתרצה.
תן לי שתיים עד המחצית ואני מלקק ארטיק בכיף שלי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:ומי על הסכין היום ?
דיבור ישראל סגן אלוף דוד שפירא

https://www.gvura.org/a343560-%D7%A8%D7 ... 7%A8%D7%90" onclick="window.open(this.href);return false;

אז זהו הבוגד היומי. השמאלן עוכר ישראל שמשקר כי הוא רוצה רק קידום. הוא בכלל לא בקטע של לשרת את המדינה. הוא רק מיישר קו כי אין לא עמוד שידרה.

מה נהייה מאתנו ? לקרוא את הטוקבקים ולשאול האם זוהי המדינה היהודית שגם אנחנו השמאלנים הבוגדים היינו פעם חלק מקונצנסוס ?
כל מי שחושב באחרת הוא בזוי ? גם אם הוא חירף את נפשו ?

אם כל הכבוד לעזריה אז הוא לא החייל הראשון שעומד לדין.
לא ידעת שכל הקצינים שמאלנים נאצים?
באמת גדי אני מתפלא עלייך ;)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

The red one כתב:אל תעשה מזה משהו שזה עדיין לא.

אני סמוך ובטוח שזה יסתיים בכלום, בעיקר בגלל התיעוד החדש שיצא.

ובכל מקרה - אם משהו יקרה למישהו בעקבות המקרה זה זה לקצין/מפקד שמורה לחייל לבצע את הירי (ואפילו בודק לו את הקנה לפניי) ולא לחייל עצמו.

מה שכן חייב לציין זה שהתגובות של כל הגורמים הרישמיים (דו"צ, בוגי, ביבי) היו מהירות מדיי, חפוזות מדיי ועשו נזק הרבה יותר גדול. הם מיהרו לגנות כשסרטון 1 רץ ברשת וכשדיי ברור שהחקירה לא הושלמה. התגובות שלהם היו שוות ערך לכל תגובה של טוקבקיסט ואסור שדבר כזה יקרה.
מחר נדע אם קביעתי עומדת במבחן המציאות. השורה השלישית כבר ירדה מהפרק.

ת'אמת שאני ממש מחכה לגזר הדין. אם הולכים להרשיע אותו בהריגה הולך להיות פה בלאגןןןןן

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: מחר נדע אם קביעתי עומדת במבחן המציאות. השורה השלישית כבר ירדה מהפרק.

ת'אמת שאני ממש מחכה לגזר הדין. אם הולכים להרשיע אותו בהריגה הולך להיות פה בלאגןןןןן
יאשימו אותו בהריגה כי זה מה שהוא עשה. למזלו הרע הוא עשה את זה על דעת עצמו והיה מישהו שצילם את זה.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: יאשימו אותו בהריגה כי זה מה שהוא עשה. למזלו הרע הוא עשה את זה על דעת עצמו והיה מישהו שצילם את זה.
אני כבר לא בטוח, אני לא עברתי על כל 20 העמודים פה אבל אני מניח ששוב יצאתי נגד הזרם והצדקתי את העמדתו למשפט.

אני עדיין עומד מאחורי טענתי שהוא צריך להיענש, אבל ויש פה אבל גדול, אני כבר חושב שלזרוק אותו לתקופה של יותר מכמה חודשים בכלא זה יהיה כבר ממש מגעיל. עשו מזה קרקס נוראי. אם היו גומרים את זה בשבועיים משפט ואז גזר דין..ניחא..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

תחקיר עובדה על המקרה הזה מאוד יאיר עיניים למי שעדיין חושב שהירי בוצע כתגובה לסכנת חיים ממשית.

החלטה חסרת הסבר הגיוני של החייל בנוסף לחוסר תפקוד מוחלט של המפקדים בזירה.

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:תחקיר עובדה על המקרה הזה מאוד יאיר עיניים למי שעדיין חושב שהירי בוצע כתגובה לסכנת חיים ממשית.

החלטה חסרת הסבר הגיוני של החייל בנוסף לחוסר תפקוד מוחלט של המפקדים בזירה.
כבר הכרתי את רוב הפרטים מהתחקיר של עובדה בנוגע לירי של אלאור והוא לא שינה אתד עתי, אבל בקטע של המ"פ וניהול הזירה הייתי בשוק.

איך הוא לא נענש על דבר כזה ולא רק שלא נענש גם קודם..פשוט בושה וחרפה מה שהלך שם

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הוא יושב כבר 10-11 חודש שיתנו לו 12 חודשים מאסר בפועל שיתכזז ממה שהוא ישב ושילך הביתה חודש הבא

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

The red one כתב: אני כבר לא בטוח, אני לא עברתי על כל 20 העמודים פה אבל אני מניח ששוב יצאתי נגד הזרם והצדקתי את העמדתו למשפט.

אני עדיין עומד מאחורי טענתי שהוא צריך להיענש, אבל ויש פה אבל גדול, אני כבר חושב שלזרוק אותו לתקופה של יותר מכמה חודשים בכלא זה יהיה כבר ממש מגעיל. עשו מזה קרקס נוראי. אם היו גומרים את זה בשבועיים משפט ואז גזר דין..ניחא..
+1 (מפתיע)

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב: אני כבר לא בטוח, אני לא עברתי על כל 20 העמודים פה אבל אני מניח ששוב יצאתי נגד הזרם והצדקתי את העמדתו למשפט.

אם יורשע, והוא יורשע כנראה, הוא יקבל יותר מכמה חודשים. על הרשעה בסעיף כזה הוא ישב כמה שנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

אריאל2 כתב: אם יורשע, והוא יורשע כנראה, הוא יקבל יותר מכמה חודשים. על הרשעה בסעיף כזה הוא ישב כמה שנים.
אני יודע, ובכל זאת, כבר מקווה שזה לא מה שיקרה.

אגב גיליתי עכשיו שאם מחר הוא יזוכה יגידו את זה כבר על ההתחלה של קריאת הכרעת הדין, ואם הוא יורשע - גזר הדין עצמו ינתן רק בעוד חודש.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: אני יודע, ובכל זאת, כבר מקווה שזה לא מה שיקרה.

אגב גיליתי עכשיו שאם מחר הוא יזוכה יגידו את זה כבר על ההתחלה של קריאת הכרעת הדין, ואם הוא יורשע - גזר הדין עצמו ינתן רק בעוד חודש.
מה ז"א גילית עכשין?
זה ההליך...
אם יזוכה, אז הכל נגמר.
אם יורשע, אז יחל שלב הטיעונים לעונש עד גזר הדין...

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: מה ז"א גילית עכשין?
זה ההליך...
אם יזוכה, אז הכל נגמר.
אם יורשע, אז יחל שלב הטיעונים לעונש עד גזר הדין...
אני הייתי בטוח שמחר הכל נגמר. או זיכוי או הרשעה וגזר דין. רק עכשיו גיליתי שלא בטוח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב: אני הייתי בטוח שמחר הכל נגמר. או זיכוי או הרשעה וגזר דין. רק עכשיו גיליתי שלא בטוח...

רק בעבירה מסוג רצח העונש נגזר במעמד ההרשעה, מאחר והחוק מחייב עונש מאסר עולם.

ולנושא - החייל יורשע.
מראשית הפרשה זו היתה כרוניקה של הרשעה ידועה מראש. משפט ראווה פראקסלנס, שעוד מראשיתו זוהם עד היסוד ע"י ראשי מערכת הביטחון ועיקרון הסוביודיצה נרמס בו עד עפר ("תחקיר" עובדה היה שיא השיאים). במוקדם או במאוחר, זה יחזור למדינה הזו כבומרנג.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

חושב שגם אם ייצא אשם צריך לתת לו עונש סמלי. זה כבר יצא מזמן מפרופורציה והפך למלחמת מחנות שגדולה על מידותיו.
הוא קורבן של פוליטיקאים חסרי אחריות שרכבו על הגב שלו.

מצד שני חשוב לי מאוד שיורשע. כל החלטה אחרת תהיה מכה אנושה לצבא. גדי אייזנקוט הוא לא האויב ולא "סמולאן". זיכוי של החייל יהיה התחלה של אנרכיה. כל אחד ממלא פקודות שנוחות לו ורק את אלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה