הולכים על בנאדו!!
Re: הולכים על בנאדו!!
שיילך לעזאזל בנאדו.
לפי ההתבטאויות שלו בשנים עברו ללכת לבאר שבע זה כמו ללכת לעזאזל.שמעון א כתב:שיילך לעזאזל בנאדו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

יכול מאוד להיות שהייתה פניה (על אף שגם אלונה וגם גיא הצהירו במסע"ת שהשחקנים מבית"ר יקרים הם לא מתכוונים לפנות אליהם).
הספק (שלי לפחות) הוא לגבי הסכום המוזכר כאן.
עם כל הכבוד, בנאדו לא שווה 250 אלף דולר לעונה.. בטח כשיש כבר בלם זר וטוב ומה שצריך זה בלם שני.
הספק (שלי לפחות) הוא לגבי הסכום המוזכר כאן.
עם כל הכבוד, בנאדו לא שווה 250 אלף דולר לעונה.. בטח כשיש כבר בלם זר וטוב ומה שצריך זה בלם שני.

לא אלונה ולא גיא אמרו שהם לא מתכוונים לפנות אליהם... הם אמרו שעד שיתבהרו כל ההתפתחויות בבית"ר אין טעם לעסוק בזה.
חוץ מזה שאני מסכים שבהחלט חבל לבזבז כזה סכום על בלם (שפחות או יותר בשלהי הקריירה...) או בכלל.
חוץ מזה שאני מסכים שבהחלט חבל לבזבז כזה סכום על בלם (שפחות או יותר בשלהי הקריירה...) או בכלל.
רק אהבה תנצח...
הדיבורים עם בנאדו הם כבר תקופה ארוכה ואני בטוח שמדברים איתו
אבל השאלה הגדולה היא האם הוא באמת רוצה לבוא לפה.
אני חוב שעדיף לשלם פחות כסף ולהביא את חיימוביץ' שזה בלם לכמה שנים.
אני חוב שעדיף לשלם פחות כסף ולהביא את חיימוביץ' שזה בלם לכמה שנים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
בהחלט מסכים. גם בנאדו לא מת לשחק פה ואני לא חושב שאנחנו צריכים שחקן שיעשה לנו טובות, גם הוא התלכלך על ב"ש בעבר, וגם הוא עומד למות!Eran1 כתב:הדיבורים ם בנאדו הם כבר תקופה ארוכה ואני בטו מדברים איתו
אני חוב שעדיף שלם פחות כסף ולהביא את חיימביץ' שזה בלם לכמה שנים.
האמת גם בחצי מהסכום לא הייתי רוצה לראות את בנאדו בב"ש.
רק אהבה תנצח...
מאוד מקווה שלא יבוא בסכום הזה.150 אלף דולר בכיף.
אם הוא יבוא בסכום שכתוב זה מראה איזה קבוצה קטנה אנחנו שממכבי ת"א הוא דורש 170 ומאיתנו 250.
אם הוא יבוא בסכום שכתוב זה מראה איזה קבוצה קטנה אנחנו שממכבי ת"א הוא דורש 170 ומאיתנו 250.
לא צריך להציע יותר מ-150
יכול מאוד להיות שמדובר על 250 לשנתיים ואז זה יותר הגיוני.
יכול מאוד להיות שמדובר על 250 לשנתיים ואז זה יותר הגיוני.

אתם לא מבינים בשביל להביא שחקנים מ-בית"ר ת"א או חיפה צריך להציע להם כמעט סכום כפול ממה שהם מקבלים בקבוצה בה הם משחקים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שווה חצי מזה בלחץ. אלונה לא תשלם כאלה סכומים. שחקן די גמור שעשה כבר הכל ורוצה רק עוד כמה ג'ובות. אם זה הוא או חיימוביץ אני לוקח את השני בלי למצמץ ובלי שיעשה טובה.
ואם בכל זאת יבוא אז שיהיה בהצלחה
ואם בכל זאת יבוא אז שיהיה בהצלחה

בנתיים רק טלחרטא פירסמו את זה...
אתרים כמו ONE וואלה אוו ספורט 5 לא דיברו על הענין הזה...
חרטה רצח .....
אתרים כמו ONE וואלה אוו ספורט 5 לא דיברו על הענין הזה...
חרטה רצח .....
מיקצועית-הבלם הקידמי הטוב בארץ
אם הוא עומד בתקציב שהציבה אלונה על האוהדים להפסיק להיות שרי האוצר.אם אין חריגה לעונה הקרובה ועזורי מאוד רוצה אותו הרי שאין לי התנגדות.
אחרי המסננת בעונה הקודמת רצוי שתהיה פה הגנה חזקה.
לי ממש לא איכפת כמה מקבל כל שחקן כל עוד אין חריגות בתקציב.
כשיש בסגל 33 שחקנים שמיתקצרים ל24 שחקנים והתקציב גדל יהיו פה שחקנים שירוויחו הרבה יותר ממה שהורגלנו.הפועל באר שבע קבוצה גדולה וכשהאוהדים יפסיקו לעשות את החשבון של כמה מרויח כל שחקן אז גם בטבלה נהיה למעלה.
לא שמעתי את אוהדי מכבי חיפה מלינים על ה400 אלף דולר של יניב קטן או על ה600 אלף של פנטיני.לא יהיו פה תארים אם לא תהיה השקעה.לא תהיה לנו קבוצה גדולה אם האוהדים יחשבו בקטן....
אלונה הציבה תקציב.עלינו לקנות מנויים לעודד.לתמוך ולהפסיק לעשות בשבילה את החשבון.
אם הוא עומד בתקציב שהציבה אלונה על האוהדים להפסיק להיות שרי האוצר.אם אין חריגה לעונה הקרובה ועזורי מאוד רוצה אותו הרי שאין לי התנגדות.
לי ממש לא איכפת כמה מקבל כל שחקן כל עוד אין חריגות בתקציב.
כשיש בסגל 33 שחקנים שמיתקצרים ל24 שחקנים והתקציב גדל יהיו פה שחקנים שירוויחו הרבה יותר ממה שהורגלנו.הפועל באר שבע קבוצה גדולה וכשהאוהדים יפסיקו לעשות את החשבון של כמה מרויח כל שחקן אז גם בטבלה נהיה למעלה.
לא שמעתי את אוהדי מכבי חיפה מלינים על ה400 אלף דולר של יניב קטן או על ה600 אלף של פנטיני.לא יהיו פה תארים אם לא תהיה השקעה.לא תהיה לנו קבוצה גדולה אם האוהדים יחשבו בקטן....
אלונה הציבה תקציב.עלינו לקנות מנויים לעודד.לתמוך ולהפסיק לעשות בשבילה את החשבון.
כל מילה בסלע עם חוזה לשנתיים.אדומתוק כתב:מיקצועית-הבלם הקידמי הטוב בארץ
עדיף לשלם 150-160 אלף דולר לבלם שיחזיק את ההגנה מאשר להביא ליצן/לתת לאלול לשחק
ואז בינואר לשלם פיצויים ולהתחיל לחפש מציאות בשוק שיעלו יותר כסף. מה שזול עולה ביוקר
את זה אמרו גדולים ממני.
מה שהכי מצחיק זה שכותבים פה."לא הייתי משלם לו"אריק כתב:
כל מילה בסלע עם חוזה לשנתיים.
עדיף לשלם 150-160 אלף דולר לבלם שיחזיק את ההגנה מאשר להביא ליצן/לתת לאלול לשחק
ואז בינואר לשלם פיצויים ולהתחיל לחפש מציאות בשוק שיעלו יותר כסף. מה שזול עולה ביוקר
את זה אמרו גדולים ממני.
מי ביקש ממכם לשלם?מי אתם?יש תקציב .יש חשב.יש הנהלה תרדו מהעץ .כל פישר נהיה פקיד אוצר
אם לא הבנת הכוונה היא שהוא לא שווה את הסכום הזה ובסכום הזה אפשר להביא הרבה יותר טוב ממנו.
אין בעיה אם אלונה מחליטה להוציא 250000 על בלם אבל תלוי על איזה בלם.
אין בעיה אם אלונה מחליטה להוציא 250000 על בלם אבל תלוי על איזה בלם.
רק אהבה תנצח...