לאחר שקיבלתם היום טעימה קטנה מהאתר שעתיד לעלות בימים הקרובים,לא רצינו להשאיר אתכם עם טעם מר בפה.
לכן, עכשיו תקבלו הצצה(שנייה במספר), לתקציר המשחק האחרון בהרצליה(כולל אווירה, משחק וכמובן גולים), תקציר שיעלה מידי שבוע בלעדית לאתר הרשמי של הפועל מתן באר שבע!
בנוסף לכך, כהערכה לאוהדים המסורים שפקדו בהמוניהם את האיצטדיון במוצאי שבת, תקבלו את התקציר להורדה למחשב באיכות גבוהה.
פשש אחלה סרט במיוחד של השערים!
הערה בונה להמשך: לנסות לצלם את שערים 5 ו 6 ביחד זה נראה מאוד מרשים! לא הייתה אני חושב תמונה אחת של שער 6 למרות שהיו בו כ 1500 צופים שברגעים מסויימים גם עודדו למרות שזה לא נראה כל כך מכיוון חמש..
בכללי מאוד נהניתי לצפות בסרט...
נהניתי, חיכיתי עד שזה יסיים לרדת וזה סיים באיזה שתיים עשרה וחצי :S, אבל זה היה שווה את זה. שאלה אחת: למה הקובץ כל כך גדול (במקרה אני מורידה קבצי וידאו ארוכים יותר ששוקלים פחות)?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
crazyred כתב:נהניתי, חיכיתי עד שזה יסיים לרדת וזה סיים באיזה שתיים עשרה וחצי :S, אבל זה היה שווה את זה. שאלה אחת: למה הקובץ כל כך גדול (במקרה אני מורידה קבצי וידאו ארוכים יותר ששוקלים פחות)?
מתאר לעצמי שזה בגלל שזה בפורמט HD.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה בפורמט כמעט הכי נמוך במצלמה...
העניין הוא שזה עדיין באיכות מטורפת והשועל רצה לתת לנו טעימה מבלי לפגוע באיכות - לכן הוא נאלץ להעלות קובץ גדול יחסית...