עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
זה לא מיותר זה פשוט לא בר השגה בקבוצה שמתחרה על תארים, בשביל לייצר שחקני ליגה כישרוניים אתה צריך מעבר לתשתיות ואקדמיות שכרגע אין בבאר שבע לתת להם הרבה דקות משחק בקבוצה הבוגרת, ובסגל שבו הרבה כוכבים בקושי מקבלים דקות איך ימצאו את עצמם ילדים שעלו מהנוער מקבלים דקות בבאר שבע? צריכים להיות עילוי ברמת המיכאל אוחנה כדי למצוא מקום בבאר שבע הנוכחית בתור שחקן שנחשב פרוספקט לעתיד.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
רק אני לא רואה משהו מיוחד מדור אלו ?
לא, גם אני ממש לא עף עליוRed Temple כתב:רק אני לא רואה משהו מיוחד מדור אלו ?
מעניין כמה משחקים של מכבי פ"ת ראו האוהדים שלנו שמתלהבים ממנו.
היום הוא היה חלש.
היום הוא היה חלש.
מעניין שהקבוצות הכי גדולות בעולם משקיעות במחלקות הנוער שלהן ומייצרות שחקנים גם לעצמן וגם לקבוצות אחרות.
אבל בב"ש "אין דקות"
אבל בב"ש "אין דקות"
הדבר הכי חכם הוא להוביל מהלך להקמת קבוצת ב׳ בליגות היותר נמוכות
לקבוצות הגדולות בעולם יש מספיק כסף להשקיע גם וגם ובשביל הסיכוי שימצאו את הכוכב הגדול הבא זה שווה.bs war כתב:מעניין שהקבוצות הכי גדולות בעולם משקיעות במחלקות הנוער שלהן ומייצרות שחקנים גם לעצמן וגם לקבוצות אחרות.
אבל בב"ש "אין דקות"
חוץ מזה שלמעט ברצלונה רובן לא מעלות כמעט שחקנים לבוגרים, הן קונות מקבוצות קטנות יותר, אתה מוזמן לעבור על הסגלים.
בשביל לספק לך את היצר להגיד שבש מייצרת שחקנים לליגה נראה לי שאפשר לוותר.
ריאל נוהגת למכור את שחקני הנוער עם סעיף קניה בחזרה כמעט אף אחד לא עולה שם לבוגרים ואל תשווה קבוצה שיש לה סקאוטים בכל העולם ומגעים למבחנים שחקנים מכל העולם להפועל באר שבע שיגיע שחקן זר לנוער בעקבות המלצה של סוכן או שחקנים ישראלים שלא שווים כמעט כלום,במקום להשקיע 4-5 מיליון במחלקת הנוער בשנה עדיף לקנות מבחוץ אבל זאת התרומה לקהילה של אלונה,ואקדמיה עולה הרבה יותר מ5 מיליון
סלחו לי, זה קשקוש.
כלכלית ולטווח הארוך זה חד משמעית יותר משתלם להשקיע במחלקת נוער. בטח ובטח בישראל עם הגבלת הזרים. לא צריך להיות גאון כלכלי בשביל להבין את זה.
ולא, לא צריך להיות ברצלונה הגדולה בשביל להשקיע בנוער, אייאקס לאורך שנים קוצרת את הפירות ממחלקת הנוער שלה, וגם בליגות קצת יותר קרובות לרמתנו כמו בלגיה ושוויץ יש השקעה רצינית במחלקות הנוער שמשתלמת לקבוצות.
כלכלית ולטווח הארוך זה חד משמעית יותר משתלם להשקיע במחלקת נוער. בטח ובטח בישראל עם הגבלת הזרים. לא צריך להיות גאון כלכלי בשביל להבין את זה.
ולא, לא צריך להיות ברצלונה הגדולה בשביל להשקיע בנוער, אייאקס לאורך שנים קוצרת את הפירות ממחלקת הנוער שלה, וגם בליגות קצת יותר קרובות לרמתנו כמו בלגיה ושוויץ יש השקעה רצינית במחלקות הנוער שמשתלמת לקבוצות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היא שהנוער הולך אחורה גם במכבי חיפה הגדולה שזוכה בתארים הנוער לא מצליח להגיע מעבר לקבוצות התחתית ומעבר ללהיות חלק במכבי חיפה הכושלת בבוגרים.bs war כתב:סלחו לי, זה קשקוש.
אם בחיפה לא מצליחים עם הנוער למרות ששם זוכים באליפות אז מה אתה מצפה בדיוק שיקרה אצלנו?
אפילו מכבי תל אביב שהם הכי משקיעים מכל הבחינות לא הוציעו כל כך הרבה שחקנים טובים ואני מדבר על רמה של צמרת ומעלה, רמה של תחתית ליגת העל ומטה זאת לא חוכמה גדולה.
לצורך העניין באשדוד ובפתח תקווה עובדים נכון אבל עדיין לא משהו דרמטי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היא שהנוער הולך אחורה גם במכבי חיפה הגדולה שזוכה בתארים הנוער לא מצליח להגיע מעבר לקבוצות התחתית ומעבר ללהיות חלק במכבי חיפה הכושלת בבוגרים.
אם בחיפה לא מצליחים עם הנוער למרות ששם זוכים באליפות אז מה אתה מצפה בדיוק שיקרה אצלנו?
אפילו מכבי תל אביב שהם הכי משקיעים מכל הבחינות לא הוציעו כל כך הרבה שחקנים טובים ואני מדבר על רמה של צמרת ומעלה, רמה של תחתית ליגת העל ומטה זאת לא חוכמה גדולה.
לצורך העניין באשדוד ובפתח תקווה עובדים נכון אבל עדיין לא משהו דרמטי.
כמה חרטא

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
במקום להגיד חרטא בוא תענה לי סמה אני טועה!אורי אדום בנשמה כתב:
כמה חרטא
או שאתה כרגיל חושב שאתה גאון הדור...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: במקום להגיד חרטא בוא תענה לי סמה אני טועה!
או שאתה כרגיל חושב שאתה גאון הדור...
גם כשאומרים לך אתה לא חוזר בך וממשיך להגיב מהתחת, אז זה חסר טעם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחח אפילו אתה איבדת את הפאסוןאורי אדום בנשמה כתב:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
אמר זה שמגיב מהתחת...אורי אדום בנשמה כתב: