הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
עידוד גועל נפש כולל בדרומי
תפאורה מדהימה
אין לנו הרבה אוהדים יש לנו הרבה קהל
כולם בורחים לאוטו ועושים טובה שפותחים תפה
שבעים אחרי עונה לא להאמין
בחירת שרים הכי גרועה שהיתה בטרנר לא הוסיפה לעידוד
זה שי !
תפאורה מדהימה
אין לנו הרבה אוהדים יש לנו הרבה קהל
כולם בורחים לאוטו ועושים טובה שפותחים תפה
שבעים אחרי עונה לא להאמין
בחירת שרים הכי גרועה שהיתה בטרנר לא הוסיפה לעידוד
זה שי !

היינו כבר בוויכוח הזה, הקהל של חיפה היה קהל ההצלחות הכי גדול בארץ שלא מילא את קרית אליעזר באליפויות. גם עכשיו בסמי עופר כמות הקהל כבר נחתכה בחצי.The red one כתב: אני גם התעצבנתי בהתחלה על עניין היציאה המוקדמת אבל אני שיניתי את דעתי בנושא ושוב אין לי תלונות למזרחי ולמערב, זה לא שכל סמי עופר על הרגליים כל המשחק.
אבל אנשים משגעים אותי בקטע הזה שהם כבר בדרומי ולא עושים עם זה כלום..מחרפן...מרגיש כאילו שום דבר כבר לא יצית מחדש את טרנר, חוץ מאולי המשחק מול בשיקטאש. גם המשחק של מכבי לא בטוח ירגש כבר את השבעים.
אביב גולן אתה לגמריי לגמריי טועה. קודם כל, אני מעריך שרוב מי שהתלונן כאן ישב בדרומי. שנית כל, הקהלים בארץ ברובם אותו דבר אבל יש שניים מעל כולם ואלה מכבי חיפה והפועל תל אביב. הפועל ת"א קצת קשה לשפוט אותם היום (ועדיין נתנו תצוגת עידוד נהדרת בטרנר) כי הם באמת במצב קיצוני, אבל היציע המעודד של חיפה לא רואה את הדרומי ברוב הזמן וזה צורם וחבל. אשכרה עמדתי בדרומי היום ושמעתי אותם...כשהיה 0-0 בדקה 35..ברמה כזאת...זה לא נראה לי קרה אף פעם עד כה..וזה אומר הרבה..
הקהלים האלה התעוררו בתקופות של כישלונות, ומה אני אגיד לך, מעדיף לא להגיע לרגעים האלה רק כדי שלאנשים מסוימים יהיה את האפשרות להגיד "איך עודדנו אחרי הפסד".
אם אתה מקשיב לקהל של היריבה באמצע משחק אז מה אני אגיד לך כנראה שאני שונה כי אני לא שומע כלום וזה לא מעניין אותי.
ולהגיד לך משהו, הייתי במשחקים בהרבה מקומות בעולם, חוץ מדורטומונד אין אף קהל שראיתי מעודד 90 דקות.
עיקר מה שמציק לי זה שאחרי ניצחון ככ חשוב לקבוצה לא תשמע אנשים אומרים מה היה טוב, פתח הדברים שלהם זה "עידוד מביך", לפני הכל, וזה בעיניי הסוג הכי גרוע של אוהדים, מי ייתן ונקיא מאיתנו אנשים ואוהדים שליליים.
גם לשהר מגיע מילים טובות. נתן אחלה משחק.
אם רק לביטון היה קצת יותר טכניקה..
מקבל המון כדורים טובים ועושה פעולות טובות ולרוב לא יוצא מזה כלום. פשוט חבל.
אם רק לביטון היה קצת יותר טכניקה..
מקבל המון כדורים טובים ועושה פעולות טובות ולרוב לא יוצא מזה כלום. פשוט חבל.
- The red one
מה זה "אם אתה מקשיב", אני לא מקשיב להם, הם נשמעו ברחבי האצטדיון..
ואביב אין מה לעשות אחי, אחרי ניצחונות מותר גם לבקר. זה שניצחנו לא אומר שהכל יופי טופי וחדי קרן.
ואביב אין מה לעשות אחי, אחרי ניצחונות מותר גם לבקר. זה שניצחנו לא אומר שהכל יופי טופי וחדי קרן.
החילופים היו מאוחרים מדי היום.
דקה 72' חילוף ראשון כשכבר מתחילת המחצית השניה נראינו מנומנמים.
בקשר לקהל, צריך להיות יצירתי ולחשוב איך אפשר לערב גם את הקהל היותר רחב לפרקים יותר ארוכים. אני בטוח שיש אוהדים שלא נמצאים בדרומי שרוצים לעודד אבל מתביישים כי המסביב שלהם לא מעודד. אולי לפזר חלק מאנשי האירגון בשאר היציעים יעזור.
דקה 72' חילוף ראשון כשכבר מתחילת המחצית השניה נראינו מנומנמים.
בקשר לקהל, צריך להיות יצירתי ולחשוב איך אפשר לערב גם את הקהל היותר רחב לפרקים יותר ארוכים. אני בטוח שיש אוהדים שלא נמצאים בדרומי שרוצים לעודד אבל מתביישים כי המסביב שלהם לא מעודד. אולי לפזר חלק מאנשי האירגון בשאר היציעים יעזור.
- The red one
זה רעיון לא טוב. הרציונאל הוא לא להפוך את כל טרנר למעודד 90 דקות, יש אנשים שלא בא להם לעודד והם בחרו לשבת במערבי ובמזרחי וזכותם המלאה.Eelect כתב:
מה שצריך לחשוב זה איך הופכים את הדרומי למעודד ברוב שלבי המשחק ואיך הופכים את הדרומי לאחד שדוחף את הקבוצה.
דווקא נראה לי הגיוני שנעודד 90 דק בניצחון כזה. שבא בלי ציפיות, אחרי רצף כשלונות ותקופה (יחסית) שלילית בליגה.avivgolan כתב:
היינו כבר בוויכוח הזה, הקהל של חיפה היה קהל ההצלחות הכי גדול בארץ שלא מילא את קרית אליעזר באליפויות. גם עכשיו בסמי עופר כמות הקהל כבר נחתכה בחצי.
הקהלים האלה התעוררו בתקופות של כישלונות, ומה אני אגיד לך, מעדיף לא להגיע לרגעים האלה רק כדי שלאנשים מסוימים יהיה את האפשרות להגיד "איך עודדנו אחרי הפסד".
אם אתה מקשיב לקהל של היריבה באמצע משחק אז מה אני אגיד לך כנראה שאני שונה כי אני לא שומע כלום וזה לא מעניין אותי.
ולהגיד לך משהו, הייתי במשחקים בהרבה מקומות בעולם, חוץ מדורטומונד אין אף קהל שראיתי מעודד 90 דקות.
עיקר מה שמציק לי זה שאחרי ניצחון ככ חשוב לקבוצה לא תשמע אנשים אומרים מה היה טוב, פתח הדברים שלהם זה "עידוד מביך", לפני הכל, וזה בעיניי הסוג הכי גרוע של אוהדים, מי ייתן ונקיא מאיתנו אנשים ואוהדים שליליים.
הבעיה היא שאנשים באים לדרומי בשביל להגיד הייתי בדרומי. לפני יושבים שורה שלמה של אנשים (ואני מדברת על שורות יחסית נמוכות איפה שבאמת לא רואים כלום כי דגלים וגם כי רשת, ואיפה שיושבים החברה מהאולטראס, ואנשים פשוט לא שרים. כלום.
למה לשבת שם? באמת שלא רואים כלום משם, זה לא ברור..
היו רגעים שסגרתי אוזניים עם הידיים כדי לא לשמוע את הקהל של חיפה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- ForeverRed
1. מליקסון מעל כולם היום. אין תחליף ליצירתיות שהוא מביא.
2. הובאן במגמת שיפור.
3. לא הצלחתי להבין את החילופים המאוחרים של בכר. מליקסון והובאן עייפים, המשחק כבר גמור, בספסל יושבים שמות כמו גאדיר, אוחנה, ברדה ובוזגלו שמתים לדקות משחק, ובכר לוקח את הזמן. חייבים לחלק את הדקות בצורה יותר חכמה.
4. ברדה נכנס חילוף ראשון. שעוד מישהו יגיד לי שזה נטו מקצועי.
5. טאהה אוהב להציל מהקו נגד חיפה. ואם כבר הזכרנו אותם, אז בושה שקבוצה של 90 מיליון שקל משחקת בצורה כל כך מבישה.
6. נגעתם בקהל, אז לדעתי זאת הייתה אחת מתצוגות העידוד החלשות ביותר שהיו בטרנר. לא מצפה לעידוד 90 דקות, אבל גם ברגעי השיא זה נשמע דהוי וחסר מעוף. ולא, הקהל של חיפה הוא לא דוגמה. יש גבול דק בין קהל תומך לחבורה של פטתיים, הם עברו אותו כבר מזמן.
7. ההתקפה שבה ואליינטה הציל מהקו - אחת היפות שראיתי העונה.
2. הובאן במגמת שיפור.
3. לא הצלחתי להבין את החילופים המאוחרים של בכר. מליקסון והובאן עייפים, המשחק כבר גמור, בספסל יושבים שמות כמו גאדיר, אוחנה, ברדה ובוזגלו שמתים לדקות משחק, ובכר לוקח את הזמן. חייבים לחלק את הדקות בצורה יותר חכמה.
4. ברדה נכנס חילוף ראשון. שעוד מישהו יגיד לי שזה נטו מקצועי.
5. טאהה אוהב להציל מהקו נגד חיפה. ואם כבר הזכרנו אותם, אז בושה שקבוצה של 90 מיליון שקל משחקת בצורה כל כך מבישה.
6. נגעתם בקהל, אז לדעתי זאת הייתה אחת מתצוגות העידוד החלשות ביותר שהיו בטרנר. לא מצפה לעידוד 90 דקות, אבל גם ברגעי השיא זה נשמע דהוי וחסר מעוף. ולא, הקהל של חיפה הוא לא דוגמה. יש גבול דק בין קהל תומך לחבורה של פטתיים, הם עברו אותו כבר מזמן.
7. ההתקפה שבה ואליינטה הציל מהקו - אחת היפות שראיתי העונה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כן אחי, פתחתי ב"עידוד מביך" כי זה הדבר העיקרי שלקחתי היום מעבר לשלוש נקודות, מבאס אותי הקטע הזה.avivgolan כתב:
היינו כבר בוויכוח הזה, הקהל של חיפה היה קהל ההצלחות הכי גדול בארץ שלא מילא את קרית אליעזר באליפויות. גם עכשיו בסמי עופר כמות הקהל כבר נחתכה בחצי.
אם אתה לא שומע וזה לא מעניין אותך אז תרוויח אל תחנך אחרים.
אף אחד לא ביקש עידוד ל90 דקות.
זה נטו מקצועי.ForeverRed כתב:4. ברדה נכנס חילוף ראשון. שעוד מישהו יגיד לי שזה נטו מקצועי.
לא מביו את האובססיה שלכם לחפש את כל החילופים של ברדה. מי ישמע גאדיר ושהר כאלה מרשימים.
חילופים מאוחרים, בנוסף נראה שיש פחד מסויים להוציא את טוני, לא היה במיטבו ולא במיטבו כבר הרבה זמן.
הובאן ואוגו היו מעולים היום עד דקה 70
- YallaHapoel
מאז המשחק מול בית"ר הוא לא ניסה דריבל על הקו, לא יודע מה קורה לוהראל כתב:חילופים מאוחרים, בנוסף נראה שיש פחד מסויים להוציא את טוני, לא היה במיטבו ולא במיטבו כבר הרבה זמן.
ביקורת זה דבר אחד, רק לבקר זה דבר אחר.
ניצחנו דרך אגב.
ניצחנו דרך אגב.
- The red one
תעבור אחורה, סה"כ 4-5 עמודים. חוץ מההודעה הראשונה של גל (בשנייה גם העביר ביקורת מקצועית) כולם כללו את הביקורת על הקהל בהודעה שבה גם הייתה ביקורת/תשבוחות על המשחק.avivgolan כתב:ביקורת זה דבר אחד, רק לבקר זה דבר אחר.
ניצחנו דרך אגב.
- YallaHapoel
איזה כיף!The red one כתב: תעבור אחורה, סה"כ 4-5 עמודים. חוץ מההודעה הראשונה של גל (בשנייה גם העביר ביקורת מקצועית) כולם כללו את הביקורת על הקהל בהודעה שבה גם הייתה ביקורת/תשבוחות על המשחק.