בלי הפציעה של מיגל, לוסיו מסיים את השנה בקבוצה.
כרגע רופא הקבוצה מעריך שמיגל יהיה כשיר עוד חודש וחצי. אבל לפני חודש וחצי אותו רופא גם העריך שהוא יהיה כשיר תוך חודש וחצי וזה לא קרה ולכן בקבוצה רוצים שיהיה גיבוי כי אם ויטור לא יצליח לחזור לעצמו הוא יעבור ניתוח שיסיים את העונה שלו ואז פציעה או העדרות של צדק תעמיד אותנו עם אוחיון וטאהה כבלמים הפותחים שלנו.
לוסיו הגיע בתור הזר השישי, בתור שחקן שמרוויח משכורת נמוכה, בתור שחקן שאמור להביא לנו משהו אחר וזה פיזיות ונוכחות ברחבה.
הוא בהחלט עשה את כל הדברים האלה עד עכשיו. אבל כשצריך לשחרר זר וצריך לבחור את מי לשחרר אז אנחנו נאלצים לשחרר אותו.
בטח כשבקבוצה לא רוצים להקפיא את ויטור עכשיו כי אולי עוד חודש וחצי הוא באמת יחלים.
לקרוהוט אין תחליף, לאוגו אין תחליף, לטוני אין תחליף, הובאן בעונה בינונית אבל אתמול הוא הוכיח שוב כשהוא טוב גם לו אין תחליף, ולכן אנחנו נאלצים לשחרר את לוסיו.
זהות המחליף? אם אכן סוארס חוזר זה כניראה יהיה ישראלי. אחרי שדמארי הלך לחיפה לא רואה אופציות יוצאות דופן, אם הייתי צריך לבחור בין אלטמן לזריהן כניראה הייתי הולך עם אלטמן, אבל לטעון שיש איזה פער עצום ביניהם או שאלטמן הוא מנייה בטוחה בעוד זריהן הוא סימן שאלה זה רחוק מאוד. המגמה היא שחקן התקפה צעיר, כשההבדל בין זריהן לאלטמן שאלטמן הוא יותר קיצוני מחלוץ בעוד שזריהן אמור לקבל את הדקות שלוסיו קיבל (ואולי מעבר לכך אם ירשים).
גיא חניה כתב:מישהו יכול לומר לי מיזה ניב זריהן למען השם , מלבד הסיפור עם אינברום ותספורת מביכה אני לא זוכר ממנו משהו יוצא דופן.
מהו חלוץ 9 או עוד חלוץ של דריבל?
חלוץ בלוף מחמיצן יותר מיוסף אבו לבן ואקסברד ביחד
לא יודע מה הקטע איתו
גיא חניה כתב:מישהו יכול לומר לי מיזה ניב זריהן למען השם , מלבד הסיפור עם אינברום ותספורת מביכה אני לא זוכר ממנו משהו יוצא דופן.
לא חלוץ 9.
שחקן של מהירות (יחסית) ודריבל. אינטליגנציית משחק נמוכה מאוד.
נוטה לדהור עם הכדור מבלי להרים את הראש כמו סוס עם רטייה על העיניים.
יש עם מה לעבוד? כן.
להגיד לך שייצא מזה משהו? ספק גדול.