הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר
1. גורש עם הופעה טובה שהיה צריך אותו. מצד שני היה צריך אותו יותר מדי יחסית לרמת היריבה.
2. טהאא משחק גדול.
3. שוב פתיחת מחצית שנייה שערורייתית. היו לנו איזה 7 איבודי כדור מפגרים עד דקה 55. מזל שממול לא היו שחקנים שנותנים גולים.
4. תוקפים לצפוני מחצית שנייה? אין חוק נגד זה?
5. אנקדוטות סגל - אוחנה כבר משחק שני בלי אף דקה. לוסיו כבר משחק שלישי. ואלה שניים שעשו אחלה עבודה בהרכב עד לפני מספר שבועות.
2. טהאא משחק גדול.
3. שוב פתיחת מחצית שנייה שערורייתית. היו לנו איזה 7 איבודי כדור מפגרים עד דקה 55. מזל שממול לא היו שחקנים שנותנים גולים.
5. אנקדוטות סגל - אוחנה כבר משחק שני בלי אף דקה. לוסיו כבר משחק שלישי. ואלה שניים שעשו אחלה עבודה בהרכב עד לפני מספר שבועות.
5. נהיינו קצת יותר מידי חברתיים. ותכף יקום עדר הסנגורים הרשמי ויתחיל בקריאות הקבועות "כפויי טובה.." ומלא בלה בלהyedidel כתב:1. גורש עם הופעה טובה שהיה צריך אותו. מצד שני היה צריך אותו יותר מדי יחסית לרמת היריבה.
2. טהאא משחק גדול.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נכון מאוד. בגלל שהיה כרטיס אדום, זה נעלם מתחת לרדאר.Totti כתב: ברדה לא היה צריך לגמור את ואליאנטה, אלא לגלגל כדור פשוט לגאדיר שהולך לבד מול השוער.
- yanivnew91
בקשר ל4yedidel כתב:1. גורש עם הופעה טובה שהיה צריך אותו. מצד שני היה צריך אותו יותר מדי יחסית לרמת היריבה.
2. טהאא משחק גדול.
בכל שלושת המשחקים נגד מכבי חיפה בטרנר פתחנו לדרומי
מאוד מוזר לי מה שכמה אנשים אומרים פה על העידוד..
אתמול בדרומי (אני לא מדבר בכלל על שאר היציעים) היה אחלה של עידוד, עוצמות גבוהות, קצב טוב, חוץ מרבע שעה במחצית השנייה, כשגם היו קצת שירים קצת פחות "אהובים" על רוב הקהל..
היו גם פיקים מטורפים שעל זה לא מדברים.
אולי זה המקום שבו ישבתם שגרם לתחושה שהיה עידוד לא משהו (קרה לי כבר כמה פעמים שהמקום השפיע על התחושה)
מה שמעיד יותר על העידוד זה שהיה נראה שגם עידן היה מבסוט מהעידוד.
אתמול בדרומי (אני לא מדבר בכלל על שאר היציעים) היה אחלה של עידוד, עוצמות גבוהות, קצב טוב, חוץ מרבע שעה במחצית השנייה, כשגם היו קצת שירים קצת פחות "אהובים" על רוב הקהל..
היו גם פיקים מטורפים שעל זה לא מדברים.
אולי זה המקום שבו ישבתם שגרם לתחושה שהיה עידוד לא משהו (קרה לי כבר כמה פעמים שהמקום השפיע על התחושה)
מה שמעיד יותר על העידוד זה שהיה נראה שגם עידן היה מבסוט מהעידוד.
נכנסתי משעמום לפורום של מכבי ת"א
כמה בכי ויללות על כל העולם ואשתו
איזה קינות יש על הפנדל אתמול ( מסתבר שקיבלנו 21! פנדלים העונה בכל המסגרות)
הם תוקפים את השופטים השדרים האוהדים ההתאחדות ומי לא.
הקיצר ממש נהניתי. מומלץ בחום.
כמה בכי ויללות על כל העולם ואשתו
איזה קינות יש על הפנדל אתמול ( מסתבר שקיבלנו 21! פנדלים העונה בכל המסגרות)
הם תוקפים את השופטים השדרים האוהדים ההתאחדות ומי לא.
הקיצר ממש נהניתי. מומלץ בחום.
מחצית שנייה חלשה. אחרי מחצית ראשונה שהיינו בשליטה מלאה.
שחקנים מרשים לעצמם לרדת בהליכה להגנה, הלחץ נרפה וכמה מהם מרשים לעצמם להתנהג באגואיסטיות.
שחקנים מרשים לעצמם לרדת בהליכה להגנה, הלחץ נרפה וכמה מהם מרשים לעצמם להתנהג באגואיסטיות.
על איזה טעויות של לואי כתב קופר בידיעות היום?
מודה שלא שמתי לב למשהו חריג
מודה שאני לא מבין מה אנשים התלהבו ממנו אתמול.ns75 כתב:על איזה טעויות של לואי כתב קופר בידיעות היום?
עדיין לא שקט שם מאחור
לואי היה מעולה, חוץ מעבירה אחת שטותית על ורמוט
כנ"ל.bs war כתב:
מודה שאני לא מבין מה אנשים התלהבו ממנו אתמול.
עדיין לא שקט שם מאחור
באופן כללי מרגיש לי שכל המשברון הגיע בעקבות הפציעה של ויטור. כשההגנה שלך מקרינה שקט זה מקרין על כל הקבוצה
- yanivnew91
מראה חוסר ביטחון בכל רגע שלו על המגרש
כל נגיעה שלו בכדור זה דפיקות לב.
כל נגיעה שלו בכדור זה דפיקות לב.
נראה לי שהיה במחצית השניה כדור ברחבה שהוא ניסה להרחיק ויצא לו לכיוון ההפוך וגורש קלט.ns75 כתב:על איזה טעויות של לואי כתב קופר בידיעות היום?
אולי זה.
התרגלנו למצב פשוט לא נורמלי כשויטור שיחק, גם הקבוצה היתה בשיא וגם ויטור הוא עילוי.
כיום הקבוצה טובה מעט פחות ומצב ההגנה טוב אבל לעומת הבלתי הגיוני עם ויטור, נראה כמו נפילה... אבל זה לא. בלי ויטור קצב הספיגה טוב כשויטור היה, זה היה פשוט פסיכי.
אני בעד סוארז אבל רק עד סוף השנה. אסור לשבור את טהאה.
כיום הקבוצה טובה מעט פחות ומצב ההגנה טוב אבל לעומת הבלתי הגיוני עם ויטור, נראה כמו נפילה... אבל זה לא. בלי ויטור קצב הספיגה טוב כשויטור היה, זה היה פשוט פסיכי.
אני בעד סוארז אבל רק עד סוף השנה. אסור לשבור את טהאה.
- ForeverRed
בישראל אוהבים לשפוט לפי מהלך אחד.bs war כתב:
מודה שאני לא מבין מה אנשים התלהבו ממנו אתמול.
עדיין לא שקט שם מאחור
זה היה נכון כשבוזגלו הבקיע נגד ביתר בנגיעה הראשונה שלו בכדור, וזה נכון גם כשטאהה מציל מהקו.