הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפועל באר שבע- מכבי חיפה, שלישי, 21:00, טרנר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ההצלת כדור השנתית של טאהה כבר הייתה משהו ראוי לציון. נכון היו לו טעויות, העבירה על ורמוט, כדור הגובה שהוא לא ניגש אליו, עדין משדר פאניקה ולחץ עם הכדור, אבל אני לפחות מזהה שיפור מידי שבוע, במיוחד בחדות של הפעולות ההגנתיות, בשיתוף הפעולה עם צדק, טאהה לא יהיה ויטור, מצד שני אי אפשר להוציא אותו מהמקפיא ולצפות שישר יהיה בכושר שיא, הוא צריך להוריד חלודה, צריך לבנות שיתוף פעולה עם צדק, זה יקח זמן, וזה ישתפר ככל שהזמן יעבור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

לטהאה היתה טעות אחת אתמול. במסירה של ורמוט לנגיחה של רוקאביצה הוא הסתכל על הכדור
במקום להסתכל גם על רוקאביצה וגם על הכדור, והשחקן של חיפה במזל נגח החוצה. אבל באופן כללי הייתי מרוצה ממנו. הוא נראה שקט, בטוח ובעיקר מהיר יותר מבמשחקים הקודמים. בלם מחליף לגיטימי לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לטאהה היה משחק טוב, מרגיש לי שהבטחון שלו חוזר וההלם מהפציעה של ויטור מתפוגג.

ביטון היה מעולה, אוגו והובאן חזרו לעצמם ומליקסון אוי אוי אוי מאור מליקסון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Eelect כתב:לטהאה היתה טעות אחת אתמול. במסירה של ורמוט לנגיחה של רוקאביצה הוא הסתכל על הכדור
במקום להסתכל גם על רוקאביצה וגם על הכדור, והשחקן של חיפה במזל נגח החוצה. אבל באופן כללי הייתי מרוצה ממנו. הוא נראה שקט, בטוח ובעיקר מהיר יותר מבמשחקים הקודמים. בלם מחליף לגיטימי לקבוצה.
בדיוק על הטעות הזאת כתבתי בהודעה הקודמת. והייתה גם את העבירה המיותרת על ורמוט. אבל חוץ מזה, מבחינה הגנתית, משחק שקט מאוד, ואני לא סתם משתמש במילה חד, לא מעט פעולות שלו היו חדות, מהירות, בלי לשחק משחקים, בלי סיכונים, מקדים את השחקן שלו עם גלישה ושולח את הכדור החוצה, יוצא בזמן וחוטף את הכדור, עולה חזק ובצורה מתוזמנת לכדור גובה, כל הדברים הקטנים שכשעושים אותם כמו שצריך אף אחד לא שם לב אליהם אבל אם טועים בהם נענשים בחומרה בצד השני, וכשמוסיפים לזה את ההצלה מהקו, אז מגיעים למסקנה שלטאהה היה בהחלט משחק טוב אתמול.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אני חושב שהמשחק של ביטון אתמול היה קצת אנדרייטד. לטעמי הטוב ביותר במגרש אחרי מליקסון.
שיחק אינטנסיבי לפרקים הכי ארוכים מכל שאר שחקני הקבוצה. מדהים כמה שהשחקן הזה השתפר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שיש כתב:לטאהה היה משחק טוב, מרגיש לי שהבטחון שלו חוזר וההלם מהפציעה של ויטור מתפוגג.

ביטון היה מעולה, אוגו והובאן חזרו לעצמם ומליקסון אוי אוי אוי מאור מליקסון
לא מבין מה אתה רואה מביטון כל שבוע.
הגנתית הוא יציב, התקפית הוא מחרב לא מעט התקפות טובות עם מהלכים מיותרים.
נמצא בירידה לאחרונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אם כבר מי שמאכזב אותי התקפית זה קורוהט. נראה שבשני שליש הראשונים הוא מצוין, פורץ מצוין, עושה תנועה טובה, נוח עם הכדור, יודע להיכנס לעומק עם דריבל, אבל בשליש האחרון כשצריך את המסירה המסיימת את ההרמה המדויקת לרחבה את הכניסה לרחבה והבעיטה לשער, זה נראה שהוא שחקן אחר וגם הוא לא מעמיד את המספרים שחשבתי שיעמיד.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

Sir Alex Ferguson כתב:אם כבר מי שמאכזב אותי התקפית זה קורוהט. נראה שבשני שליש הראשונים הוא מצוין, פורץ מצוין, עושה תנועה טובה, נוח עם הכדור, יודע להיכנס לעומק עם דריבל, אבל בשליש האחרון כשצריך את המסירה המסיימת את ההרמה המדויקת לרחבה את הכניסה לרחבה והבעיטה לשער, זה נראה שהוא שחקן אחר וגם הוא לא מעמיד את המספרים שחשבתי שיעמיד.
אתמול היתה לו הגבהת דוידזאדה לתפארת

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אם אתם מדברים על ההגבהה במחצית הראשונה, אז הכדור קפץ על הדשא המפואר רגע לפני ולכן ההגבהה הלכה לשום מקום..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:אם כבר מי שמאכזב אותי התקפית זה קורוהט. נראה שבשני שליש הראשונים הוא מצוין, פורץ מצוין, עושה תנועה טובה, נוח עם הכדור, יודע להיכנס לעומק עם דריבל, אבל בשליש האחרון כשצריך את המסירה המסיימת את ההרמה המדויקת לרחבה את הכניסה לרחבה והבעיטה לשער, זה נראה שהוא שחקן אחר וגם הוא לא מעמיד את המספרים שחשבתי שיעמיד.
אני חושב שאין הבדל גדול בינו לבין דוידזאדה.
ואגב אתמול קאגלמאכר כמעט עשה לו אייל משומר אבל המזל שגורש הדף הפעם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

ForeverRed כתב:לא מבין מה אתה רואה מביטון כל שבוע.
נמצא בירידה לאחרונה.
הוא נותן המון עבודה. נכון שבפעולה האחרונה הוא לא תמיד מדויק, אבל היכולת שלו למשוך אש בחלק הקדמי היא נכס.
הוא כל כך מהיר, וגם עם טכניקה לא רעה בכלל, שלפעמים שחקני יריבה מזניחים את שחקני ההתקפה שלנו כדי להתעסק בו.
צריך ליטוש בפעולה האחרונה, אבל אני מרגיש שהוא הופך להיות אחד מעמודי התווך של הקבוצה. לא פחות.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 11 ינואר 2017, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

הייתה גם הכנסת כדור שבמקום להעמיד את שהר מול שוער הוא ניסה למסור אחורה ואיבד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Eelect כתב: הוא נותן המון עבודה. נכון שבפעולה האחרונה הוא לא תמיד מדויק, אבל היכולת שלו למשוך אש בחלק הקדמי היא נכס.
הוא כל כך מהיר, וגם עם טכניקה לא רעה בכלל, שלפעמים שחקני יריבה מזניחים את שחקני ההתקפה שלנו כדי להתעסק בו.
צריך ליטוש בפעולה האחרונה, אבל אני מרגיש שהוא הופך להיות אחד מעמודי התווך של הקבוצה. לא פחות.
נסחפת.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

ForeverRed כתב:הייתה גם הכנסת כדור שבמקום להעמיד את שהר מול שוער הוא ניסה למסור אחורה ואיבד.
מסכים שיש דברים ללטש בפעולה האחרונה, אבל בכנות? מבחינתי הפעולה האחרונה היא הכי פחות קריטית אצל מגן.
כל עוד הוא מהיר, יודע להתמקם טוב, יודע לתקל היטב שחקן שבא לעשות עליו דריבל (אחת התכונות הטובות שלו), בעל טכניקה
סבירה ומעלה (הטכניקה שלו הרבה מעבר לסבירה בשביל מגן) ויודע לתזמן היטב את העליה שלו למעלה להתקפה (לא מעט פעמים שחקנים מפספסים אותו). אלו הנקודות החשובות ביותר לטעמי. חשוב שיעבדו איתו באימונים על קבלת החלטות תחת לחץ. זה ניתן לשיפור.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב: לא מבין מה אתה רואה מביטון כל שבוע.
נמצא בירידה לאחרונה.
עדיין לא מלוטש מבחינה התקפית אבל אני רואה גרף שיפור, הגנתית הוא מצויין

שלח תגובה