blueman כתב:לא כל כך מבין מה אתם רוצים?
מביאים שחקן צעיר בן 22 שעבר בכל נבחרות הנוער ושחקן פעיל בנבחרת הצעירה במקום חלוץ ש90 אחוז פה מהפורום חיסל ורצה להעיף רק לפני חודש.
הטיימינג מבחינתו טוב מאוד, לוסיו לא יתרום לנו בליגה כי כנראה שבכר התאכזב ממנו וכיום הוא מעדיף את שהר ברדה וגאדיר. אז בשביל להשאיר את הפיזיות שלו ל 2 משחקים שנותרו לנו באירופה? כנראה ששנה הבאה ינסו ללכת על חלוץ פיזי אחר.
עוד משהו מבחינת הטיימינג זה כמובן הפציעה של וויטור שדי טרפה את הקלפים, והמועדון מעדיף ללכת על המוכר והטוב בדומותו של סוארס.
בנוגע לזריהן, שוב כמו שאמרתי שחקן צעיר, שעבר בכל נבחרות הנוער השונות, יש לו די המון משחקים בליגת העל ורואים שלבחור יש כדורגל אבל הוא לא מלוטש. לא כל שחקן חייב להיות השם דבר הבא בכדורגל כדי להגיע לכאן, ובדרך כלל שחקנים שמגיעים עם טייטל כזה בגיל הזה די מחרבנים כי יש עליהם אחריות עצומה. אני מאמין שבכר ראה אותו לא מעט והחליט שהוא יכול להוציא ממנו יותר. הדרך של המועדון היא נכונה גם אם ספציפית לא זריהן לא יתברר כשיחוק, אף אחד לא מביא אותו כחלוץ המוביל שלנו, מביאים אותו כחלק מאסטרטגיה של המועדון להביא שחקנים צעירים טובים ואת ואת הישראלים הכי מוכשרים שיש פה, בתור חלוץ רביעי הוא קודם כל ילמד מהטובים ביותר שיש לכדורגל הישראלי להציע, הוא יתאמן תחת המאמן הכי טוב בכדורגל הישראלי וישפר את המשחק שלו, וכשהוא יקבל את ההזדמנות הוא יצטרך לקחת אותה בשתי ידיים.
אבל למה זה מפתיע אותך?
אנשים פה מתהפכים כל שניה.
בהתחלה הרגו את ראדי והיום משתחווים לו,
אופיר היה פה שעיר לעזאזל וכשהוא עזב אנשים אמרו למה הוא עוזב,
את בן ביטון הרגו ונתנו לי שמות כמו ורטה שיחליפו אותו וחצי משקוף בסאן סירו גרם להם להשתנות.
על לוסיו אנשים פה פתחו ואמרו תמוה ועכשיו כשהוא עוזב הם אומרים שזה תמוה.
אנשים פה משנים את עורם כי אף אחד לא זוכר להם את זה מן הסתם.
תנו קרדיט ותחכו שניה לפני שאתם קובעים, שחקן לא שיחק פה דקה, דקה.