ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי blueman »

אלכס כתב:המהלך נראה קצת הזוי ..
בחור שלא אמור לשדרג אותנו ושרוב הסיכויים לא יקבל דק משחק + התנהגות מאוד בעייתית ..
לא יודע ..קצת מוזר להנהלה לעשות את הצעד הזה
לא הזוי לא נעלי גלי.
מה ציפיתם שיביאו לפה את דמארי בתור חלוץ רביעי? שיקבל דקות בגביע השוקו שכבר לא קיים?
זה בדיוק שחקן שנופל להגדרה של חלוץ רביעי, צעיר עם כישרון לא מלוטש שיקבל פירורים ובפירורים האלו הוא יצטרך להוכיח שהוא הדבר הבא.
לגבי ההתנהגות הבעייתית הזאת, יש נטייה לאוהדים שלנו ובכללי לעשות דרמה, הבחור עשה טעות, נפלט לו משפט שלא היה אמור לחשוב אותו אפילו, טעה, ביקש סליחה, קיבל עונש וזהו.
כאילו שהבן אדם כבר עם עבירה עשירית שהפכו אותו להתנהגות בעייתית. בתכלס אף אחד מאיתנו לא מכיר אותו ואת ההתנהגות שלו וזה רק הזמן יגיד.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

הוא חלוץ כמו שבוזגלו חלוץ.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Eelect כתב:הוא חלוץ כמו שבוזגלו חלוץ.
בדיוק!

צאו מזה, חבר'ה, הוא לא חלוץ.

וגם אם הוא מגיע על תקן חלוץ רביעי - 600 אלף יורו לחלוץ רביעי?! נשמע לכם הגיוני??

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

The red one כתב: בדיוק!

צאו מזה, חבר'ה, הוא לא חלוץ.

וגם אם הוא מגיע על תקן חלוץ רביעי - 600 אלף יורו לחלוץ רביעי?! נשמע לכם הגיוני??
כנראה שברק חושב שיש לו עתיד.
נצטרך לחכות ולראות ולא לקטול על ההתחלה.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

blueman כתב: לא הזוי לא נעלי גלי.
מה ציפיתם שיביאו לפה את דמארי בתור חלוץ רביעי? שיקבל דקות בגביע השוקו שכבר לא קיים?
זה בדיוק שחקן שנופל להגדרה של חלוץ רביעי, צעיר עם כישרון לא מלוטש שיקבל פירורים ובפירורים האלו הוא יצטרך להוכיח שהוא הדבר הבא..
על איזה פירורים אתה מדבר גאדיר חי על פירורים ..איפה תכניס אותו?
ולשלם עליו 600 אלף +לוסיו ?!?!?
לי זה נראה כטלטלה יותר מדי גדולה במיוחד עכשיו עם כל הסיפור של בוזגלו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה בדיוק שחקן שנופל להגדרה של חלוץ רביעי, צעיר עם כישרון לא מלוטש שיקבל פירורים ובפירורים האלו הוא יצטרך להוכיח שהוא הדבר הבא.
לגבי ההתנהגות הבעייתית הזאת, יש נטייה לאוהדים שלנו ובכללי לעשות דרמה, הבחור עשה טעות, נפלט לו משפט שלא היה אמור לחשוב אותו אפילו, טעה, ביקש סליחה, קיבל עונש וזהו.
כאילו שהבן אדם כבר עם עבירה עשירית שהפכו אותו להתנהגות בעייתית. בתכלס אף אחד מאיתנו לא מכיר אותו ואת ההתנהגות שלו וזה רק הזמן יגיד.
אין בעיה ללכת על צעיר עם פוטנציאל.
יש בעיה כשזה עולה כל כך הרבה כסף.

אם היה ברמת הכישרון של אוחנה אז זה מתקבל על הדעת, אבל במקרה הזה המהלך נראה תמוה.

ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אם הוא משחק על המשבצת של בוזגלו זה הופך את המהלך למובן יותר.
מביאים שחקן שיהיה חלק מרוטציה (אהמ אהמ) ופותחים למאמן אופציה, ירצה ישחק רק עם טוני ומליקסון (כשמאחוריהם שלישיית גרזנים), ירצה ישחק עם שחקן קו ימין (זריהן) בנוסף אליהם. בטח שלא ירגיש "מחויב" לשחק עם זריהן כמו שהרגיש עם בוזגלו.
מצד שני, חסרים לנו (בכלל במדינה) שחקני רגל שמאל לקו ימין. זה פותח תמיד את אופצית החיתוך לאמצע והבעיטה, במצב כזה שיטת המשחק קצת משתנה, כאשר מצפים מקשר הקו בעיקר להוות איום על השער ומהמגן לעשות יותר עקיפות ולהכניס כדורים לרחבה. אני מניח שגם אם יהיה היורש לבוזגלו לא יספק את אותה כמות בישולים.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אתם מכירים כאלה בזול יותר?
אם כן חבל לרשום את זה כאן, תכתבו לאלונה.
ועכשיו, אחרי הציניות - אנחנו לא רואי חשבון ולא מנהלי הבנק של אלונה. עד כה לא זכור לי מקרה בשנים האחרונות שבו שפכה סכומים דגולים על כאלה שלא ראו בהם משהו (גם אם לא אנחנו אלא מי שצריך לראות), תנו קצת קרדיט. אנחנו לא נמצאים במקום שלנו במקרה, אלא כי עושים כאן דברים נכונים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zahipan כתב: כנראה שברק חושב שיש לו עתיד.
נצטרך לחכות ולראות ולא לקטול על ההתחלה.
אף אחד לא קוטל, אף אחד לא ישרוק בוז לזריהן לפני שנגע בכדור.

מותר להעביר ביקורת ולתהות על פשר המהלכים. אנשים גם תהו על קנקנו של לוסיו והנה , בדיעבד, אי אפשר לומר להם שלא צדקו. לא החזיק פה חצי עונה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב: אף אחד לא קוטל, אף אחד לא ישרוק בוז לזריהן לפני שנגע בכדור.

מותר להעביר ביקורת ולתהות על פשר המהלכים. אנשים גם תהו על קנקנו של לוסיו והנה , בדיעבד, אי אפשר לומר להם שלא צדקו. לא החזיק פה חצי עונה.
אל תגנוב דעת.
הדבר היחיד שהוציא אותו הן הנסיבות והצורך בזר שנוצר פתאום.
מה גם שהושאל במטרה לחזור בקיץ.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

The red one כתב:
אי אפשר גם להגיד שהוא היה רע...
לוסיו שחקן טוב, אבל הוא לא משדרג את הקבוצה, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

blueman כתב:לא כל כך מבין מה אתם רוצים?

מביאים שחקן צעיר בן 22 שעבר בכל נבחרות הנוער ושחקן פעיל בנבחרת הצעירה במקום חלוץ ש90 אחוז פה מהפורום חיסל ורצה להעיף רק לפני חודש.
הטיימינג מבחינתו טוב מאוד, לוסיו לא יתרום לנו בליגה כי כנראה שבכר התאכזב ממנו וכיום הוא מעדיף את שהר ברדה וגאדיר. אז בשביל להשאיר את הפיזיות שלו ל 2 משחקים שנותרו לנו באירופה? כנראה ששנה הבאה ינסו ללכת על חלוץ פיזי אחר.

עוד משהו מבחינת הטיימינג זה כמובן הפציעה של וויטור שדי טרפה את הקלפים, והמועדון מעדיף ללכת על המוכר והטוב בדומותו של סוארס.

בנוגע לזריהן, שוב כמו שאמרתי שחקן צעיר, שעבר בכל נבחרות הנוער השונות, יש לו די המון משחקים בליגת העל ורואים שלבחור יש כדורגל אבל הוא לא מלוטש. לא כל שחקן חייב להיות השם דבר הבא בכדורגל כדי להגיע לכאן, ובדרך כלל שחקנים שמגיעים עם טייטל כזה בגיל הזה די מחרבנים כי יש עליהם אחריות עצומה. אני מאמין שבכר ראה אותו לא מעט והחליט שהוא יכול להוציא ממנו יותר. הדרך של המועדון היא נכונה גם אם ספציפית לא זריהן לא יתברר כשיחוק, אף אחד לא מביא אותו כחלוץ המוביל שלנו, מביאים אותו כחלק מאסטרטגיה של המועדון להביא שחקנים צעירים טובים ואת ואת הישראלים הכי מוכשרים שיש פה, בתור חלוץ רביעי הוא קודם כל ילמד מהטובים ביותר שיש לכדורגל הישראלי להציע, הוא יתאמן תחת המאמן הכי טוב בכדורגל הישראלי וישפר את המשחק שלו, וכשהוא יקבל את ההזדמנות הוא יצטרך לקחת אותה בשתי ידיים.
אבל למה זה מפתיע אותך?
אנשים פה מתהפכים כל שניה.
בהתחלה הרגו את ראדי והיום משתחווים לו,
אופיר היה פה שעיר לעזאזל וכשהוא עזב אנשים אמרו למה הוא עוזב,
את בן ביטון הרגו ונתנו לי שמות כמו ורטה שיחליפו אותו וחצי משקוף בסאן סירו גרם להם להשתנות.
על לוסיו אנשים פה פתחו ואמרו תמוה ועכשיו כשהוא עוזב הם אומרים שזה תמוה.
אנשים פה משנים את עורם כי אף אחד לא זוכר להם את זה מן הסתם.
תנו קרדיט ותחכו שניה לפני שאתם קובעים, שחקן לא שיחק פה דקה, דקה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אחלה. עושים דרמה.

אז תן לי להמשיך בדרמה - איכס, מגעיל אותי שהביאו שחקן גזען לקבוצה שלי. וכן, זה מעצבן אותי ברמות. זה מעליב אותי, כי אני יודעת איך אני הייתי מגיבה אם מישהו היה קורא לי "יהודיה מלוכלכת" או "תוניסאית מלוכלכת". אה, לא לשכוח שאבא שלו אמר אח"כ "אל תעשו מהילד שלי גזען". וואלה, אם זה לא גזעני להגיד דבר כזה מבחינתך, מעניין איך באמת הילד הגיע למצב שהוא אומר דברים כאלה.

סורי, לגזענות לא צריך להיות מקום בכדורגל.

כמו שכתבתי במקום אחר - השחקן הראשון שהגיע להפועל באר שבע ואני לא יודעת אם אני יכולה לעודד אותו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

crazyred כתב: אחלה. עושים דרמה.

אז תן לי להמשיך בדרמה - איכס, מגעיל אותי שהביאו שחקן גזען לקבוצה שלי. וכן, זה מעצבן אותי ברמות. זה מעליב אותי, כי אני יודעת איך אני הייתי מגיבה אם מישהו היה קורא לי "יהודיה מלוכלכת" או "תוניסאית מלוכלכת". אה, לא לשכוח שאבא שלו אמר אח"כ "אל תעשו מהילד שלי גזען". וואלה, אם זה לא גזעני להגיד דבר כזה מבחינתך, מעניין איך באמת הילד הגיע למצב שהוא אומר דברים כאלה.

סורי, לגזענות לא צריך להיות מקום בכדורגל.

כמו שכתבתי במקום אחר - השחקן הראשון שהגיע להפועל באר שבע ואני לא יודעת אם אני יכולה לעודד אותו.
זה בדיוק הדרמה שהתכוונתי. אף אחד לא טען שההתנהגות שלו הייתה בסדר, הוא טעה נקודה. הוא לא טוען אחרת, הוא לא ניסה להתייפיף אחר כך, הוא ביקש סליחה וקיבל עונש. לא מצדיק התנהגות מכוערת כזאת ואין לה מקום בכדורגל ולא רק בכדורגל. אבל מכאן ועד להפוך אותו לגזען הדרך רחוקה מאוד. אם זה לא היה המקרה הראשון שלו הייתי מסכים, אי אפשר לפשל כל כך הרבה פעמים ולהגיד טעיתי, אבל לא צריך לגמור על הבן אדם בגלל טעות אחת, הוא ילד בסה"כ שעשה טעות וקיבל עליה בראש, מקווה מאוד שלמד לקח ולא יחזור על השטויות האלו יותר כי פעם הבאה כנראה שהסיפור ייגמר מבחינתו. מאמין שלכל בן אדם מגיעה הזדמנות נוספת לתקן.

לגבי כל ההימורים שאנשים אומרים פה על 600 אלף, צריך להבין שהמחירים השתנו בכדורגל הישראלי, אנחנו יכולים להגיד אנחנו לא משתתפים בזה ולוותר על ישראלים טובים או ישראלים פוטנציאלים טובים או שאנחנו יכולים להשתתף במשחקץ אם פעם קנינו את טוני ב 600 אלף היום אוחנה עלה לנו מיליון ושגיחב יחזקאל עלה למכבי 700 או 800. אלו המחירים, זה המחיר לקבוצה גדולה שלא יכולה לגדל את הילדים בעצמה וצריכה לקנות, יש שירשור גדול שטוען שהשקעה בנוער לקבוצה כמו שלנו לא כדאית ועדיף לקנות שחקנים פוטנציאלים ובשלים, אלו המחירים, שחקנים פוטנצאיליים יעלו בסביבות ה 500-600 ושחקנים בשלים יעברו את המיליון, רק השבוע התפרסם שהלוזונים רוצים על דור אלו יותר ממיליון אז מה אתם מצפים?

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

blueman כתב: זה בדיוק הדרמה שהתכוונתי. אף אחד לא טען שההתנהגות שלו הייתה בסדר, הוא טעה נקודה. הוא לא טוען אחרת, הוא לא ניסה להתייפיף אחר כך, הוא ביקש סליחה וקיבל עונש. לא מצדיק התנהגות מכוערת כזאת ואין לה מקום בכדורגל ולא רק בכדורגל. אבל מכאן ועד להפוך אותו לגזען הדרך רחוקה מאוד. אם זה לא היה המקרה הראשון שלו הייתי מסכים, אי אפשר לפשל כל כך הרבה פעמים ולהגיד טעיתי, אבל לא צריך לגמור על הבן אדם בגלל טעות אחת, הוא ילד בסה"כ שעשה טעות וקיבל עליה בראש, מקווה מאוד שלמד לקח ולא יחזור על השטויות האלו יותר כי פעם הבאה כנראה שהסיפור ייגמר מבחינתו. מאמין שלכל בן אדם מגיעה הזדמנות נוספת לתקן.

לגבי כל ההימורים שאנשים אומרים פה על 600 אלף, צריך להבין שהמחירים השתנו בכדורגל הישראלי, אנחנו יכולים להגיד אנחנו לא משתתפים בזה ולוותר על ישראלים טובים או ישראלים פוטנציאלים טובים או שאנחנו יכולים להשתתף במשחקץ אם פעם קנינו את טוני ב 600 אלף היום אוחנה עלה לנו מיליון ושגיחב יחזקאל עלה למכבי 700 או 800. אלו המחירים, זה המחיר לקבוצה גדולה שלא יכולה לגדל את הילדים בעצמה וצריכה לקנות, יש שירשור גדול שטוען שהשקעה בנוער לקבוצה כמו שלנו לא כדאית ועדיף לקנות שחקנים פוטנציאלים ובשלים, אלו המחירים, שחקנים פוטנצאיליים יעלו בסביבות ה 500-600 ושחקנים בשלים יעברו את המיליון, רק השבוע התפרסם שהלוזונים רוצים על דור אלו יותר ממיליון אז מה אתם מצפים?
מה זה הוא "טעה"? לטעות זה לא למסור לשחקן, לא להגיד לשחקן מילים כאלה.
אגב, היו לו עוד לא מעט עבירות משמעת לפני כן...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה