מאור בוזגלו
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
יעקב מעלה בפייסבוק כתבה עם רז שכניק הידוע.
שום מילה על אלונה .
חשב מצא פראיירית 700 אלף יורו רצית
זבביר קיבלת
שום מילה על אלונה .
חשב מצא פראיירית 700 אלף יורו רצית
זבביר קיבלת
מכבי תל אביב - סיים גרוע
מכבי חיפה - סיים גרוע
הפועל ב"ש - סיים גרוע
בכר אשם במצב, אין ספק.
מכבי חיפה - סיים גרוע
הפועל ב"ש - סיים גרוע
בכר אשם במצב, אין ספק.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ט. מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י. יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ. 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

איזה איאקס איזה אולי AJAX של הכביסה.
יעקב בוזגלו בתגובות בפוסט שלו רשם שהוא מוכן ללכת לפוליגרף שהוא דובר אמת ואלונה משקרת.
הגבתי לו אז יאללה תלך ותפרסם תוצאות , הוא הגיב לי אני מוכן ללכת עם אלונה , אמרתי לו אתה הצעת לבד תלך לבד , הוא אומר לי אתה מתחכם ואחרי כמה דקות חסם אותי .
חחחחח המשפחה הזו בדיחה גדולה .
יעקב בוזגלו בתגובות בפוסט שלו רשם שהוא מוכן ללכת לפוליגרף שהוא דובר אמת ואלונה משקרת.
הגבתי לו אז יאללה תלך ותפרסם תוצאות , הוא הגיב לי אני מוכן ללכת עם אלונה , אמרתי לו אתה הצעת לבד תלך לבד , הוא אומר לי אתה מתחכם ואחרי כמה דקות חסם אותי .
רועי זריהן הפך לבדיחה בחסות אבא יעקבhb7 כתב:בדרך לאייקס שיהיה בהצלחה

- ForeverRed
זה בדיוק מה שמפתיע, שדווקא אחרי שהוא כבר עבר מקרה דומה שהיה אמור ללמד אותו, הוא בחר לחזור על אותה הטעות.zivmay כתב:
אתה לא יודע אם הוא דיבר איתו או לא. ההפך, בהרבה ראיונות בכר הודה שהוא למד כמה דברים חדשים, כמ העניין הזה ( במקרה עם ברדה בתחילת שנה שעברה).
אבל תחשוב על זה, יש לך ספק שההחלטה לא הייתה מקצועית? בכר הוא לא מהמאמנים עם משחקי האגו, שחקנים מפחדים ומכבדים אותו, הוא לא צריך את זה.
לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק. שיחה של שתי דקות לפני המשחק הייתה פותרת את כל הפארסה הזאת, וגם במהלך המשחק היה מקום לשלב אותו מוקדם יותר.
שלא יבלבלו לי את המוח על החלטות מקצועיות. כדורגל זה גם מעבר ואם ברדה עולה ראשון מהספסל אז זה אומר הכל.
זה נכון שבוזגלו הוא שחקן כמו כל השחקנים, אבל בכושר שהוא נמצא בו לפי תפיסתו וגם בתודעה הציבורית הוא נחשב לסוג של באנקר בהרכב.
ההדחה שלו נחשבה להפתעה גדולה, ולכן לדעתי לא היה מדובר במקרה רגיל והיה מקום להגדיל ראש ולהקדים תרופה למכה.
הרי היה ברור שזה מה שיקרה. אפילו כתבתי את זה פה לפני המשחק. את התוצאה כולנו רואים.
ורק לשם ההבהרה - לא מאשים את בכר. פשוט חושב שבעתיד יש מקום לשיפור מצידו בנושאים מסוג זה.
מסכים.ForeverRed כתב: זה בדיוק מה שמפתיע, שדווקא אחרי שהוא כבר עבר מקרה דומה שהיה אמור ללמד אותו, הוא בחר לחזור על אותה הטעות.
לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק. שיחה של שתי דקות לפני המשחק הייתה פותרת את כל הפארסה הזאת, וגם במהלך המשחק היה מקום לשלב אותו מוקדם יותר.
שלא יבלבלו לי את המוח על החלטות מקצועיות. כדורגל זה גם מעבר ואם ברדה עולה ראשון מהספסל אז זה אומר הכל.
זה נכון שבוזגלו הוא שחקן כמו כל השחקנים, אבל בכושר שהוא נמצא בו לפי תפיסתו וגם בתודעה הציבורית הוא נחשב לסוג של באנקר בהרכב.
ההדחה שלו נחשבה להפתעה גדולה, ולכן לדעתי לא היה מדובר במקרה רגיל והיה מקום להגדיל ראש ולהקדים תרופה למכה.
הרי היה ברור שזה מה שיקרה. אפילו כתבתי את זה פה לפני המשחק. את התוצאה כולנו רואים.
ורק לשם ההבהרה - לא מאשים את בכר. פשוט חושב שבעתיד יש מקום לשיפור מצידו בנושאים מסוג זה.
ובאופן כללי הגישה שהועלתה כאן של יחס זהה לכל השחקנים אינה נכונה. הנעת עובדים היא תכונה ניהולית חשובה ביותר וכל מי שעוסק בתחום יודע שתמיד יהיו עובדים יוצאי דופן, זה שצריך חיזוקים חיוביים, מילה טובה בשביל להפיק את המקסימום, ההוא שחיוך יעשה את זה, האחר שניתן להפיק ממנו את המקסימום ביחס חברי ולא רישמי וממול ההוא שצריך להחזיק אותו קצר. זה נכון בניהול בעבודה, בפיקוד בצבא וגם בניהול של קבוצת כדורגל.
מאור היקר תביא קבוצה שתשים מיליון יורו במזומן
וקח את אבא שלך איתך על הדרך כבר עכשיו בינואר
כמה רעל כמה שביתות איטלקיות
צריך חדר הלבשה נקי ושקט מאינטריגות
בושה וחרפה להשתלח ככה בבכר ובמועדון כולל לכלוכים ושקרים של אבא יעקב
וקח את אבא שלך איתך על הדרך כבר עכשיו בינואר
כמה רעל כמה שביתות איטלקיות
צריך חדר הלבשה נקי ושקט מאינטריגות
בושה וחרפה להשתלח ככה בבכר ובמועדון כולל לכלוכים ושקרים של אבא יעקב
גם בסטאנדרט ליאז', אותו סיפור בדיוק - יצא על המאמן בטוויטר. כתב שלא שיתף אותו מסיבות לא מקצועיות. גם שם הוא הושעה.maor20094 כתב:מכבי תל אביב - סיים גרוע
מכבי חיפה - סיים גרוע
הפועל ב"ש - סיים גרוע
בכר אשם במצב, אין ספק.
יש אנשים שלא לומדים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- YallaHapoel
שים לינקהראל כתב:איזה איאקס איזה אולי AJAX של הכביסה.
- ForeverRed
המשוואה של יעקב בוזגלו פשוטה:
מליקסון בריא = ירידה במעמד של מאור = פחות דקות משחק = חוזה פחות אטרקטיבי.
המנייה כרגע בשיא ולכן עשו הכל כדי לשבור את הכלים ולנצל את המומנטום.
מליקסון בריא = ירידה במעמד של מאור = פחות דקות משחק = חוזה פחות אטרקטיבי.
המנייה כרגע בשיא ולכן עשו הכל כדי לשבור את הכלים ולנצל את המומנטום.
- אוהד בגולה
לא יודע מה אתכם. לי ממש ממש עצוב בלב שבוזגלו יעזוב. זו טעות בכל קנה מידה בעיניי. לא משנה אם ישלמו עליו מיליון יורו - אין שום מליון יורו שיקנו לנו שחקן ישראלי ברמתו, שמחובר כל כך טוב לעיר ולקבוצה. היו צריכים להציע לו חוזה משודרג. ואם התעקש לא לחתום - להמשיך איתו יפה לפחות עד סוף העונה. קבוצה מתפקדת, עם שחקן שהוא לפחות מס' 2 שלנו בסך הכל של התפקוד שלו העונה - לא מפרקים. ולהוציא אותו ואת לוסיו שהיו באנקרים במשחקים באירופה - זה לפרק, וחבל. אני מבין את המהלך עם סוארס שאני מת עליו, אז מילא העסקה עם לוסיו. אבל בלי בוזגלו הסיכוי שלנו באירופה משמעותית נמוך יותר. מליקסון נפצע חצי מהזמן אי אפשר לבנות עליו. ומהמקום האישי - אני יודע שזה ישבור לבן שלי את הלב.
זהו, חבל.
זהו, חבל.
- The red one
מה זה "להמשיך איתו יפה לפחות עד סוף העונה"? לא זכור לי שאלונה או בכר כתבו ראשונים סטטוס על בוזגלואוהד בגולה כתב:לא יודע מה אתכם. לי ממש ממש עצוב בלב שבוזגלו יעזוב. זו טעות בכל קנה מידה בעיניי. לא משנה אם ישלמו עליו מיליון יורו - אין שום מליון יורו שיקנו לנו שחקן ישראלי ברמתו, שמחובר כל כך טוב לעיר ולקבוצה. היו צריכים להציע לו חוזה משודרג. ואם התעקש לא לחתום - להמשיך איתו יפה לפחות עד סוף העונה. קבוצה מתפקדת, עם שחקן שהוא לפחות מס' 2 שלנו בסך הכל של התפקוד שלו העונה - לא מפרקים. ולהוציא אותו ואת לוסיו שהיו באנקרים במשחקים באירופה - זה לפרק, וחבל. אני מבין את המהלך עם סוארס שאני מת עליו, אז מילא העסקה עם לוסיו. אבל בלי בוזגלו הסיכוי שלנו באירופה משמעותית נמוך יותר. מליקסון נפצע חצי מהזמן אי אפשר לבנות עליו. ומהמקום האישי - אני יודע שזה ישבור לבן שלי את הלב.
זהו, חבל.
בוזגלו הוא זה ששבר את הכלים בצורה בוטה כל כך, אבל אני מסכים עם מי שטען שבכר היה חייב להגדיל ראש.
לפני שבוע+ כתבתי לשמעון אם אני לא טועה באחת התגובות שהכאב ראש הרציני יהיה במשחק כמו מול חיפה בו שוב יהיה את שאלת מליקסון-בוזגלו.
תהפכו את זה איך שתרצו, זה שבוזגלו מסופסל אוטומטית בכל משחק חשוב כשמליקסון וטוני כשירים זו עובדה. ברור שהוא לא יהיה מרוצה מכך, בטח בעונה כמו זו, וזה יהיה שיקול מרכזי באם יאריך חוזה או לא.
מספיק פעמים שיחקו עם ברדה רק בגלל שהוא ברדה. למה שם זה בסדר ועם בוז'י לא?
טוני לדוגמא גרוע ממנו בחודש האחרון. בו אף אחד לא נוגע.
הוא מרגיז בהתנהלות שלו, חושב רק על עצמו, חבילה בעייתית וכו'. הכל נכון. אבל זו חבילה שתרמה לנו המון וצריך להחזיק בה עד סוף העונה ולהבטיח אליפות נוספת. עכשיו בכלל לא בטוח שזה אפשרי.
הסגל קיבל מכה לא פשוטה בכלל בכנף.
סוארז במקום ויטור, זריהן במקום בוזגלו וברדה במקום לוסיו. ירידה משמעותית ברמה.
חושש שזה יעלה לנו באליפות, אירופה כרגע הרבה פחות מעניינת.
ללא בוזגלו יש יותר מדי ז'יטונים על הרגליים של מליקסון. ואנחנו יודעים מצוין שסיכוי לא רע בכלל שהוא ייעדר מכמה משחקים העונה, ואז לך תסמוך על אוחנה וזריהן שימלאו את החסר.
לפני שבוע+ כתבתי לשמעון אם אני לא טועה באחת התגובות שהכאב ראש הרציני יהיה במשחק כמו מול חיפה בו שוב יהיה את שאלת מליקסון-בוזגלו.
תהפכו את זה איך שתרצו, זה שבוזגלו מסופסל אוטומטית בכל משחק חשוב כשמליקסון וטוני כשירים זו עובדה. ברור שהוא לא יהיה מרוצה מכך, בטח בעונה כמו זו, וזה יהיה שיקול מרכזי באם יאריך חוזה או לא.
מספיק פעמים שיחקו עם ברדה רק בגלל שהוא ברדה. למה שם זה בסדר ועם בוז'י לא?
טוני לדוגמא גרוע ממנו בחודש האחרון. בו אף אחד לא נוגע.
הוא מרגיז בהתנהלות שלו, חושב רק על עצמו, חבילה בעייתית וכו'. הכל נכון. אבל זו חבילה שתרמה לנו המון וצריך להחזיק בה עד סוף העונה ולהבטיח אליפות נוספת. עכשיו בכלל לא בטוח שזה אפשרי.
הסגל קיבל מכה לא פשוטה בכלל בכנף.
סוארז במקום ויטור, זריהן במקום בוזגלו וברדה במקום לוסיו. ירידה משמעותית ברמה.
חושש שזה יעלה לנו באליפות, אירופה כרגע הרבה פחות מעניינת.
ללא בוזגלו יש יותר מדי ז'יטונים על הרגליים של מליקסון. ואנחנו יודעים מצוין שסיכוי לא רע בכלל שהוא ייעדר מכמה משחקים העונה, ואז לך תסמוך על אוחנה וזריהן שימלאו את החסר.