מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי The red one »

Eelect כתב: זה יהיה באמת מדויק לקבוע מה בוזגלו חושב על פי פוסט ילדותי בפייסבוק עם רמת ניסוח אמוציונאלית של ילד בן 12?
ועזבו רגע את הפוסט הזה, יש לנו איזושהי סיבה לחשוב ולו לרגע שבכר ואלונה לא יעשו את ההחלטה הטובה ביותר עבוד המועדון?
הנקודה שלי היא שמה שהם לא יחליטו, הקהל צריך להיות מאחוריהם. ואם אחרי ניתוח עמוק של בכר ואלונה על המצב הם יחליטו שעתידו של
בוזגלו איתנו, אז צריך להיות גם מאחוריו.
הא, עכשיו הוא אמציונאלי וילד בן 12? טוב...גם כשהיה בסטנראט ליאז' ועשה בדיוק אותו דבר לקבוצה שנתנה לו הרבה הרבה פחות הוא היה אמצינואלי ברמה של ילד בן 12? ושעשה בעיות מכבי ת"א? ובמכבי בחיפה?

די כבר להיות עיוור, דיי. בן אדם משתין עלייך בקשת ואתה פותח את הפה ואומר גשם.

כפי שאמרתי, אני באופן אישי, לא אעודד אותו גם אם אלונה ובכר יחליטו שימשיך פה. אבל גם לא אשרוק בוז. לצערי, רוב הקהל לא יעמוד בדחף הזה של לא לשרוק לו בוז והאווירה בטרנר תהיה מכוערת בקטע הזה ותפגע בקבוצה ותפלג את הקהל. הבוזים לאלמוג היו רק פרומו

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: הא, עכשיו הוא אמציונאלי וילד בן 12? טוב...גם כשהיה בסטנראט ליאז' ועשה בדיוק אותו דבר לקבוצה שנתנה לו הרבה הרבה פחות הוא היה אמצינואלי ברמה של ילד בן 12? ושעשה בעיות מכבי ת"א? ובמכבי בחיפה?

די כבר להיות עיוור, דיי. בן אדם משתין עלייך בקשת ואתה פותח את הפה ואומר גשם.

כפי שאמרתי, אני באופן אישי, לא אעודד אותו גם אם אלונה ובכר יחליטו שימשיך פה. אבל גם לא אשרוק בוז. לצערי, רוב הקהל לא יעמוד בדחף הזה של לא לשרוק לו בוז והאווירה בטרנר תהיה מכוערת בקטע הזה ותפגע בקבוצה ותפלג את הקהל. הבוזים לאלמוג היו רק פרומו
מסכים עם הכל, אבל אתה תראה שגם לקהל זה יעבור אם הוא יהיה טוב, ויש לזה מספיק תקדימים.

סמל אישי של משתמש
The red one

הפעם הגרעין הקשה בקהל לא יוותר לו. ה100-200 ביציע הדרומי שצעקו לו בסיום המשחק לא יוותרו. המאות ששרקו בוז לאלמוג לא יוותרו. החבר'ה של שער 2 שאני לא סגור לאן עברו (מזרחי/מערבי) לא יוותרו. גם הרבה מאוהדי טרנר אלה "עם הכבוד" לא יוותרו.

קיצר הפעם, לדעתי, זה יהיה שונה. למען האמת אשמח להתבדות בקטע הזה, כי כמו שכתבתי, הוא עלול לפלג את טרנר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:הפעם הגרעין הקשה בקהל לא יוותר לו. ה100-200 ביציע הדרומי שצעקו לו בסיום המשחק לא יוותרו. המאות ששרקו בוז לאלמוג לא יוותרו. החבר'ה של שער 2 שאני לא סגור לאן עברו (מזרחי/מערבי) לא יוותרו. גם הרבה מאוהדי טרנר אלה "עם הכבוד" לא יוותרו.

קיצר הפעם, לדעתי, זה יהיה שונה. למען האמת אשמח להתבדות בקטע הזה, כי כמו שכתבתי, הוא עלול לפלג את טרנר.
אם הוא יאריך חוזה וימשיך להבקיע שערים גם הם יוותרו.

עם או בלי קשר, אני חושב שאנחנו צריכים להיות קצת יותר מאופקים.
הצימאון הזה לדם לא מוביל לשום מקום. אחת הסיבות שהפכנו לכזאת אימפריה היא שההחלטות בקבוצה מתקבלות מהשכל ולא מהבטן.

זאת אלונה, לטוב ולרע.

סמל אישי של משתמש
matanred
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי matanred »

במידה וישאר-
אין מה לקלל, נכון יצא נגד המועדון לא פעם ולא פעמיים, וזה לא בדיוק משהו שאפשר לשים על המאזניים כנגד התרומה שלו למועדון אבל במידה ונשאר לקלל אותו ולשרוק לו בוז (אם ישחק) רק יפגע בקבוצה.
אלונה ובכר החליטו שהוא נשאר ומשחק- אפשר להתעלם ולא לעודד, לא צריך לקלל וליצור אי שקט במהלך משחק לכל הקבוצה.
*ברור לי שחלק יתחברו לגישה הזאת, וגם אלה שלא יוכלו להבין היגיון מסויים בגישה הזו, אבל יותר מהכל ברור לי שיש מאות בטרנר שלא רואים כלום ממטר חוץ מלטנף לכל עבר בלי לחשוב על הצלחת הקבוצה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Eelect כתב:צריך לשאול שאלה אחרת.
אם אלונה ובכר שיודעים טוב יותר מכל גורם צמא דם כזה או אחר בתקשורת מה בוזגלו חושב על מקומו בקבוצה,
רוצים אותו בבאר שבע בשנים הקרובות, האם הם לא ראויים לקבל את הגב של הקהל באם יקבלו החלטה
על השארתו של בוזגלו גם בשנים הבאות?

ללכת נגד בוזגלו במצב שכזה יהיה ללכת נגד ההחלטה של אלונה ובכר.
במילים אחרות, הבעת אי אמון בהחלטה שלהם.
ואולי זו הבהרה לשחקן מה אנחנו חושבים על התנהלותו והתנהלות אבא שלו?

סמל אישי של משתמש
The red one

matanred כתב:במידה וישאר-
אין מה לקלל, נכון יצא נגד המועדון לא פעם ולא פעמיים, וזה לא בדיוק משהו שאפשר לשים על המאזניים כנגד התרומה שלו למועדון אבל במידה ונשאר לקלל אותו ולשרוק לו בוז (אם ישחק) רק יפגע בקבוצה.
אלונה ובכר החליטו שהוא נשאר ומשחק- אפשר להתעלם ולא לעודד, לא צריך לקלל וליצור אי שקט במהלך משחק לכל הקבוצה.
*ברור לי שחלק יתחברו לגישה הזאת, וגם אלה שלא יוכלו להבין היגיון מסויים בגישה הזו, אבל יותר מהכל ברור לי שיש מאות בטרנר שלא רואים כלום ממטר חוץ מלטנף לכל עבר בלי לחשוב על הצלחת הקבוצה
אני מעריך שרוב האנשים פה לא יקללו, אבל אנחנו המיעוט השפוי

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אני בטוח שדנו איתו על החוזה וצופה להתפתחויות,מקווה שיגיעו להסכם עזיבה כבר בינואר או הישארות לשנים הבאות

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

The red one כתב:הפעם הגרעין הקשה בקהל לא יוותר לו. ה100-200 ביציע הדרומי שצעקו לו בסיום המשחק לא יוותרו. המאות ששרקו בוז לאלמוג לא יוותרו. החבר'ה של שער 2 שאני לא סגור לאן עברו (מזרחי/מערבי) לא יוותרו. גם הרבה מאוהדי טרנר אלה "עם הכבוד" לא יוותרו.

גם אני חשבתי כמוך אבל אם תסתכל על השרשור הזה אתה תראה שזה בדיוק אותם תגובות בפיצוץ הקודם ובסוף כולם סלחו לו

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

פוסט כל כך מעצבן הוא הוציא עכשיו , שוב משתין עלינו בקשת.
קשה לו להגיד סליחה או טעיתי או מתנצל , העיקר אומר לא התכוונתי לפגוע וזה היה בסערת רגשות .

והכי עצוב , שהרבה אוהדים אוכלים את הלוקש הזה ורושמים לו אוהבים אותך .

:דופק את הראש בקיר: :oops: :עצבני: :בוער מעצבים:
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

בחר תמונה טובה.

בכל זאת, אם תהיה הארכת חוזה , אין סיבה לזכור את מה שהיה.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

עד הפעם הבאה שלכם מאור בוזגלו*

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

(סעמק עם זה שאי אפשר להגיב מאייפון)
לעניין מאור בוזגלו הוא בלוף שכיר חרב מהגדולים בדורנו. הוא חשב שיהיה לו הצעות מכל העבר
"אייקס" זנזביר " ועוד כמה הנפצות של האבא. הפוסט שעלה השיג בדיוק מה שהוא רצה.
לא מאמין בשיט להתנצלות המזוייפת הזו הוא מדבר בדיוק כמו פוליטיקאי בכנסת לא פה ולא לשם. היינו כבר בסרט הזה.לא אוכל את הלקארדה בפעם חמישית .לך אתה ואבא שלך לחמאם טורקי .

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

שוב חוזר הניגון, שוב המועדון מתרפס בפניו ונותן לו את מה שהוא רוצה, שוב האוהדים המטומטמים האלה "סולחים" לו, עד הספסול הבא.
נמאס, אבל אני הרמתי ידיים מהטמטום של כל הצדדים בפרשה. או שאולי מאור חכם ואנחנו המטומטמים? הרי בסוף הוא תמיד מקבל את מה שהוא רוצה.

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

לא קונה את זה בשיט, הצגה.
הייתה אהוב ותשאר אהוב, הגיע הזמן להפרד אם כל הצער שבדבר.

נעול