יחי האייפוןNoam98 כתב: לשחק בקבוצה כמו בבאר שבע*
באר שבע עצמה הייתה אז בלאומית כשהיו היה ילד לדעתי, בטח שלא אלופת המדינה.
אבל עזבו שטויות אפשר סופסוף לכתוב מהמובייל.
ניב זריהן
Re: ניב זריהן
נראה שיש לו יציאה מהירה מהגנה להתקפה, בעיטה חזקה.
קצת מזכיר את בוזגלו בקטע הזה
קצת מזכיר את בוזגלו בקטע הזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הללויה!!
לא מבין את ההחתמה הזאת.
מעבר לעובדה שלא מדובר בעיניי באיזשהו עילוי זה מעביר מסר רע מאוד לשחקני הנוער והנערים.
לא מבין את ההחתמה הזאת.
מעבר לעובדה שלא מדובר בעיניי באיזשהו עילוי זה מעביר מסר רע מאוד לשחקני הנוער והנערים.
גם אני לא מבין את ההחתמה אבל איזה מסר רע מועבר פה לשחקני הנוער? שהם לא מספיק טובים וחייבים לעלות רמה בשביל לחלום על הבוגרת? למישהו יש ספק בזה?אדום זקן כתב:הללויה!!
לא מבין את ההחתמה הזאת.
+1bs war כתב:
גם אני לא מבין את ההחתמה אבל איזה מסר רע מועבר פה לשחקני הנוער? שהם לא מספיק טובים וחייבים לעלות רמה בשביל לחלום על הבוגרת? למישהו יש ספק בזה?
נגמרו ימי המתנ״ס בבאר שבע. הנוער צריך להעלות את הרמה ולא להיפך
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מדויק לגבי הנוער,bs war כתב:
גם אני לא מבין את ההחתמה אבל איזה מסר רע מועבר פה לשחקני הנוער? שהם לא מספיק טובים וחייבים לעלות רמה בשביל לחלום על הבוגרת? למישהו יש ספק בזה?
אבל אני מבין את ההחתמה.
חחחח מסר לשחקני הנוער..
שחקן נוער שיהיה מספיק טוב יקבל דקות ולא משנה מה יקרה. כמו דן ביטון בעונה שעברה.
בינתיים ״כוכבי״ הנוער שלנו עפים מקבוצות אמצע טבלה ומטה בלאומית.
לא משנה מה יעשו, תמיד ימצאו על מה להתלונן.
שחקן נוער שיהיה מספיק טוב יקבל דקות ולא משנה מה יקרה. כמו דן ביטון בעונה שעברה.
בינתיים ״כוכבי״ הנוער שלנו עפים מקבוצות אמצע טבלה ומטה בלאומית.
לא משנה מה יעשו, תמיד ימצאו על מה להתלונן.
אני רואה את המהלכים האחרונים של אלונה ומאושר עד הגג.
הפחד הגדול שלי היה ונותר היום שאחרי תור הזהב של הפועל באר שבע. מי יירש את מלקיסון? מי מחליף את ברדה? מי על מקומו של ראדי?
אף אחד משחקני הרכש האחרונים לא יכול בשלב הזה להיות מוזכר באותה נשימה עם מישהו מהם, אבל עצם המחשבה על הצערת הסגל וההשקעה הכספית האדירה מעידה שבעלת הבית רוצה תארים וצמרת גם בעתיד.
הפחד הגדול שלי היה ונותר היום שאחרי תור הזהב של הפועל באר שבע. מי יירש את מלקיסון? מי מחליף את ברדה? מי על מקומו של ראדי?
אף אחד משחקני הרכש האחרונים לא יכול בשלב הזה להיות מוזכר באותה נשימה עם מישהו מהם, אבל עצם המחשבה על הצערת הסגל וההשקעה הכספית האדירה מעידה שבעלת הבית רוצה תארים וצמרת גם בעתיד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
bs war כתב:
זה אכן מסר רע לנוער, אבל מתבקש המציאות למרבה הצער. הם לא ברמה של להצעיד קבוצה לאליפות והתקדמות באירופה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- simply-red
מבחינת נתונים ופוטנציאל הוא הכי קרוב(יחד עם שהר) לשחקן אירופאי.
נקווה שילמד ויפנים מה שבכר רוצה ממנו והרווחנו פה שחקן שחקן.
איך אתה מגדיר שחקן אירופאי?simply-red כתב:מבחינת נתונים ופוטנציאל הוא הכי קרוב(יחד עם שהר) לשחקן אירופאי.
פיזית, שהר נראה הרבה יותר אתלט.
- ForeverRed
הפחד שלך משותף לכולנו.Totti כתב:אני רואה את המהלכים האחרונים של אלונה ומאושר עד הגג.
דווקא בוזגלו הוא הצעיר שבחבורה, זה שאמור להוות את החוט המקשר בין דור הכוכבים הנוכחי לבין זה שיבוא אחריו.
אבל בוזגלו זה בוזגלו, הוא לא מסוגל לסחוב קבוצה ובלי קשר נמצא עם רגל וחצי מחוץ למועדון.
עם כל הכבוד לזריהן וחלאילה, כדי לייצר המשכיות היינו צריכים ללכת על דמארי. בדיוק כפי שנצטרך להילחם על עומר אצילי.
אתם מרחמים על הנוער כאילו גודל לנו שם מאור מליקסון קטן.
אלקרנוואי היחיד שעוד איכשהו בסדר בבני לוד , כל השאר על הפנים (כמובן שדן ביטון לא במשוואה שלהם , הוא הכי מצליח)
אלקרנוואי היחיד שעוד איכשהו בסדר בבני לוד , כל השאר על הפנים (כמובן שדן ביטון לא במשוואה שלהם , הוא הכי מצליח)
- The red one
למען האמת מבין כל הליגיונרים המושאלים שלנו, דודי טויטו הוא זה שיותר מבסדר. משחק קבוע בהרכב. אמנם קבוצה מקום אחרון בליגה לאומית אבל העיקר משחקהראל כתב:אתם מרחמים על הנוער כאילו גודל לנו שם מאור מליקסון קטן.

חייבים ללכת על שחקנים מוכחים שיגיעו במקום הותיקים שיעזבו כדי להמשיך להיות דומיננטיים, עד שחלאילה זריהן ואוחנה יוכלו להוביל יקח זמןForeverRed כתב: הפחד שלך משותף לכולנו.
דווקא בוזגלו הוא הצעיר שבחבורה, זה שאמור להוות את החוט המקשר בין דור הכוכבים הנוכחי לבין זה שיבוא אחריו.
אבל בוזגלו זה בוזגלו, הוא לא מסוגל לסחוב קבוצה ובלי קשר נמצא עם רגל וחצי מחוץ למועדון.
עם כל הכבוד לזריהן וחלאילה, כדי לייצר המשכיות היינו צריכים ללכת על דמארי. בדיוק כפי שנצטרך להילחם על עומר אצילי.