crazyred כתב:
הסכמתי עם הכל חוץ מהמשפט לפני האחרון. לעודד אותו זה לתת לו לגיטימציה.
מבחינתי גם כשהוא על הספסל לעודד את כולם חוץ מאותו (ולא להימנע מלעודד מחליפים כפי שנעשה בתחילת העונה).
שיטת הפוך על הפוך עובדת תמיד במקרים האלו.
הוא חושב שאנחנו טמבלים? נעודד לפני משחק, לא נכתיר אותו ולא נצא עליו. באמצע כזה..
הוא מחפש סיבות להפלט מפה ולהאשים את כולם חוץ מאת עצמו.
ואם נמשיך בדרך העידוד ומאור יעזוב. אז הצהרה: הוא גמר לעצמו את הקריירה בגיל 29. ובנוסף לא גמרנו את הקבוצה שלנו מבפנים (שזה יותר חשוב)
כמה אפשר להתייחס לבנאדם הילדותי הזה? זה לא נתפס האיש לא יכול בלי ליצור מריבות.
אבל תמשיכו להבליג בכל זאת הילד ענק, הבדיחה על חשבונכם. חרא על כל המשפחה הזאת.
אלדר כתב:
שיטת הפוך על הפוך עובדת תמיד במקרים האלו.
הוא חושב שאנחנו טמבלים? נעודד לפני משחק, לא נכתיר אותו ולא נצא עליו. באמצע כזה..
הוא מחפש סיבות להפלט מפה ולהאשים את כולם חוץ מאת עצמו.
ואם נמשיך בדרך העידוד ומאור יעזוב. אז הצהרה: הוא גמר לעצמו את הקריירה בגיל 29. ובנוסף לא גמרנו את הקבוצה שלנו מבפנים (שזה יותר חשוב)
אני פשוט לא חושבת שההקשרים הללו יעשו בראש, בעיקר בראש שלו. מבחינתו "הנה מעודדים אותי, אני יכול לעשות את זה עוד אלף פעם ויסלחו לי".
יותר מזה - לעודד אותו יוציא את הבוז גם מאנשים שלא תכננו לבוא ולשרוק לו. אז יש מצב שדווקא זה יגמור את הקבוצה מבפנים.
אהבתי את המחשבה, אני פשוט לא חושבת שזה יעבוד בפועל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
South Boy כתב:כמה אפשר להתייחס לבנאדם הילדותי הזה? זה לא נתפס האיש לא יכול בלי ליצור מריבות.
מעניין לי תביצה בוזגלו ואבא שלו.
אני מסתכל על המטרות שיש להפועל ב"ש ואינטרסנט אך ורק להם.
היום אנחנו במצב שרק אנחנו יכולים לבעוט לעצמנו בבקך ולאבד אליפות.
חייבים להישאר מפוקסים למען המטרה,לנשוך שפתיים ובסוף העונה שיזדיין מפה.
אבל אך ורק שנשיג את כל מטרותינו שהם:4 תארים בעונה אחת ושמינית גמר הליגה האירופית.
crazyred כתב:
אני פשוט לא חושבת שההקשרים הללו יעשו בראש, בעיקר בראש שלו. מבחינתו "הנה מעודדים אותי, אני יכול לעשות את זה עוד אלף פעם ויסלחו לי".
יותר מזה - לעודד אותו יוציא את הבוז גם מאנשים שלא תכננו לבוא ולשרוק לו. אז יש מצב שדווקא זה יגמור את הקבוצה מבפנים.
אהבתי את המחשבה, אני פשוט לא חושבת שזה יעבוד בפועל.
לעולם לא נדע... במגרש כל אחד מושך לכיוון שלו ואין אחדות בדיעות או קו מנחה מלבד הדרומי.
South Boy כתב:מתי הוא ימות כבר? כמה אפשר להתייחס לבנאדם הילדותי הזה? זה לא נתפס האיש לא יכול בלי ליצור מריבות.
בוא תגיד מה אתה מציע כרגע ומה ניתן לעשות בנידון לדעתך
avivgolan כתב:
בוא תגיד מה אתה מציע כרגע ומה ניתן לעשות בנידון לדעתך
להוקיע את האיש הזה מהכדורגל, לתבוע על הוצאת דיבה לא להכנס למו"מ עם הבן שלו כל עוד הוא הסוכן להושיב את הבן שלו ביציע אם האבא הדוחה שלו לא סותם את הפה, לא חסר דברים.
לא הוא ולא הבן שלו עושים לנו טובה שהם נמצאים פה, המינימום שמצפים ממנו בתור "סוכן" זה לשמור על ממלכתיות ואם גם את זה הוא לא יודע לעשות לא משנה כמה הבן שלו מוכשר הוא צריך לקבל תגובה הולמת.
South Boy כתב:
להוקיע את האיש הזה מהכדורגל, לתבוע על הוצאת דיבה לא להכנס למו"מ עם הבן שלו כל עוד הוא הסוכן להושיב את הבן שלו ביציע אם האבא הדוחה שלו לא סותם את הפה, לא חסר דברים.
לא הוא ולא הבן שלו עושים לנו טובה שהם נמצאים פה, המינימום שמצפים ממנו בתור "סוכן" זה לשמור על ממלכתיות ואם גם את זה הוא לא יודע לעשות לא משנה כמה הבן שלו מוכשר הוא צריך לקבל תגובה הולמת.
כמה שלא נעים להודות בזה, לפחות עד סוף העונה אנחנו צריכים את מאור בוזגלו בדיוק כמו שהוא צריך אותנו.
לאבד בחלון אחד את ויטור, לוסיו, שבתאי ובוזגלו זה יותר מדי.
ללכת עכשיו למלחמת התשה במאני טיים של העונה יכול לעלות לנו באליפות.
אדום זקן כתב:
מעניין לי תביצה בוזגלו ואבא שלו.
אני מסתכל על המטרות שיש להפועל ב"ש ואינטרסנט אך ורק להם.
היום אנחנו במצב שרק אנחנו יכולים לבעוט לעצמנו בבקך ולאבד אליפות.
חייבים להישאר מפוקסים למען המטרה,לנשוך שפתיים ובסוף העונה שיזדיין מפה.
אבל אך ורק שנשיג את כל מטרותינו שהם:4 תארים בעונה אחת ושמינית גמר הליגה האירופית.
לתת לבוזגלו להמשיך עד סוף השנה בלי חוזה זה כמו לתת לנערה במחזור להוביל גדוד של גולני למבצע בעורף האויב
או שמחתימים אותו על חוזה ארוך טווח עכשיו ( מה שאני אישית מעדיף) או שמעיפים את התחת שלו ליציע