מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
גם לתת לו לשחק, לצבור מומנטום ולהפוך לאחד השחקנים החמים בארץ רק בשביל שיעבור לחיפה או מכבי דקה אחרי מחזור הסיום יעשה נזק עצום, תדמיתית ומקצועית.
אני בדעה שאם יש עליו הצעה לשחרר מיד. אם אין, אז עד תחילת מרץ במידה והוא לא חותם לעוד כמה שנים - יציע.
אני בדעה שאם יש עליו הצעה לשחרר מיד. אם אין, אז עד תחילת מרץ במידה והוא לא חותם לעוד כמה שנים - יציע.
בוזגלו בימים כאלו לא רואה כלום חוץ מחוזה לבוזגלו, כל השאר מסביב זה חור שחוראדום זקן כתב: קשה לי להאמין שהוא יאריך כאן חוזה ולזרוק אותו ליציע לא ישרת שום מטרה אלה רק יעשה נזק.
כל פעולה שהוא עושה קשורה לחוזה העתידי שלו/ לקלטת
אז או שמרגיעים אותו עם חוזה או שנותנים לו להיות אחראי שזרוע עד סוף העונה
לכל אלה שכל כך להוטים לבעוט את בוזגלו ליציע, שאלה לי אליכם, נניח שמליקסון נפצע לתקופה כזאת או אחרת, עם מי רצים לאליפות?
- simply-red
מה אכפת לי שהפעולו שלו לקלטת או לחוזה אם הפעולות האלה יעזרו לי לזכות באליפות?ns75 כתב:
בוזגלו בימים כאלו לא רואה כלום חוץ מחוזה לבוזגלו, כל השאר מסביב זה חור שחור
כל פעולה שהוא עושה קשורה לחוזה העתידי שלו/ לקלטת
אז או שמרגיעים אותו עם חוזה או שנותנים לו להיות אחראי שזרוע עד סוף העונה
תפסיקו לחשוב כמו ילדות עם קוקיות.. זה ביזנס, אנחנו צריכים לדעת להפיק את המקס' מבוזגלו בכל שנייה שהוא במועדון, מה יהיה בסוף העונה לא מעניין בשיט כרגע.
מה רע ברן רוביו?bs war כתב:לכל אלה שכל כך להוטים לבעוט את בוזגלו ליציע, שאלה לי אליכם, נניח שמליקסון נפצע לתקופה כזאת או אחרת, עם מי רצים לאליפות?
אני להוט להחתים אותו לעוד 3-5 שנים, אבל מיידbs war כתב:לכל אלה שכל כך להוטים לבעוט את בוזגלו ליציע, שאלה לי אליכם, נניח שמליקסון נפצע לתקופה כזאת או אחרת, עם מי רצים לאליפות?
אם לא מסתדר אז עדיף שישב ביציע, כי המירמור שלו ושל אבא שלו עלולים לגרום יותר נזק מהתועלת שהוא יביא בתקופה הזאת
לשים אותו ביציע חצי עונה זה הרבה מעבר למירמור. זה יוביל לפיצוץ של ממש ולהרבה יותר בלאגן ורעשns75 כתב:
אני להוט להחתים אותו לעוד 3-5 שנים, אבל מייד
אם לא מסתדר אז עדיף שישב ביציע, כי המירמור שלו ושל אבא שלו עלולים לגרום יותר נזק מהתועלת שהוא יביא בתקופה הזאת
לא הבנתbs war כתב:
לשים אותו ביציע חצי עונה זה הרבה מעבר למירמור. זה יוביל לפיצוץ של ממש ולהרבה יותר בלאגן ורעש
או שסוגרים איתו עכשיו ( בחודש הקרוב) או שאומרים לו תודה רבה לך שב ליד אמא ואבא, אתה לא שחקן הפועל ב״ש יותר, ובזה מסתיימת הסאגה.
לא נמאס לכם להתעסק בזה?
לפעמים נדמה שהאוהדים שלנו דווקא נהנים מכל זה.
לפעמים נדמה שהאוהדים שלנו דווקא נהנים מכל זה.
avivgolan כתב:
מה רע ברן רוביו?
אתה מסתלבט?
רן רובין היה איתי בילדים והוא לא היה יותר טוב ממני.
הוא שחקן בינוני מאוד שאין לו מה לחפש במועדון כמו שלנו וכל הכבוד לאבא שלו שדחף אותו.
הוא לא משחק בעמדה של בוזגלו והוא לא יכול להוות תחליף ראוי בכלל.
דר משופרE.H.A כתב:
אתה מסתלבט?
רן רובין היה איתי בילדים והוא לא היה יותר טוב ממני.
הוא שחקן בינוני מאוד שאין לו מה לחפש במועדון כמו שלנו וכל הכבוד לאבא שלו שדחף אותו.
הוא לא משחק בעמדה של בוזגלו והוא לא יכול להוות תחליף ראוי בכלל.
מי דר משופר?אדום זקן כתב: דר משופר
חבר שלי.E.H.A כתב:
מי דר משופר?
רופא שיניים מדופלם.
גם הוא לא מחזיק מרן רובין.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איך לעזאזל הגעתם לדיון על רן רובין באמצע דיון על מאור ויעקב בוזגלו'ס?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אדום זקן כתב: חבר שלי.
רופא שיניים מדופלם.
גם הוא לא מחזיק מרן רובין.
אתה מחזיק מרן רובין?