רועי גורדנה שופך את הלב
Re: רועי גורדנה שופך את הלב
אף פעם לא הבנתי את העניין הזה ש"לשחקן יש מספר שנים מוגבל" להרוויח כסף, אני לא מכיר איזה חוק שאומר שלשחקן שפורש אסור יותר לעבוד במהלך חייו.a-t כתב:יש פה הרבה שבקלות מוותרים על 100 אלף דולר. קל לתת עצות שלא מדובר בכסף שלך. אבל כמו שכבר ציינו לשחקן יש מספר שנים מוגבל של משחק ואם אני לא טועה השכר החיציוני בליגת העל הוא 60 אלף לשנה אם לא פחות. לכן מבחינה כלכלית הוא עשה החלטה נכונה גם אם זה אומר שארבע שנים מעכשיו הוא יהיה בקבוצת תחתית בליגת העל ואז כמה שנים בלאומית
חלאס לרחם עליהם כאילו הם מסכנים שיש להם רק 10 שנים להרוויח כסף.
מאחל לך כל החיים את הזמן הפנוי שיש להם ביממה, זמן שבו הם יכולים לרכוש השכלה/מקצוע/לפתח עסקים.
שכחת להוסיף " רועי גורדה חי בסרט, וקיבל עשרות אלפי שקלים בחודש על גרבוץ ביצים"nir767676 כתב:יש לך טעות כתיב בכותרת אחי
כותבים את זה "רועי גורדנה חי בסרט"
אם הוא באמת היה רוצה לשחק הוא היה עובר כבר בקיץ.
מסכים, בגיל פרישה יש להם מקפצה לחיים שלרובנו לא תהיה גם עשר שנים אחרי, וזה כולל בית, כסף וכו.xboy כתב: אף פעם לא הבנתי את העניין הזה ש"לשחקן יש מספר שנים מוגבל" להרוויח כסף, אני לא מכיר איזה חוק שאומר שלשחקן שפורש אסור יותר לעבוד במהלך חייו.
מאחל לך כל החיים את הזמן הפנוי שיש להם ביממה, זמן שבו הם יכולים לרכוש השכלה/מקצוע/לפתח עסקים.
כולם שם עושים מן הסתם קריירה שנייה ולרובם יש זמן לעשות תואר ראשון ושני בפתוחה תוך כדי.
+1xboy כתב: אף פעם לא הבנתי את העניין הזה ש"לשחקן יש מספר שנים מוגבל" להרוויח כסף, אני לא מכיר איזה חוק שאומר שלשחקן שפורש אסור יותר לעבוד במהלך חייו.
לקחו לו את הכסף? על הוא בעצם בוכה?a-t כתב:יש פה הרבה שבקלות מוותרים על 100 אלף דולר. קל לתת עצות שלא מדובר בכסף שלך. אבל כמו שכבר ציינו לשחקן יש מספר שנים מוגבל של משחק ואם אני לא טועה השכר החיציוני בליגת העל הוא 60 אלף לשנה אם לא פחות. לכן מבחינה כלכלית הוא עשה החלטה נכונה גם אם זה אומר שארבע שנים מעכשיו הוא יהיה בקבוצת תחתית בליגת העל ואז כמה שנים בלאומית
אפשר לחשוב שהוא הוחזק בשבי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+1xboy כתב: אף פעם לא הבנתי את העניין הזה ש"לשחקן יש מספר שנים מוגבל" להרוויח כסף, אני לא מכיר איזה חוק שאומר שלשחקן שפורש אסור יותר לעבוד במהלך חייו.
כשבזוגלו דיבר כנגד המועדון כעסתי עליו אך בניגוד למקרה הזה אני חושב שהמועדון היה לא בסדר עם גורדנה.
העונה הוא לא קיבל מספיק צ'אנסים, לא קיבל כבוד בסיסי, רצה להגיע לסן סירו על חשבונו ואפילו כאן לא הסכימו לו, פשוט ביזיון איך שהתנהגו אליו!
לאט לאט אנחנו מתחילים להצטייר כמועדון לא סבלני ונחמד בקרב התקשורת והאוהדים בארץ.
העונה הוא לא קיבל מספיק צ'אנסים, לא קיבל כבוד בסיסי, רצה להגיע לסן סירו על חשבונו ואפילו כאן לא הסכימו לו, פשוט ביזיון איך שהתנהגו אליו!
לאט לאט אנחנו מתחילים להצטייר כמועדון לא סבלני ונחמד בקרב התקשורת והאוהדים בארץ.
אוי ואבוי לנו, אנחנו לא נחמדים לגורדנה.E.H.A כתב:כשבזוגלו דיבר כנגד המועדון כעסתי עליו אך בניגוד למקרה הזה אני חושב שהמועדון היה לא בסדר עם גורדנה.
לא היתי מזלזל במה שהוא אמר.nir767676 כתב: אוי ואבוי לנו, אנחנו לא נחמדים לגורדנה.
לפעמים הרצון לנצח גורם לדרוס אנשים טובים בדרך
וזה נוגד את הערכים שלנו ושל אלונה
המועדון יכל להתנהל טוב יותר במקרה שלו
קודם כל אני חושב שזה אמור לעניין לנו את הביצה מה שאר האוהדים מהתקשורת חושבת עלינו, תצא מהצורך הזה להיות חביב על כולם, אני רוצה לקחת תארים לא להיות נערת החן, אין מה לחפש הכרה מבחוץ, הכרה לוקחים דרך תארים, אם אלונה הייתה נחמדה היינו היום עם אלישע.E.H.A כתב:כשבזוגלו דיבר כנגד המועדון כעסתי עליו אך בניגוד למקרה הזה אני חושב שהמועדון היה לא בסדר עם גורדנה.
שנית הוא קיבל מספיק צאנסים עד אמצע עונה שעברה עד שהחליטו שהוא לא מספיק טוב והשאילו אותו למכבי פת, למה שיקבל עוד צאנסים? הייתה לו את ההצעה הזאת מבני יהודה תחילת העונה והוא ויתר בשביל כסף, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
שורה תחתונה אתם לא יודעים ולא שמעתם את שני הצדדים אז אני לא מבין על סמך מה אתה ואחרים מבקרים את המועדון.
אתה מדבר כאילו הוא עם התאמן עם הנערים והלינו לו שכר, שחקן בכיין, טב שהלך וביחד איתו כל הבינוניים.
יש צוות מקצועי שהחליט שגורדנה לא חלק מהמערכת שהוא בונה,אמרו לו,הבהירו לו והוא ידע מצויין שהוא לא בתכניות עוד משנה שעברה.
זה שהיה לו נוח להתרפד כל חודש ב80,000 שקל נטו,לרכוש קצת נכסים ולהמשיך לשבת בצד זו בעיה שלו.
מעניין שהוא התעורר בינואר והבין שסוף שנה הוא מסיים חוזה ואף אחד לא ייגע בשחקן שלא משחק שנתיים אז החליט לוותר קצת ולחזור לגלגל 4 חודשים לפני תום העונה.
ושוב תסבירו לי בבקשה מה הקשר בין זה לבין ללכלך על המקום שהאכיל אותך שלוש שנים?
זה שהיה לו נוח להתרפד כל חודש ב80,000 שקל נטו,לרכוש קצת נכסים ולהמשיך לשבת בצד זו בעיה שלו.
מעניין שהוא התעורר בינואר והבין שסוף שנה הוא מסיים חוזה ואף אחד לא ייגע בשחקן שלא משחק שנתיים אז החליט לוותר קצת ולחזור לגלגל 4 חודשים לפני תום העונה.
ושוב תסבירו לי בבקשה מה הקשר בין זה לבין ללכלך על המקום שהאכיל אותך שלוש שנים?
מילא פסקה בהרבה מילים מלאות אוויר ונתן דוגמא אחת ליחס לא מכבד בכך שלא טס עם הקבוצה לסן סירו על חשבונו.אלדר כתב:
לא היתי מזלזל במה שהוא אמר.
לפעמים הרצון לנצח גורם לדרוס אנשים טובים בדרך
וזה נוגד את הערכים שלנו ושל אלונה
המועדון יכל להתנהל טוב יותר במקרה שלו
הבן אדם העדיף לשבת על התחת במקום לעבור קבוצה בשכר נמוך יותר ואנחנו צריכים לצ'פר אותו בטיסות שימרמר את השחקנים סביבו?
לא מבין את הרציונל הזה של לקחת דוגמא אחת, גרועה, ולבנות תזה של מועדון רשע שבפועל ההפך הוא הנכון
- ForeverRed
לא כואב לי עליו אפילו קצת.
לא מוצא אפילו טיפת בעייתיות בהתנהלות המועדון.
השחקן לא נספר מקצועית לאחר שנאמר לו בצורה הכי ברורה, שחור על גבי לבן, שהוא לא חלק מהתכניות.
למה בדיוק הוא ציפה? שמאמן שלא מוציא אותו למחנה אימונים יחליט פתאום להכניס אותו לרוטציה?
לא רק שגורדנה החליט להישאר, הוא גם לא הסכים לוותר על שקל ולעבור לקבוצה אחרת, ועל הדרך הפיל עסקאות שעלו לאלונה ביוקר רב בהמשך.
הסיפור עם סן סירו נועד ללמד את גורדנה לקח. לא באת לקראתנו? לך תחפש את החברים שלך.
לא מוצא אפילו טיפת בעייתיות בהתנהלות המועדון.
השחקן לא נספר מקצועית לאחר שנאמר לו בצורה הכי ברורה, שחור על גבי לבן, שהוא לא חלק מהתכניות.
למה בדיוק הוא ציפה? שמאמן שלא מוציא אותו למחנה אימונים יחליט פתאום להכניס אותו לרוטציה?
לא רק שגורדנה החליט להישאר, הוא גם לא הסכים לוותר על שקל ולעבור לקבוצה אחרת, ועל הדרך הפיל עסקאות שעלו לאלונה ביוקר רב בהמשך.
הסיפור עם סן סירו נועד ללמד את גורדנה לקח. לא באת לקראתנו? לך תחפש את החברים שלך.
לא מאשים את המועדון בשום דבר אחיnir767676 כתב: מילא פסקה בהרבה מילים מלאות אוויר ונתן דוגמא אחת ליחס לא מכבד בכך שלא טס עם הקבוצה לסן סירו על חשבונו.
הבן אדם העדיף לשבת על התחת במקום לעבור קבוצה בשכר נמוך יותר ואנחנו צריכים לצ'פר אותו בטיסות שימרמר את השחקנים סביבו?
לא מבין את הרציונל הזה של לקחת דוגמא אחת, גרועה, ולבנות תזה של מועדון רשע שבפועל ההפך הוא הנכון
רק אומר שאפשר ללמוד מזה לפעמים הבאות
זה שהוא עצלן ואין לו כושר ל40 דקות זה ידוע