מה זה הטיעון הזה?delta7 כתב: מה הוא שולחן? לא בא לו לעבור ל(כמעט) דרום לבנון. הייתי שמח לו הסכים אבל הסירוב בהחלט לגיטימי בעיני.
רועי גורדנה שופך את הלב
- The red one
Re: רועי גורדנה שופך את הלב
ראה תשובתי לאדום זקן.ForeverRed כתב: יש גוגל. כנס לבדוק.
איזי היה מוכן לשלם דמי העברה + להשוות שכר + להבטיח עתיד מקצועי טוב יותר.
ההתעקשות של גורדנה להישאר עלתה לאלונה מאות אלפי, אולי אפילו מיליוני שקלים. כל זה בזמן שהוא יודע שהוא לא חלק מהתכניות המקצועיות.
תסלח לי שאני לא מרחם עליו.
המועדון עמד בכל ההתחייבויות ואין סיבה שיעשה דבר וחצי דבר מעבר בסיטואציה כזאת.
בעניין רחמים או טענה לגבי המועדון: גם אני לא מרחם עליו, בחר את בחירותיו (שהן לגיטימיות בעיני), בסך הכל טענתי שיכלנו להתנהל טוב יותר וחכם יותר (וגם לחסוך כסף) והסברתי מדוע. סטו.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 20 ינואר 2017, 20:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
איך היית מגיב אם המעסיק שלך, איתו יש לך הסכם ל-X זמן קדימה היה שולח אותך לעבוד אצל מישהו אחר בקצה הרחוק, רחוק של המדינה?The red one כתב: מה זה הטיעון הזה?
לא נראה לי שהיית מקבל זאת בהבנה וברוח טובה.
גם אם כן, הכל טובשמעון א כתב: לא התכוונתי אליך אחי

- ForeverRed
אוקיי, אז שישאר. אבל שלא יפתח את הפה ג'ורה שלו אחר כך כאילו שמישהו חייב לו משהו.delta7 כתב: איך היית מגיב אם המעסיק שלך, איתו יש לך הסכם ל-X זמן קדימה היה שולח אותך לעבוד אצל מישהו אחר בקצה הרחוק, רחוק של המדינה?
אם אני שם את עצמי במקום אלונה גם אני לא לוקח אותו למילאנו. על ההתנהלות שלו לא מגיע לו שום פרס.
- The red one
המעסיק לא שלח. המעסיק לא מעוניין, ויש הנחות לעובד על השולחן. זו לו אלונה שקבעה לו "אתה הולך לקריית שמונה או כלום". זו בחירה של גורדנה האם לעבור.delta7 כתב: איך היית מגיב אם המעסיק שלך, איתו יש לך הסכם ל-X זמן קדימה היה שולח אותך לעבוד אצל מישהו אחר בקצה הרחוק, רחוק של המדינה?
ברגע שהוא בחר לא לעבור, וזה לא משנה אם זה לקריית שמונה או לרעננה, אין לו שום זכות להתלונן אחר כך.
מסכים עם השורה הראשונה, לגבי השניה כבר כתבתי שזה לדעתי קטנוני.ForeverRed כתב: אוקיי, אז שישאר. אבל שלא יפתח את הפה ג'ורה שלו אחר כך כאילו שמישהו חייב לו משהו.
אם אני שם את עצמי במקום אלונה גם אני לא לוקח אותו למילאנו. על ההתנהלות שלו לא מגיע לו שום פרס.
קראת איפשהו שטענתי שיש לו זכות להתלונן?The red one כתב: המעסיק לא שלח. המעסיק לא מעוניין, ויש הנחות לעובד על השולחן. זו לו אלונה שקבעה לו "אתה הולך לקריית שמונה או כלום". זו בחירה של גורדנה האם לעבור.
ברגע שהוא בחר לא לעבור, וזה לא משנה אם זה לקריית שמונה או לרעננה, אין לו שום זכות להתלונן אחר כך.
כל שטענתי הוא שיכולנו להתנהל טוב יותר והסברתי היכן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בדרך כלל אני מעדיף לא לצטט אותך אבל הקישור לא תקין.
דווקא מסקרן לדעת על מה הכתבה מדברת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מצליח לתת לינק...הכתבה על שבתאי
- The red one
עדיין לא תקין. יש בעיה בהטמעה של לינקים מספורט 1 בפורום
נו בחייאת.דר אדום בנשמה כתב:בדרך כלל אני מעדיף לא לצטט אותך אבל הקישור לא תקין.
דווקא מסקרן לדעת על מה הכתבה מדברת.
אם הוא רושם תלמד גורדנה מה זה אומר?
ששבתאי מתלבט איזה ביטוח לעשות לרכב?
אז מה היה חסר לך כדי לקבל יותר קרדיט ודקות?
"שברק בכר היה רוצה יותר", אומר בחיוך, "נוצר מצב של עומס בשחקני התקפה בקבוצה, ואני סוג של נתקעתי באמצע כי אני לא במאה אחוז שחקן התקפה וכך גם בהגנה. לברק כנראה לא היה צורך בשחקן כזה ולכן נדחקתי לספסל ולפעמים ליציע. אני מבין שהכל מקצועי והתוצאות גם מדברות בעד עצמן. קיבלתי את זה בהבנה ולקחתי בחשבון כשהגעתי שיכול להיות שלא אשחק ואעבור למקום שירצו אותי בו".
"שברק בכר היה רוצה יותר", אומר בחיוך, "נוצר מצב של עומס בשחקני התקפה בקבוצה, ואני סוג של נתקעתי באמצע כי אני לא במאה אחוז שחקן התקפה וכך גם בהגנה. לברק כנראה לא היה צורך בשחקן כזה ולכן נדחקתי לספסל ולפעמים ליציע. אני מבין שהכל מקצועי והתוצאות גם מדברות בעד עצמן. קיבלתי את זה בהבנה ולקחתי בחשבון כשהגעתי שיכול להיות שלא אשחק ואעבור למקום שירצו אותי בו".
אדום זקן כתב: נו בחייאת.
אם הוא רושם תלמד גורדנה מה זה אומר?
ששבתאי מתלבט איזה ביטוח לעשות לרכב?