עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
הלוואי מימר יחזור להיות עוזר מאמן אצלנו, נראה כאילו הוא ובכר משלימים אחד את השני.

האמת? נראה כמו אלישע לוי עם שיער קצוץ.
אני שומע אותו מתראיין וגם היום שמעתי אותו בחדשות הספורט, הבנאדם אחד מגנבי הדעת הכי גדולים שראיתי, לא מפסיק לתרץ ולבוא בתלונות לכל העולם חוץ מעצמו, כל הזמן בוכה על שופטים, אני פשוט מתעב אנשים שמתחבאים מאחורי קלישאות ולא מסוגלים לקחת אחריות.
לא חושב שעמדת עוזר המאמן היא כזאת קריטית עם כל הכבוד, נוסבאום אישיות מאוד חיובית עם ניסיון בכדורגל וזה מה שחשוב, לא צריך יותר מזה ובטח שלא להחליף אותו במישהו אחר.
אני שומע אותו מתראיין וגם היום שמעתי אותו בחדשות הספורט, הבנאדם אחד מגנבי הדעת הכי גדולים שראיתי, לא מפסיק לתרץ ולבוא בתלונות לכל העולם חוץ מעצמו, כל הזמן בוכה על שופטים, אני פשוט מתעב אנשים שמתחבאים מאחורי קלישאות ולא מסוגלים לקחת אחריות.
לא חושב שעמדת עוזר המאמן היא כזאת קריטית עם כל הכבוד, נוסבאום אישיות מאוד חיובית עם ניסיון בכדורגל וזה מה שחשוב, לא צריך יותר מזה ובטח שלא להחליף אותו במישהו אחר.
הסיפור של חיפה נגמר, ת"א תנצחשמעון א כתב:שמע, חיפה אחרי 4 הפסדים רצופים. משחק אחרון תבוסה קשה מאוד. אני חושב שחיפה יעלו כמו רוצחים למשחק הזה. במיוחד אחרי ה 6-0 של עונה קודמת.
אם מכבי ת"א עדיין תצליח לנצח אותם ועוד בסמי עופר, אחרי כל השבוע הקשה שחיפה עוברים עכשיו, אז אנחנו בבעיה קשה.
מקווה שאתה טועה, אחי. אחרת אנחנו בצרות צרורות.שיש כתב: ת"א תנצח
הלוואי ואני אטעה, כרגע חיפה לא מסוגלת לנצח את הנוער במשחקון פנימישמעון א כתב: מקווה שאתה טועה, אחי. אחרת אנחנו בצרות צרורות.
- ForeverRed
אתם באמת מצפים מחיפה להוציא משהו ממכבי?
חחחחחחח
חחחחחחח
נהיה בצרות כי הם ינצחו את חיפהלה? עד כמה שאני זוכר עדיין יש לנו יתרון ויתרון לא קטן עליהם.שמעון א כתב: מקווה שאתה טועה, אחי. אחרת אנחנו בצרות צרורות.
זאת הבעיה בפער הפסיכי שפתחנו עליהם בתחילת העונה אנשים חשבו שככה זה ישאר עד המחזור האחרון וגם אם הם הקטינו אותו בכמה נקודות זה נראה כמו סוף העולם לאנשים. זה היה מובן מאליו שאנחנו לא ננצח עד סוף העונה והם לא היו נראים כמו שנראו עם שוטא עד סוף העונה, לא ריאלי לחשוב שהפער היה נשאר 10 עד הסוף אבל גם פער 6 לכשעצמו זאת נקודת פתיחה מדהימה. הכול תלוי בנו, כמו בעונה שעברה. הם לא פאקטור בכלל כל עוד נעשה את העבודה, הם תלויים בנו ולא ההיפך.
זהבי האריך חוזה וירוויח 10 מיליון דולר לעונה. הזוי
- The red one
דוד מנגה חתם באשקלון.
אם הוא בכושר זה יכול להיות קריטי למאבקי הירידה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:דוד מנגה חתם באשקלון.
לגמרי.
והלוואי ויצליח להשאיר אותם, למרות שזה נראה כ-כרוניקה של ירידה ידועה מראש.
אגב - כבר 23 שנה שאשקלון מזגזגת בין הליגה הראשונה לשלישית - 7 עליות ו-5 ירידות מעונת 92/93 עד אשתקד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חסרא על גון דה וולףאורי אדום בנשמה כתב:
לגמרי.
והלוואי ויצליח להשאיר אותם, למרות שזה נראה כ-כרוניקה של ירידה ידועה מראש.
אגב - כבר 23 שנה שאשקלון מזגזגת בין הליגה הראשונה לשלישית - 7 עליות ו-5 ירידות מעונת 92/93 עד אשתקד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לכאורה שחקן גמור.The red one כתב:דוד מנגה חתם באשקלון.
ברשצקי נראה לא רע נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
הוא שחקן מעולה בלי קשר,Totti כתב:ברשצקי נראה לא רע נגד אחת הקבוצות הטובות בליגה
אבל חסר לו פיזיות ולדעתי זו זריקה מוקדמת למים העמוקים בשבילו (אם כי פחות מעמית ביטון)
טכניקה לא רעה והכל..אבל אין סיכוי ששחקן בעל מימדים פיזיים כאלה יצליח ברמת צמרת ליגת העל