בוא לא ניחסף. לא בוזגלו הוא הסיבה שהקבוצה נראית ככה והקהל לא עד כדי כך מפולג כדי שזה יהרוס עונה שלמההראל כתב:איך שחקן אחד יכול להרוס לנו עונה חלומית .... ועוד יש אנשים שרוצים שהוא ישאר.
גם עם 200 גולים ו 22135971 בישולים זה לא שווה את היחס שלו כלפינו וכלפי הקבוצה והיחס הכללי שלו.
מאור בוזגלו
- The red one
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
דבר ראשון אני יושב במערביגדי כתב:
תרים את הכפפה ותקים אירגון אוהדים במזרחי. זה נראה שיש הרבה חברים פוטנצאליים לאירגון שלכם. תשירו למי שאתם רוצים ותעשו פריסות.
אני הראשון שיתרום לכם למנואלה.
בנתיים הארגון שלנו הוכיח פעם אחר פעם שהוא לביקורת ואגו זה לא הדבר שמעניין אותו.
זה לא הארגון שקילל את בוזגלו לא השבוע ולא בכל פעם שהוא נעלב.
אני גם עודדתי אותו בשבת עד שהוא הגיע אליי עם התנועה שאומרת לי שהוא לא סופר אותי.
בחיים לא אקלל אותו ובמידה והארגון ישנה את דעתו אני מייד יתייצב מאחוריו.
לצערי, כל החלטה שהייתהמתקבלת הייתה נענת באותן תגובות. כולם חכמים. חלק מהיותך שייך לארגון זה לקבל החלטה גם אם אתה לא מסכים (אני לא בטוח שההחלטה נכונה אבל מי כן בטוח?). ביקורת בטעם היא דבר מבורך. בנתיים אני רואה רק זלזול וגרוע מכך.
הקהל שלנו לא טוב יותר מאף קהל בארץ. בסופו של דבר הוא כמו האחרים מורכב מעם ישראל לטוב ולרע. ההבדל נעוץ בדבר אחד: החומר האנושי ממנו מורכבת ההנהגה של הארגון.
סומך עליהם ולא על כיכר הפייסבוק
דבר שני בכל משחק אני תורם לאירגון וגם למנואלה תרמתי.
הה שאני לא שייך לאירגון כי אני לא מאמין בדבר הזה מעולם לא ההית שותף לאף אירגון שהיה לא קריזי,סאוט, קאמלס
אני מאמין באוהד הפועל באר שבע קודם כל אף אחד לא יקבע לי ולאף אוהד אם לשיר או לא.
אני יעשה מה שאני חושב שנכון
אף אחד לא גורע ממה שהאירגון עושה הוא הרים אותנו 10 רמות למעלה בכל הקשור לשירים תפאורה אבל לא בגלל זה צריך לעמוד דום בכל פעם שיבקשו
האירגון הוכיח הרבה פעמיים דאגה לאוהדים בנושא הכרטיסים בארץ ובחול והתנדבות בכל מיני פעילויות
לדעתי ההודעה שלהם תגרום קרע גדול יותר בקהל יכול להיות שאני טועה
לנושא בוזגלו לא רואה דברים טובים עדיף כבר עכשיו למכור אותו כי להמשייך פה תחצי עונה הקרובה לא יעשה טוב לאף צד
זה שי !

- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
שי אתה עיוור חביבי עיוור תפסיק להגן על בוזגלו ולתקוף את ברדה
או שאתה נגד ההתנהגות של שתיהם או שאתה בעד אתה לא יכול אחד להצדיק ואחד לגנות זה לא עובד ככה.
בוזגלו הוא ילד ז** שגרם לפילוג בקהל ואנרגיות שלילות בטרנר
בעונה חלומית שאנחנו רצים לכל התארים.
אז אל תזיין במוח מה עשו לו מה עשו .
או שאתה נגד ההתנהגות של שתיהם או שאתה בעד אתה לא יכול אחד להצדיק ואחד לגנות זה לא עובד ככה.
הוא חלק מזה.The red one כתב: בוא לא ניחסף. לא בוזגלו הוא הסיבה שהקבוצה נראית ככה והקהל לא עד כדי כך מפולג כדי שזה יהרוס עונה שלמה
זה נכון שהוא לא הגורם היחיד,אבל שזה מתווסף לשאר הדברים שדיברנו אז בהחלט שזה מזיק.
- The red one
לגמריי נכון אבל לא "איך שחקן אחד יכול להרוס לנו עונה חלומית"אדום זקן כתב: הוא חלק מזה.
זה נכון שהוא לא הגורם היחיד,אבל שזה מתווסף לשאר הדברים שדיברנו אז בהחלט שזה מזיק.
מגנה את שניהם אבל לא יכול להיות שמאחד התעלמו ואחד יקללו ויגדפו אותוRed Temple כתב:שי אתה עיוור חביבי עיוור תפסיק להגן על בוזגלו ולתקוף את ברדה
אני ישאל אותך שאלה עשית משהו לא בסדר התנצלת אחרי שאחיך קיבל קללות וגם אתה.
עלית לשחק,שריקות בוז וקללות ביציעים
דפקת גול לא תרצה להחזיר למקללים ?
תענה תאמת ואל תהיה פולטיקאי
עשה טעות הודה שעשה טעות למה לא לשיים את זה מאחור,עברנו איתו הרבה משברים מעולם הוא לא העז לבוא לקהל בגישה כזאת אחרי שער.
אולי גם אנחנו לא בסדר ושאני אומר אנחנו אני לא מתכוון למי שיושב בשקט או מעודד אותו.
יש אנשים שמהשנייה הראשונה בפתח תקווה אפילו שהוא בחוץ מקללים אותו זה אנשים ממורמרים!!!!!!
שרוצים לפרק לי תקבוצה
זה שי !

- ForeverRed
הוא לא מגן על בוזגלו, אלא טוען שהפוסט של הארגון רק ליבה את האש עוד יותר.Red Temple כתב:שי אתה עיוור חביבי עיוור תפסיק להגן על בוזגלו ולתקוף את ברדה
לאחר שיצא הפוסט כתבתי פה שאולי עדיף היה להתעלם. כל התייחסות לסיפור הזה רק מוסיפה עוד קרשים למדורה, ובכל יום שעובר מתחזקת התחושה שהיה עדיף להימנע.
צריך פשוט להתעלם מהאפס הזה.
לא לכתוב עליו, לא לדבר עליו, לא לשרוק לו בוז ולא לשיר לו שירים. להתעלם.
טוב שהוא פצוע.
כמה שיותר ישאר בחוץ יותר טוב.
לא הוא אחראי לירידה ביכולת זה נכון.
אבל הוא כן אחראי לפילוג ויש פילוג . אם מתוך 15 אלף בטרנר 11 אלף שרקו בוז לאלמוג בוזגלו זה אומר משהו
אם במושבה הוא נכנס וזוכה לשריקות בוז מלפחות אלף איש זה אומר משהו.
אם הוא כובש שער וכולם שמחים ואחרי 5 שניות לפחות שוב אלף שורקים בוז ומקללים זה אומר משהו.
ואם האירגון הוציא הודעה כזו זה גם אומר משהו.
ואם זה ימשיך ככה ושריקות בוז וקללות לשחקן הזה זה כן יפגע בקבוצה וביכולת שלה .
לא יודע אם אתה זוכר, השחקן האחרון שזכה לשריקות בוז היה השוער אוהד כהן שעשינו לו את המוות בוסרמיל עד שבסוף נשבר לו הזין וסימן לנו אצבע משולשת באמצע משחק והוחלף ורץ לחדר הלבשה שהוא מקלל את כולם .
אבל הוא כן אחראי לפילוג ויש פילוג . אם מתוך 15 אלף בטרנר 11 אלף שרקו בוז לאלמוג בוזגלו זה אומר משהו
אם הוא כובש שער וכולם שמחים ואחרי 5 שניות לפחות שוב אלף שורקים בוז ומקללים זה אומר משהו.
לא יודע אם אתה זוכר, השחקן האחרון שזכה לשריקות בוז היה השוער אוהד כהן שעשינו לו את המוות בוסרמיל עד שבסוף נשבר לו הזין וסימן לנו אצבע משולשת באמצע משחק והוחלף ורץ לחדר הלבשה שהוא מקלל את כולם .
בגלל זה עדיף להיפרד ממאור בוזגלו כבר עכשיוהראל כתב:לא הוא אחראי לירידה ביכולת זה נכון.
לא יודע אם אתה זוכר, השחקן האחרון שזכה לשריקות בוז היה השוער אוהד כהן שעשינו לו את המוות בוסרמיל עד שבסוף נשבר לו הז** וסימן לנו אצבע משולשת באמצע משחק והוחלף ורץ לחדר הלבשה שהוא מקלל את כולם .
החצי שנה שתהיה תעלה לי תלחץ דם
זה שי !

- The red one
אני לא חושב שבגלל שריקות בוז לבוזגלו משהו צריך להשתנות מקצועית בקבוצה.הראל כתב:לא הוא אחראי לירידה ביכולת זה נכון.
לא יודע אם אתה זוכר, השחקן האחרון שזכה לשריקות בוז היה השוער אוהד כהן שעשינו לו את המוות בוסרמיל עד שבסוף נשבר לו הז** וסימן לנו אצבע משולשת באמצע משחק והוחלף ורץ לחדר הלבשה שהוא מקלל את כולם .
אז אולי ייתכן והעידוד ירד ואולי ייתכן שיהיו צעקות כאלה ואחרות בקהל. זה לא משהו שאמור למנוע מהשחקנים למסור למאור או לבכר לפחד להכניס אותו.
הקבוצה כבר הוכיחה שלעיתים (בודדות) היא נסחפת אחרי הקהל ולעיתים היא לא. העידודים בתקופות החמישיות היו חלשות כבר מאיזור ה0-3 אבל בכל זאת זה לא מנע מהקבוצה לשים עוד אחד ועוד אחד. שריקות בוז וזה שלא מעודדים את בוזגלו לא צריכים לפגוע בקבוצה מקצועית ואם השחקנים נפגעים מזה אז מישהו צריך לשים לזה סוף עוד לפני שיתחיל.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נג
אני ירוץ אליהם ויעשה להם ז** ,אבל רצונות לחוד ומעשים לחוד .זה שי ! כתב: מגנה את שניהם אבל לא יכול להיות שמאחד התעלמו ואחד יקללו ויגדפו אותו
אני ישאל אותך שאלה עשית משהו לא בסדר התנצלת אחרי שאחיך קיבל קללות וגם אתה.
עלית לשחק,שריקות בוז וקללות ביציעים
דפקת גול לא תרצה להחזיר למקללים ?
תענה תאמת ואל תהיה פולטיקאי
עשה טעות הודה שעשה טעות למה לא לשיים את זה מאחור,עברנו איתו הרבה משברים מעולם הוא לא העז לבוא לקהל בגישה כזאת אחרי שער.
אולי גם אנחנו לא בסדר ושאני אומר אנחנו אני לא מתכוון למי שיושב בשקט או מעודד אותו.
יש אנשים שמהשנייה הראשונה בפתח תקווה אפילו שהוא בחוץ מקללים אותו זה אנשים ממורמרים!!!!!!
שרוצים לפרק לי תקבוצה
זה שי !
דין בוזגלו דין לכל השאר .ולא לא מעניין אותי אם האחד שכיר חרב והשני סמל שגדל במועודון .
לפי המצב אני לא רואה התקדמות לכיבוי השריפה, לההפך .
קם לו אבא אחד, שכבר עשה בלאגן במכבי תל אביב, רעש בחיפה, צרות בבלגיה והחליט שנכתוב עליו ועל הבן הגמד שלו, שעד שהגיע לבאר שבע היה שחקן של הביציים שלי, 150 עמודים.
כולנו שחקנים בהצגה של הבוזגלואים, יעקב הבמאי.
מאור חתום בקבוצה אחרת, היא לא מאירופה ולא הציעה לו 1.5 מילארד פאונד. הבמאי שומר על זה בשקט.. יש לו עוד חצי שנה ללהטט לנו על הורידים.
מאור בוזגלו לא יהיה יותר שחקן הפועל באר שבע, הניסיון הוא כל כולו לסובב את האשמה כלפי הגברת מספר 1.
מאור חתום בקבוצה אחרת, היא לא מאירופה ולא הציעה לו 1.5 מילארד פאונד. הבמאי שומר על זה בשקט.. יש לו עוד חצי שנה ללהטט לנו על הורידים.
מאור בוזגלו לא יהיה יותר שחקן הפועל באר שבע, הניסיון הוא כל כולו לסובב את האשמה כלפי הגברת מספר 1.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 24 ינואר 2017, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סוף סוף מישהו קולט את זה.Totti כתב:קם לו אבא אחד, שכבר עשה בלאגן במכבי תל אביב, רעש בחיפה, צרות בבלגיה והחליט שנכתוב עליו ועל הבן הגמד שלו, שעד שהגיע לבאר שבע היה שחקן של הביציים שלי, 150 עמודים.
מאור בוזגלו לא יהיה חותר שחקן הפועל באר שבע, הניסיון הוא כל כולו לסובב את האשמה כלפי הגברת מספר 1.
מאור סגור במקום אחר.
- ForeverRed
זה ניחוש או ידיעה?Totti כתב:קם לו אבא אחד, שכבר עשה בלאגן במכבי תל אביב, רעש בחיפה, צרות בבלגיה והחליט שנכתוב עליו ועל הבן הגמד שלו, שעד שהגיע לבאר שבע היה שחקן של הביציים שלי, 150 עמודים.
מאור בוזגלו לא יהיה חותר שחקן הפועל באר שבע, הניסיון הוא כל כולו לסובב את האשמה כלפי הגברת מספר 1.
- The red one
לא סגור במקום אחר