מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
ניחוש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מושכל.
תרשום תרשום, מאור בוזגלו שחקם מכבי חיפה בעונה הבאה. אם לא תנעלו לי את היוזר ל-3 חודשים
תרשום תרשום, מאור בוזגלו שחקם מכבי חיפה בעונה הבאה. אם לא תנעלו לי את היוזר ל-3 חודשים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם זה אמיתי ובוזגלו חתם בחיפה .
הוא חתיכת פח בלוף אפס מאופס משומר מחכה לך יזין.
הוא חתיכת פח בלוף אפס מאופס משומר מחכה לך יזין.
אם הוא היה סוגר אבא שלו מזמן היה עושה מסיבת עיתונאים על זה , ותרתי משמע מסיבה (בטח שזו קבוצה מחו"ל).
אין לו הצעה מאף קבוצה , הכל חרטה .
היה ברור.
כתבתי את זה עוד ממזמן.
יעקב כיוון לשם וזה היה רצונו מלכתחילה.
אני יכול להגיד לכם שמאור לא כל כך היה בעניין ורצה לתת צאנס להנהלה להציע לו חוזה שלפחות תואם את ההצעה מחיפה,ברגע שלא קיבל את זה נהיה מתוסכל וכתב מה שכתב.
אלונה לא רוצה את מאור בב"ש וזה חתום ונעול.
מצד שני היא גם לא תשחרר אותו עכשיו לשום קבוצה בארץ.
הסיפור עם אחיו זה הקש ששבר את גב הבוזגלו לצורך העניין וגם הוא השלים עם העובדה שיותר טוב לו ללכת.
אגב למי שראה יציע העיתונות בשבת היההיכול לשמוע את אבי נימני רומז על כך.
כתבתי את זה עוד ממזמן.
אני יכול להגיד לכם שמאור לא כל כך היה בעניין ורצה לתת צאנס להנהלה להציע לו חוזה שלפחות תואם את ההצעה מחיפה,ברגע שלא קיבל את זה נהיה מתוסכל וכתב מה שכתב.
הסיפור עם אחיו זה הקש ששבר את גב הבוזגלו לצורך העניין וגם הוא השלים עם העובדה שיותר טוב לו ללכת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השמועות לגבי זה שבוזגלו סגור בחיפה קיימות עוד מהקיץ, אבל לפי אותם שמועות שחר רוצה אותו כמובן בחינם ולא מוכן לשלם את הסכומים שאנחנו דורשים עבור כרטיס השחקן שלו ולכן זה יצא לפועל רק בקיץ הקרוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אל תהיה ילד.הראל כתב:אם הוא היה סוגר אבא שלו מזמן היה עושה מסיבת עיתונאים על זה , ותרתי משמע מסיבה (בטח שזו קבוצה מחו"ל).
אם הוא יכנס מסיבה הוא ישב 4 חודשים ביציע. הוא רוצה לשחק, רוצה עוד אליפות לרזומה, 32 הגדולות...
אם מישהו צריך עוד הוכחה שהאיש זונה של כסף. לא חושב שיש לו סיבה הגיונית ללכת לבית הקברות הזה חוץ מכסף.Sir Alex Ferguson כתב:השמועות לגבי זה שבוזגלו סגור בחיפה קיימות עוד מהקיץ, אבל לפי אותם שמועות שחר רוצה אותו כמובן בחינם ולא מוכן לשלם את הסכומים שאנחנו דורשים עבור כרטיס השחקן שלו ולכן זה יצא לפועל רק בקיץ הקרוב.
מה שכן, אם זה יצא לפועל זה יהיה ממש מצחיק, אני מקווה שאם הוא יעזוב זה יהיה לשם.
- The red one
אומר זאת כך - אין שום סיכוי שדבר חתימתו של בוזגלו אצל הירוקים היה עובר בשקט בין כל כתבי החצר שלנו, כתבי החצר של חיפה ויעקב בוזגלו
אמת?South Boy כתב:
אם מישהו צריך עוד הוכחה שהאיש **** של כסף. לא חושב שיש לו סיבה הגיונית ללכת לבית הקברות הזה חוץ מכסף.
מה שכן, אם זה יצא לפועל זה יהיה ממש מצחיק, אני מקווה שאם הוא יעזוב זה יהיה לשם.
דווקא לחיפה יש לו. המחשבה שהיא תחזור לקחת תארים בגללו/בזכותו/איתו קוסמת לו...אם היה הולך למכבי היית צודק.
- ForeverRed
אתה מדבר על זה כעל עובדה מוגמרת. אני לא בטוח שזה המצב.אדום זקן כתב:היה ברור.
כתבתי את זה עוד ממזמן.
מאיפה הקביעה שאלונה לא רוצה את מאור? הרי היו דיבורים על כך שקיבל הצעה מכובדת לחוזה חדש. זה לא ששחר יציע לו 700 אלף יורו לעונה.
אני לא חושב שאלונה הייתה מוותרת במודע על שחקן כמו בוזגלו לאחת היריבות שלנו לצמרת (לפני שכל הבלגן התחיל).
הבעיות שלהם עמוקות הרבה יותר ממה שבוזגלו יכול לעשות כדי לפתור אותן, וכשמדובר בשחקן שאין לו אמצע והוא או הצלחה גדולה או התרסקות יהיה נחמד לראות אותו מתרסק.Totti כתב: אמת?
דווקא לחיפה יש לו. המחשבה שהיא תחזור לקחת תארים בגללו/בזכותו/איתו קוסמת לו...אם היה הולך למכבי היית צודק.
אם שחר לא רוצה לשלם דמי העברה על בוזגלו, אבל לשלם את הש כר הגבוה שבוזגלו רוצה הוא כן רוצה לשלם?
כי זה א' ב' במשא ומתן שאתה רוצה מישהו.ForeverRed כתב: אתה מדבר על זה כעל עובדה מוגמרת. אני לא בטוח שזה המצב.
מאיפה הקביעה שאלונה לא רוצה את מאור? הרי היו דיבורים על כך שקיבל הצעה מכובדת לחוזה חדש. זה לא ששחר יציע לו 700 אלף יורו לעונה.
אני לא חושב שאלונה הייתה מוותרת במודע על שחקן כמו בוזגלו לאחת היריבות שלנו לצמרת (לפני שכל הבלגן התחיל).
מציע לו חוזה שישביע את רצונו ומשאיר אותו.
ומתוך משאים ומתנים שאלונה ניהלה בעבר.
שהיא רוצה מישהו היא מביאה אותו,שהיא רוצה שמישהו יישאר היא דואגת לזה.
היא עשתה את זה עם שיר צדק,ברק בכר ותעשה את זה גם עם ראדי ובן שהר.
מאידך שהיא לא רוצה היא משהה בכאילו את ההחלטה.
ע"ע אלישע לוי.
הכל השערות.
אי אפשר לדעת האם אלונה מאסה בחבילה או שלא.
בכל מקרה, לא מאמין ששחר ישלם לבוזגלו את מה שהוא רוצה.
רק מכבי ת"א יכולים לתת לו הצעה גבוהה משמעותית ממה שאלונה תהיה מוכנה לשלם אם בכלל.
רק מכבי ת"א יכולים לתת לו הצעה גבוהה משמעותית ממה שאלונה תהיה מוכנה לשלם אם בכלל.
400-500 אלף אירו ל-3 שנים והוא שלךizguy83 כתב:הכל השערות.