הפועל ב"ש- עירוני ק"ש, שמינית גמר, שלישי, 20:55, טרנר
Re: הפועל ב"ש- עירוני ק"ש, שמינית גמר, שלישי, 20:55, טרנר
הובאן זה כבר לא זה , שחקן גמור
בלי מגנים , בלי קישור נורמלי , הדחה כואבת ולא מפתיעה. המשבר הגיע.
אה וזריהן עוקץ ברמת היניב עזרן , אין בו כלום.
לא נורא, הארון שלנו עמוס, אפשר לזלזל בגביע המדינה.
- ForeverRed
משחק מביש, הגנה מבישה.
כל משחק אותו סיפור, מכל חצי מצב חוטפים שער ואז לך תרדוף אחרי היריבה.
אני מתחיל לחשוב שוובה לא מתאים לרמות האלה.
השכונתיות של אוחנה זה חתיכת ביזיון.
אנחנו במשבר עמוק, וכדאי שנפנים את זה כמה שיותר מהר.
כל משחק אותו סיפור, מכל חצי מצב חוטפים שער ואז לך תרדוף אחרי היריבה.
אני מתחיל לחשוב שוובה לא מתאים לרמות האלה.
השכונתיות של אוחנה זה חתיכת ביזיון.
אנחנו במשבר עמוק, וכדאי שנפנים את זה כמה שיותר מהר.
טאהא בחור חביב ונחוש מאוד אבל אי אפשר לרוץ איתו לאליפות.
הרבה פחות מדאיג אותי ההפסד מאשר כל התחושה מסביב. מרגיש שאנחנו מתחילים לקרוס.
הרבה פחות מדאיג אותי ההפסד מאשר כל התחושה מסביב. מרגיש שאנחנו מתחילים לקרוס.
הכי חשוב יש לנו את סוארס למה חלוץ
זריהן היה הכי טוב אצלנו.גיא חניה כתב:הובאן זה כבר לא זה , שחקן גמור
כי יש לנו חור בהגנה. זה למה.hb7 כתב:הכי חשוב יש לנו את סוארס למה חלוץ
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
ns75 כתב:
מסכים
כאילו ברק בכר? לעוף? כי הוא לקח סיכון כדי לחזק אותנו למשחק בשבת ושבוע הבא עם מכבי, וזה עלה בהדחה בגביע? בכר, כן?
שמע הקישור שלנו לוחץ קדימה כל המשחק וההתקפה כל ביטע גול ההה רגע לא בעטנו,וסוארס שיפר את ההגנה חבל על הזמןCrazyRed7 כתב: כי יש לנו חור בהגנה. זה למה.
אכזבה קשה, הפסד ממש מאכזב עם מועקה שלא הרגשתי הרבה זמן.
כבר משחק שני שהקבוצה פשוט לא נלחמת, כל כך אדישה רכה ואיטית זה יותר מאכזב מכל הפסד או מכל הדחה. למה שחקנים שמלינים על חוסר בדקות משחק לא עושים כלום עם ההזדמנויות שהם מקבלים? הלוואי וזאת הייתה הפעם הראשונה ששחקני הסגל הרחב מאכזבים, הגעתי למסקנה שעל אף הסגל הארוך והנוצץ יש לנו עדיין את אותה תלות בשחקני ההרכב הראשון.
אני היום התייאשתי סופית מגדיר שממש אכזב אותי למרות שהיו לי ממנו כל כך הרבה ציפיות, אם לא הנעליים הצבעוניות שלו לא הייתי יודע שהוא משחק בכלל.
מיכאל היה זוועתי, הובאן נראה כמו גופה מהלכת, טוני עם דלקת ברגל נראה יותר טוב מכולם וגם הוא לא בשיא הכושר שלו וזה אומר הכול. ומעל כולם וובה, פתח בהרכב ואני לא זוכר ממנו אפילו לא פעולה אחת חיובית, אפילו אוגו בתקופה החלשה שלו לא נראה ככה.
זריהן היה פעלתן ועשה כמה פעולות חיוביות, אם הוא כשיר לעלות להרכב אני עולה איתו בלי ספק, נראה כמוה שחקן היחיד שרעב לכדורגל בסגל האדיש והשבע.
בנוסף לכל זה חצי מההגנה פצועה, הגנה שגם ככה בלי ויטור נראית כמו הגנה ממוצעת בליגה ולא יותר (ויסלח לי שיר צדק, מאז שויטור נפצע הוא רע מאוד), כשלא הולך אז כלום לא הולך.
לסיכום, לא סתם יש היררכיה ברורה בסגל ואני מקווה שלא נסתמך יותר מדי על שחקני הרוטציה כי הם לא מסוגלים לענות על הציפיות, ואני מקווה שכדור השלג יעצר כבר עכשיו כי זה כבר לא מצחיק.
כואב.
כבר משחק שני שהקבוצה פשוט לא נלחמת, כל כך אדישה רכה ואיטית זה יותר מאכזב מכל הפסד או מכל הדחה. למה שחקנים שמלינים על חוסר בדקות משחק לא עושים כלום עם ההזדמנויות שהם מקבלים? הלוואי וזאת הייתה הפעם הראשונה ששחקני הסגל הרחב מאכזבים, הגעתי למסקנה שעל אף הסגל הארוך והנוצץ יש לנו עדיין את אותה תלות בשחקני ההרכב הראשון.
אני היום התייאשתי סופית מגדיר שממש אכזב אותי למרות שהיו לי ממנו כל כך הרבה ציפיות, אם לא הנעליים הצבעוניות שלו לא הייתי יודע שהוא משחק בכלל.
מיכאל היה זוועתי, הובאן נראה כמו גופה מהלכת, טוני עם דלקת ברגל נראה יותר טוב מכולם וגם הוא לא בשיא הכושר שלו וזה אומר הכול. ומעל כולם וובה, פתח בהרכב ואני לא זוכר ממנו אפילו לא פעולה אחת חיובית, אפילו אוגו בתקופה החלשה שלו לא נראה ככה.
זריהן היה פעלתן ועשה כמה פעולות חיוביות, אם הוא כשיר לעלות להרכב אני עולה איתו בלי ספק, נראה כמוה שחקן היחיד שרעב לכדורגל בסגל האדיש והשבע.
בנוסף לכל זה חצי מההגנה פצועה, הגנה שגם ככה בלי ויטור נראית כמו הגנה ממוצעת בליגה ולא יותר (ויסלח לי שיר צדק, מאז שויטור נפצע הוא רע מאוד), כשלא הולך אז כלום לא הולך.
לסיכום, לא סתם יש היררכיה ברורה בסגל ואני מקווה שלא נסתמך יותר מדי על שחקני הרוטציה כי הם לא מסוגלים לענות על הציפיות, ואני מקווה שכדור השלג יעצר כבר עכשיו כי זה כבר לא מצחיק.
כואב.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 24 ינואר 2017, 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחי מכבד מאוד תדעה שלך , אבל באמת שיש שחקנים שאתה רואה מהנגיעה הראשונה שלו בכדור שהוא שחקן עם פוטנציאל , בניב זריהן לא ראיתי כלום אם זה המחליף המיוחד לבוזי , המצב שלנו רע.xboy כתב: זריהן היה הכי טוב אצלנו.
זריהן היה טוב, שיחק רחוק מהשער אז לא הראה תכל'ס יותר מדי. יופי של שחקן שיתרום הרבה.
כשגדיר ושהר (וגם קצת ברדה) כ"כ חלשים עם הכדור ועם טאץ' של ילד מנערים א' צריך שחקן כמוהו.
משחק חלש מאוד אבל נראה שהכל היה נגדנו היום ולא היה לנו שום סיכוי.. פציעות של השחקנים היחידים שאין להם מחליפים ב-18, הבלאגן עם ברדה, בוזגלו נפצע, טוני רגע לפני המשחק לא יכול וכמובן אלון יפת החולה סרטן בן שרמוטה שאמא הזונה שלו מתה.
מאכזב מאוד אבל בסופו של דבר גביע זה לחלשים.. איך אמרנו בעונה שעברה? רקקקק אליפות.
כשגדיר ושהר (וגם קצת ברדה) כ"כ חלשים עם הכדור ועם טאץ' של ילד מנערים א' צריך שחקן כמוהו.
משחק חלש מאוד אבל נראה שהכל היה נגדנו היום ולא היה לנו שום סיכוי.. פציעות של השחקנים היחידים שאין להם מחליפים ב-18, הבלאגן עם ברדה, בוזגלו נפצע, טוני רגע לפני המשחק לא יכול וכמובן אלון יפת החולה סרטן בן שרמוטה שאמא הזונה שלו מתה.
מאכזב מאוד אבל בסופו של דבר גביע זה לחלשים.. איך אמרנו בעונה שעברה? רקקקק אליפות.
מת על האוהדים שאומרים שבכר יהיר
בואנה עלה בהרכב בסדר גמור יחסית
מה לעשות שנפצעו שני מגנים
מה עם השחקנים ?
זה שי!
בואנה עלה בהרכב בסדר גמור יחסית
מה לעשות שנפצעו שני מגנים
מה עם השחקנים ?
זה שי!

בכר, כן, לקח סיכון גדול מדי ועכשיו הוא משלםאוהד בגולה כתב:
כאילו ברק בכר? לעוף? כי הוא לקח סיכון כדי לחזק אותנו למשחק בשבת ושבוע הבא עם מכבי, וזה עלה בהדחה בגביע? בכר, כן?
מה מפתיע אותך לא הבנתי
יהיר
השחקנים רגל וחצי בטיפול נמרץ קורסים להם הריאות שיחקו 40 משחקים בחצי עונה והוא יהיר כי הוא עושה רוטציות
טפייייי איך אנשים מוכרים בשניה מי צריך אוהדים כאלה
השחקנים רגל וחצי בטיפול נמרץ קורסים להם הריאות שיחקו 40 משחקים בחצי עונה והוא יהיר כי הוא עושה רוטציות
טפייייי איך אנשים מוכרים בשניה מי צריך אוהדים כאלה