שום מילה על וובה?
שום מילה על וובה?
מאוד מחייב הבחור, אני מחבב אותו מאוד... אבל,
פשוט לא ברמה. חור עצום באמצע, לא בולם התקפות, לא מצליח להוציא קדימה וכשמאבד גם לא חוזר לעצור את המתפרצת.
צעד מתבקש היה להעביר אותו לעמדת המגן בתקווה שיעשה שם פחות נזק, לצערי גם משם הוא פגע בנו.
שורה תחתונה, לא שחקן שצריך לעבות את הספסל שלנו, מיותר גם ביציע. לשחרר בסוף העונה, ועד אז להשתמש רק כשממש אין ברירה.
פייר, התאכזבתי.
פשוט לא ברמה. חור עצום באמצע, לא בולם התקפות, לא מצליח להוציא קדימה וכשמאבד גם לא חוזר לעצור את המתפרצת.
צעד מתבקש היה להעביר אותו לעמדת המגן בתקווה שיעשה שם פחות נזק, לצערי גם משם הוא פגע בנו.
שורה תחתונה, לא שחקן שצריך לעבות את הספסל שלנו, מיותר גם ביציע. לשחרר בסוף העונה, ועד אז להשתמש רק כשממש אין ברירה.
פייר, התאכזבתי.
רק אהבה תנצח...
- red ultras
Re: שום מילה על וובה?
הכי חלש במגרש.
מלא בפוזות והטעיות חסרות תכלית
רץ והכדור מאחוריו. אני לא יודע איפה וובה שהיה פיטבול בקריית שמונה אבל זה נראה רע
מלא בפוזות והטעיות חסרות תכלית
רץ והכדור מאחוריו. אני לא יודע איפה וובה שהיה פיטבול בקריית שמונה אבל זה נראה רע
כולם בתקופה חרא אני לא מצפה משחקן שיעלה מהספסל אחרי משחק פעם ב... ויהיה כוכב
הפתרון הוא לא לעשות חריש.. הפוך .. לתת ביטחון
עושה דברים שהוא לא יודע. נגר שלא מודע למגבלות שלו.
אבל עדיין חושב שיש לו מה לתרום, ראינו את זה בעונה שעברה נגד בית"ר וחיפה והעונה נגד אולימפיאקוס.
זה לא שיש שחקנים יותר טובים ממנו בליגה שיסכימו להיות במעמד כמו שלו מבלי להתבכיין. קשה לא לשחק כ"כ הרבה בזמן ואז לעלות בשיא החדות. אם ניתן לו לרוץ 2-3 משחקים בהרכב אני בטוח שנראה ממנו שיפור משמעותי, אותו דבר תקף גם לגדיר.
אבל עדיין חושב שיש לו מה לתרום, ראינו את זה בעונה שעברה נגד בית"ר וחיפה והעונה נגד אולימפיאקוס.
זה לא שיש שחקנים יותר טובים ממנו בליגה שיסכימו להיות במעמד כמו שלו מבלי להתבכיין. קשה לא לשחק כ"כ הרבה בזמן ואז לעלות בשיא החדות. אם ניתן לו לרוץ 2-3 משחקים בהרכב אני בטוח שנראה ממנו שיפור משמעותי, אותו דבר תקף גם לגדיר.
לא מקבל מספיק דקות(ולא, גביע הטוטו לא נחשב מבחינתי).
אי אפשר להיכנס לקצב ולכושר טוב בלי לשחק דקות משמעותיות.
אי אפשר להיכנס לקצב ולכושר טוב בלי לשחק דקות משמעותיות.
קודם כל הוא לא משחק בעמדה שלו.
שנית, כל שחקן יראה גרוע על הדשא המטונף הזה, קל וחומר שחקנים שטכניקה זו לא התכונה החזקה שלהם.
בראון היה נהדר בקריית שמונה, לא רק בחילוצי כדור, גם בהנעת המשחק קדימה.
שנית, כל שחקן יראה גרוע על הדשא המטונף הזה, קל וחומר שחקנים שטכניקה זו לא התכונה החזקה שלהם.
!!!אלדר כתב:כולם בתקופה חרא אני לא מצפה משחקן שיעלה מהספסל אחרי משחק פעם ב... ויהיה כוכב
אוקיי יאללה זרקנו את וובה ו...
מה נראה לכם שמי שיחליף אותו לא ירצה לשחק??
עוד פעם עומס על עמדה אחת בדיוק כמו בהתקפה?
עוד מירמור? עוד פוסטים?
בראון זה לא העיפרון הכי חד בקלמר אבל עושה את העבודה שצריך.
אי אפשר לשים אותו מגן ימני ולצפות שהוא יהיה עילוי
מה נראה לכם שמי שיחליף אותו לא ירצה לשחק??
עוד פעם עומס על עמדה אחת בדיוק כמו בהתקפה?
עוד מירמור? עוד פוסטים?
בראון זה לא העיפרון הכי חד בקלמר אבל עושה את העבודה שצריך.
אי אפשר לשים אותו מגן ימני ולצפות שהוא יהיה עילוי
- ForeverRed
כתבתי על זה בפוסט אחר. אכזבה ענקית, וממש לא רק בגלל אתמול.
הייתי עושה הרכבה מחדש לכל מרכז השדה שלנו בקיץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שאני כתבתי את עניין ההרכבה מחדש ירדו עליי כרגיל.ForeverRed כתב:כתבתי על זה בפוסט אחר. אכזבה ענקית, וממש לא רק בגלל אתמול.
בכל מקרה מסכים איתך, במקום שבתאי שעזב להביא את דן איינבינדר או את מרוואן קבהא, שני שחקנים שלדעתי יכולים להצליח פה יותר משבתאי ולהיות רוטציה נורמלית, קלטניס במקום וובה, אייגיבור/אחר במקום הובאן ולהשאיר את אוגו את ראדי ואת אוחנה.
היחידים שכרגע ביכולת מספקת בקישור האמצעי שלנו גם שהם פחות טובים הם ראדי ואוגו, כל השאר לא מספיק טובים, והובאן הוא נכס מבחינה אישית אבל זה כבר לא אותו הדבר, ואוחנה להשאיר כי טוב נו הוא עדיין פוטנציאל למרות המשחק אתמול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עד המחצית שיחק בעמדה שלו. על דשא גרוע קשה להביא לידי ביטוי טכניקה גבוהה. מה שבמילא אין לוובה. אם כבר על דשא כזה שחקנים כמוהו צריכים לבלוט.zivmay כתב:קודם כל הוא לא משחק בעמדה שלו.
אני מאוד אהבתי אותו בק"ש. עובדתית עד עכשיו (ואתמול במיוחד) הוא ממש לא ברמה של הקבוצה.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
על שני שחקנים* אוגו וראדי.זה שי ! כתב:הקישור שלנו בנוי על שחקן אחד ענק בשם מהראן ראדי
זה שי !
- דר אדום בנשמה
תירוצים כמו חול ואין מה לאכול, כמו התירוץ שהרצפה עקומה לרקדנים...nitsande כתב: עד המחצית שיחק בעמדה שלו. על דשא גרוע קשה להביא לידי ביטוי טכניקה גבוהה. מה שבמילא אין לוובה. אם כבר על דשא כזה שחקנים כמוהו צריכים לבלוט.
אני מאוד אהבתי אותו בק"ש. עובדתית עד עכשיו (ואתמול במיוחד) הוא ממש לא ברמה של הקבוצה.
וובה יכול להיות קשר אחורי לא רע אבל הוא מתעקש לעשות מהלכים לא לו במקום לשחק פשוט.