הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר
Re: הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר
יש משפט שאומר "ההגנה הכי טובה זו ההתקפה"
עולה עם 2 חלוצים ומערך סופרטנקר.
שלא ייחשבו שכל יום גביע
עולה עם 2 חלוצים ומערך סופרטנקר.
שלא ייחשבו שכל יום גביע
אם נחנוק אותם, מנצחים את המשחק הזה בלי בעיה.
רק לפני שבוע קיבלו חמישייה קלילה מסכנין.
רק לפני שבוע קיבלו חמישייה קלילה מסכנין.
דבר אחד בטוח
זמן ברדה.
לא צריך אותו בכושר ולא צריך שיכבוש.
רק שיחזיר את הרוח. האמונה והעבודה הקשה על הדשא.
זמן ברדה.
לא צריך אותו בכושר ולא צריך שיכבוש.
רק שיחזיר את הרוח. האמונה והעבודה הקשה על הדשא.
- ForeverRed
מי האמין שנחכה לבן תורגמן שיהיה כשיר.. מצב הזוי.
צדק, אוגו, טוני, מליקסון וברדה.... לדעתי ה-כוכבים של האליפות עונה קודמת. הם אלה שצריכים לשמור לנו על הצלחת גם העונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצב בהחלט לא סימפטי בלשון ההמעטה...ForeverRed כתב:מי האמין שנחכה לבן תורגמן שיהיה כשיר.. מצב הזוי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נווה, יש סיכוי סביר שמישהו מהפצועים ישחק מול ק"ש? (הובאן, תורג׳י, ביטון וקורהוט)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפי מה שמשה רשם פה אז בן תורג'מן כבר לא פצוע (לא ברור לי איך מהיום להיום מחלימים מפציעה אבל שיהיה), לגביי הובאן אין לי מושג, אבל לגביי ביטון וקורהוט כנראה שבוודאות לא יהיו כשירים למשחק מול ק"ש.שמעון א כתב:נווה, יש סיכוי סביר שמישהו מהפצועים ישחק מול ק"ש? (הובאן, תורג׳י, ביטון וקורהוט)
וכן אני יודע שלא שאלת אותי אלא את נווה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הכל טוב אחי. סומך גם עליך.דר אדום בנשמה כתב: לפי מה שמשה רשם פה אז בן תורג'מן כבר לא פצוע (לא ברור לי איך מהיום להיום מחלימים מפציעה אבל שיהיה), לגביי הובאן אין לי מושג, אבל לגביי ביטון וקורהוט כנראה שבוודאות לא יהיו כשירים למשחק מול ק"ש.
וכן אני יודע שלא שאלת אותי אלא את נווה.
בכל מקרה, תורג׳מן זו בשורה טובה לדעתי. אני מקווה שגם הובאן יהיה בסדר.
תוריד רן רובין אחד מההתקפה לקישור וזה בסדר.CrazyRed7 כתב: רן רובין
רן רובין - רן רובין - רן רובין - רן רובין
רן רובין - רן רובין - רן רובין - רן רובין
רן רובין - רן רובין
אגב, אם הוא נפצע, אכלנו אותה בגדול.
כמה פשוט ככה חד, מוריד בפניך תכובעizguy83 כתב: אגב, אם הוא נפצע, אכלנו אותה בגדול.
כמו שרשמו כבר...הגיע זמן ברדה! עם השאר נתמודד
לא מצליח להיכנס לפורום כבר מאתמול בגלל תקלה טכנית, אז אכתוב כאן מן הודעה כללית.
הסגל הרחב שלנו לא מספיק טוב בשביל להתמודד בשלוש מסגרות (הרבה חומר למחשבה לקראת הקיץ) וההרכב שבכר עלה איתו אתמול הראה שהגביע הוא בתחתית סדר העדיפויות של המועדון, מתחת לליגה ואירופה. ככה צריך להתייחס להפסד הזה. מבאס, אבל לא נורא.
קצת חוויות מהמשחק. הייתה לי הזדמנות להיות בדרומי כי אין לי מנוי, הרמתי כל מי שנמצא לידי והפכתי לצרוד כבר במחצית אבל זה לא מנע מהעידוד בכלליות להיות חלש. צריכים להחזיר את האחווה ליציעים. את ההבנה עד כמה כל אוהד שבא למשחקים יכול להיות חלק חשוב. כן זה רק גביע, כן חלק מהאוהדים בכלל לא מנויים, אבל הרגשתי שאם אנשי האירגון היו פרוסים ביותר מקומות ביציע, יותר אנשים היו מרגישים בנוח להיות באטרף מבחינת עידוד. ביותר מדי חלקים ביציע אין את האוהד הזה שידליק את הסביבה שלו ושקט גורר שקט.
מבחינת מה שהיה במגרש אתמול ולא רק בגלל ההרכב המשני, מהדקות הראשונות כבר היה ברור שלא באנו באנרגיות למשחק. הכל התנהל על מי מנוחות כזה. אבל הדבר שהכי בלט לי בעין זה שאין מספיק נתיבי מסירה לשחקנים שלנו. זה פשוט קשה לצפייה. שחקנים עושים תנועה מאוד לאט וזה גורם לשחקן עם הכדור להתמזמז ולאבד. הסטטיות שלנו גם גורמת לקבוצות לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה במתפרצות כי כל משחק ההגנה נופל על האמצע הלא קיים. יותר מדי פעמים קרית שמונה הגיעה מולנו להתקפה של 2 על 3.
בכר צריך לחרוש עם השחקנים על הוידאו בתקופה הקרובה, ואם אפשר אז שאיתן עזריה יחדד אצלם את הדבר הזה שנקרא אהבה למשחק בלי קשר ליריבה או למפעל.
הסגל הרחב שלנו לא מספיק טוב בשביל להתמודד בשלוש מסגרות (הרבה חומר למחשבה לקראת הקיץ) וההרכב שבכר עלה איתו אתמול הראה שהגביע הוא בתחתית סדר העדיפויות של המועדון, מתחת לליגה ואירופה. ככה צריך להתייחס להפסד הזה. מבאס, אבל לא נורא.
קצת חוויות מהמשחק. הייתה לי הזדמנות להיות בדרומי כי אין לי מנוי, הרמתי כל מי שנמצא לידי והפכתי לצרוד כבר במחצית אבל זה לא מנע מהעידוד בכלליות להיות חלש. צריכים להחזיר את האחווה ליציעים. את ההבנה עד כמה כל אוהד שבא למשחקים יכול להיות חלק חשוב. כן זה רק גביע, כן חלק מהאוהדים בכלל לא מנויים, אבל הרגשתי שאם אנשי האירגון היו פרוסים ביותר מקומות ביציע, יותר אנשים היו מרגישים בנוח להיות באטרף מבחינת עידוד. ביותר מדי חלקים ביציע אין את האוהד הזה שידליק את הסביבה שלו ושקט גורר שקט.
מבחינת מה שהיה במגרש אתמול ולא רק בגלל ההרכב המשני, מהדקות הראשונות כבר היה ברור שלא באנו באנרגיות למשחק. הכל התנהל על מי מנוחות כזה. אבל הדבר שהכי בלט לי בעין זה שאין מספיק נתיבי מסירה לשחקנים שלנו. זה פשוט קשה לצפייה. שחקנים עושים תנועה מאוד לאט וזה גורם לשחקן עם הכדור להתמזמז ולאבד. הסטטיות שלנו גם גורמת לקבוצות לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה במתפרצות כי כל משחק ההגנה נופל על האמצע הלא קיים. יותר מדי פעמים קרית שמונה הגיעה מולנו להתקפה של 2 על 3.
בכר צריך לחרוש עם השחקנים על הוידאו בתקופה הקרובה, ואם אפשר אז שאיתן עזריה יחדד אצלם את הדבר הזה שנקרא אהבה למשחק בלי קשר ליריבה או למפעל.
ביום שבת טרנר עומד למבחן.
האם מדובר באיצטדיון באמת ביתי כמו שכולם אומרים? או שמה מדובר באגדה מכיוון שעד כה הוא "רכב" על הצלחת הקבוצה.
עכשיו הקבוצה צריכה אותו
האם מדובר באיצטדיון באמת ביתי כמו שכולם אומרים? או שמה מדובר באגדה מכיוון שעד כה הוא "רכב" על הצלחת הקבוצה.
עכשיו הקבוצה צריכה אותו
- The red one
אפשר לגלות לך את הסוף?אדום זקן כתב:ביום שבת טרנר עומד למבחן.
עכשיו הקבוצה צריכה אותו