שום מילה על וובה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: שום מילה על וובה?

שליחה על ידי nitsande »

אדום זקן כתב:אוקיי יאללה זרקנו את וובה ו...
מה נראה לכם שמי שיחליף אותו לא ירצה לשחק??
עוד פעם עומס על עמדה אחת בדיוק כמו בהתקפה?
עוד מירמור? עוד פוסטים?
בראון זה לא העיפרון הכי חד בקלמר אבל עושה את העבודה שצריך.
אי אפשר לשים אותו מגן ימני ולצפות שהוא יהיה עילוי
אז בוא נסתפק בוובה מחליף לקישור, עמית ביטון מחליף לבלם, דובב גבאי מחליף לחלוץ ונאסר מחליף לקיצוני...
זה שהוא "מוכן" להתייבש על הספסל משחק לזכותו אבל לא מקנה לו חסינות.
צריך להחזיק תחליפים ראויים, כרגע לצערי וובה ממש לא כזה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אתם לא מצפים אבל ששחקנים ברמה של אוגו ישבו בספסל ויחכו בשקט להזדמנות .
טבעי שהמחליף של אוגו פחות טוב ממנו , ומול יריבות נוחות יותר זה אמור להספיק .
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:הקישור שלנו בנוי על שחקן אחד ענק בשם מהראן ראדי
זה שי !
עוד אחד שחזר לעצמו...
הקישור שלנו בנוי על אוגו. כל השאר שחקנים משלימים, כל עוד הם ביכולת בינונית אתה לא תרגיש אותם. לא לחיוב ולא לשלילה.
וובה אתמול היה על תקן אוגו, האמצע היה פשוט מופקר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הראל כתב:אתם לא מצפים אבל ששחקנים ברמה של אוגו ישבו בספסל ויחכו בשקט להזדמנות .
טבעי שהמחליף של אוגו פחות טוב ממנו , ומול יריבות נוחות יותר זה אמור להספיק .
כמובן שלא, אבל צר לי לבשר לך... ק"ש יריבה נוחה. וזה ממש לא הספיק.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

זה הקורבן התורן?

הגיע בינואר שעבר
שיחק מול בית"ר טוב
שיחק מול חיפה סבבה
שיחק אולימפיאקוס חוץ אדיר
שיחק אולימפיאקוס בית סבבה
שיחק רעננה בית נחמד
שיחק השבוע בגביע והיה גרוע כמו כל שאר המחליפים

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

nitsande כתב: כמובן שלא, אבל צר לי לבשר לך... ק"ש יריבה נוחה. וזה ממש לא הספיק.

ק"ש של החודש האחרון ממש לא נוחה , וממש לא ק"ש של לפני חודש חודשיים .
היא בתקופת השיא שלה , כדורגל טוב , נצחונות , והרבה בטחון .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nitsande כתב: אז בוא נסתפק בוובה מחליף לקישור, עמית ביטון מחליף לבלם, דובב גבאי מחליף לחלוץ ונאסר מחליף לקיצוני...
זה שהוא "מוכן" להתייבש על הספסל משחק לזכותו אבל לא מקנה לו חסינות.
צריך להחזיק תחליפים ראויים, כרגע לצערי וובה ממש לא כזה.
תגיד מה אתה מבלבל במוח?
מה אני נראה לך דר?
תתיייחס למה שכתבתי בלי סיסמאות ריקות מתוכן.
דיברנו על וובה אז תן לי מחליף שיהיה מוכן לשבת על הספסל כי לפניו יעלו ויבואו אוגו,ראדי והובאן /קשר זר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:

נוחה נוחה.
במשחק בינוני אתה נותן להם 3.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הראל כתב:

בחייאת מחזיק ממך משתמש רציני.
מה ראית אתמול מק"ש שאתה אומר שהם משחקים כדורגל טוב?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום זקן כתב: בחייאת מחזיק ממך משתמש רציני.
מה ראית אתמול מק"ש שאתה אומר שהם משחקים כדורגל טוב?
עדיין הם בתקופה מצוינת, בינתיים הקבוצה שצברה הכי הרבה נקודות בסיבוב השני

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

ביטלו אותנו כמו שצריך , כמות המצבים שהגענו אליהם אפשר לספור על יד אחת.

וקצת יותר פרגון בהתקפה הם היו מנצחים 3 ו4
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זה לא רק וובה. בעבר באמת היינו יכולים לנקוט בשיטה של שחקני הרכב ושחקני ספסל, כשמשתמשים בשחקני ספסל רק כשאין ברירה.
אבל העונה כשאנחנו משחקים בכמות גדולה של מסגרות: ליגה, אירופה עד שלבים מתקדמים, גביע הטוטו, גביע המדינה, אלוף האלופים, משחקים עם הנבחרות ללא מעט מהשחקנים שלנו, אנחנו צריכים שחקני סגל בכירים ושחקני סגל פחות בכירים, אבל להיות במצב שכל מי שנמצא בסגל ראוי לכך ויכול לתרום לנו כשהוא נכנס למשחק, ולא רק בגלל פציעות והרחקות, אלא גם מתוך רוטציה כי אנחנו בינואר ושחקנים אצלנו כבר נופלים מהרגליים.
נגמרה התקופה של שחקנים שהם על תקן שחקני ספסל מתחילת העונה ועד סופה. אנחנו צריכים שחקני סגל שיכנסו להרכב גם מתוך רוטציה, שחקנים שיאתגרו את מי שמשחק על העמדה שלהם, שעל כל עמדה יהיו שני שחקנים בתחרות על חולצת ההרכב הראשון.
איזה תחרות מספקים היום שחקנים כמו חיימוב, אוחיון, טאהה, תורג'מן, וובה, גאדיר ושבתאי ששוחרר? מישהו מהם התקדם השנה? מישהו מהם מסוגל לאיים נכון להיום על גורש, צדק, מיגל, קורוהט, בן ביטון, אוגו או שהר?
היחידי לדעתי שבאמת שידרג את עצמו, שמבחינתי הוא שחקן רוטציה לגיטימי ובתקופה האחרונה גם עדיף על הובאן שהתחיל את העונה כבאנקר הוא מיכאל אוחנה.
ואם אני מסתכל קדימה, גם הרכש של סוארס הוא כזה, כי אם מיגל חוזר, אני בראש שקט במידה וסוארס יצטרך להחליף את צדק מטעמי רוטציה ולא רק פציעות/הרחקות, ואני גם מאמין שסוארס מסוגל לשדרג את עצמו לעמדה שבה הוא גם יכול לפתוח לפני צדק.
אם אנחנו מסתכלים במבט קדימה, אנחנו צריכים יותר שחקנים כמו אוחנה וסוארס לסגל הרחב. ברגע שבמועדון עושים הכל, כולל לשחרר את לוסיו ולהחזיר את סוארס רק בשביל שאוחיון וטאהה לא יהיו בהרכב, מבחינתי אין מה להשאיר אותם בקבוצה, כי אנחנו צריכים סגל שבו כל מי שנמצא בו ראוי לשחק בהרכב הפותח שלנו אם צריך.
ואני מבטיח לכם, שככל שהסגל יהיה חזק יותר ועם יותר תחרות, אנחנו נראה יותר רוטציה, כי אז כשמוציאים את צדק לא יורדים לפאניקה של טאהה או לחולשה של אוחיון אלא עוברים לסוארס שהוא באותה רמה ובשלבים מסוימים של העונה גם יכול לנפק רמה גבוהה יותר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:זה לא רק וובה. בעבר באמת היינו יכולים לנקוט בשיטה של שחקני הרכב ושחקני ספסל, כשמשתמשים בשחקני ספסל רק כשאין ברירה.
אבל העונה כשאנחנו משחקים בכמות גדולה של מסגרות: ליגה, אירופה עד שלבים מתקדמים, גביע הטוטו, גביע המדינה, אלוף האלופים, משחקים עם הנבחרות ללא מעט מהשחקנים שלנו, אנחנו צריכים שחקני סגל בכירים ושחקני סגל פחות בכירים, אבל להיות במצב שכל מי שנמצא בסגל ראוי לכך ויכול לתרום לנו כשהוא נכנס למשחק, ולא רק בגלל פציעות והרחקות, אלא גם מתוך רוטציה כי אנחנו בינואר ושחקנים אצלנו כבר נופלים מהרגליים.
נגמרה התקופה של שחקנים שהם על תקן שחקני ספסל מתחילת העונה ועד סופה. אנחנו צריכים שחקני סגל שיכנסו להרכב גם מתוך רוטציה, שחקנים שיאתגרו את מי שמשחק על העמדה שלהם, שעל כל עמדה יהיו שני שחקנים בתחרות על חולצת ההרכב הראשון.
איזה תחרות מספקים היום שחקנים כמו חיימוב, אוחיון, טאהה, תורג'מן, וובה, גאדיר ושבתאי ששוחרר? מישהו מהם התקדם השנה? מישהו מהם מסוגל לאיים נכון להיום על גורש, צדק, מיגל, קורוהט, בן ביטון, אוגו או שהר?
היחידי לדעתי שבאמת שידרג את עצמו, שמבחינתי הוא שחקן רוטציה לגיטימי ובתקופה האחרונה גם עדיף על הובאן שהתחיל את העונה כבאנקר הוא מיכאל אוחנה.
ואם אני מסתכל קדימה, גם הרכש של סוארס הוא כזה, כי אם מיגל חוזר, אני בראש שקט במידה וסוארס יצטרך להחליף את צדק מטעמי רוטציה ולא רק פציעות/הרחקות, ואני גם מאמין שסוארס מסוגל לשדרג את עצמו לעמדה שבה הוא גם יכול לפתוח לפני צדק.
אם אנחנו מסתכלים במבט קדימה, אנחנו צריכים יותר שחקנים כמו אוחנה וסוארס לסגל הרחב. ברגע שבמועדון עושים הכל, כולל לשחרר את לוסיו ולהחזיר את סוארס רק בשביל שאוחיון וטאהה לא יהיו בהרכב, מבחינתי אין מה להשאיר אותם בקבוצה, כי אנחנו צריכים סגל שבו כל מי שנמצא בו ראוי לשחק בהרכב הפותח שלנו אם צריך.
ואני מבטיח לכם, שככל שהסגל יהיה חזק יותר ועם יותר תחרות, אנחנו נראה יותר רוטציה, כי אז כשמוציאים את צדק לא יורדים לפאניקה של טאהה או לחולשה של אוחיון אלא עוברים לסוארס שהוא באותה רמה ובשלבים מסוימים של העונה גם יכול לנפק רמה גבוהה יותר.
צודק.
רק בוא נספר את זה לבוזגלו ברדה ושות.
למה לא נראה לי שהם בעד.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

כבר אחרי המשחק נגד אולימפיאקוס אמרתי שזה לא זה לטעמי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: צודק.
רק בוא נספר את זה לבוזגלו ברדה ושות.
למה לא נראה לי שהם בעד.
בכל קבוצת כדורגל יש אגו ויש רצון מצד שחקנים לשחק.
למה אתה חושב שזה לא קרה עם שחקנים אחרים השנה? סהר לא בעט בדברים בעצבים בסמי וקילל את כל העולם כשלא נכנס? גאדיר לא התעצבן כשהוא התחמם כל המשחק ולא נכנס כחילוף שלישי? אוגו לא התעצבן השנה כשהוציאו אותו באמצע משחק?
פשוט כשהקבוצה דורסת ומנצחת וזוכה בכל תואר והישג אפשרי אז אף אחד לא מדבר על זה. כשהקבוצה לא מצליחה אז מתעסקים בכל דבר קטן ומחפשים את המקורב של המקורב של המקורב שיטען שהשחקן לא מרוצה.

מעדיף סגל איכותי יותר שבו כולם יכולים לפתוח בהרכב ושחקן כמו קורוהט מקבל מידי שבוע אתגר ממגן שמאלי מחליף שיכול להחליף אותו בכל יום נתון, מאשר המצב היום שברור לכל העולם ולקורוהט שהוא עדיף גם עם רגל אחת על בן תורג'מן ולכן האתגר שלו להישאר בהרכב לא קיים, כי גם ביכולת בינונית ואפילו חלשה זה לא שבאמת יש לו מחליף ראוי על הספסל.

ככה לפחות אני רואה את הדברים.
וכמובן ברגע שיש איכות יותר קל לעשות רוטציה ולחלק את הדקות.

שלח תגובה